• ZrnTSCHeZ
    366
    danas je Rog ušao zadnjih pola sataMaksim Maksimirski

ušao u 79.minuti...igrao danas više nego duplo manje od ovih pola sata koje navodiš
    za par minuta žuti karton na njemu za 25m jer je okomito krenul prema golu

ja uopće ne sjećam neke utakmice koju je on obilježio svojom igrom, da je bio igrač utakmice, da je bio ključna točka susretaMaksim Maksimirski

drugi gol protiv Monaca i drugi gol kod RBSa su krenuli tako da je Rog uzel loptu na svojoj polovici i prvim-drugim korakom slomil protivničku liniju te gurnul suigrače ili direkt u šansu (Baturina) ili omogućil stvaranje opasne situacije (RBS)

Treneri su potrošna roba, dobije otkaz i ti igrači ti ostanu na ugovoruaustrijanac

Nažalost to nije praksa samo kod nas i naših trenera vani već i na europskoj razini...pogledaj recimo kak je trenutno u ManUtd pola Ajaxa, isto tak je nekada pola tulipana bilo u Barci, Arteta si iz Citya potegnul Jesusa i Zinchenka...to je ovak na brzinu par primjera iz rukava, a ima toga gomila jer svaki trener si dovodi sa sobom nekog lieblinga
  • NORTE
    12.3k
    Ovo protiv Rijeke je valjda najgora igra dinama na Maksimiru koju pamtim u 20+ godina!

Znači nečuveno nešto šta je ovo bilo, posebno u 2. poluvremenu.

Ako ima išta pozitivno, smanjili smo zaostak i sad smo na -3 i nadam se da će tako i ostat do derbija na Poljudu.

Kolega Boycie je spomenuo, na zimu obvezno vratit Vrbančića.
  • Daliban
    2.4k
    Vrbančić je zadnje što nam treba. Imamo tih desetki koliko nas volja na klupi.
  • Nolifer
    8.6k
    Kolega Boycie je spomenuo, na zimu obvezno vratit Vrbančića.NORTE

Po meni Vrba nije ni trebao otići na posudbu, sad bi dobro došao. Evo usudio bih se reći i Marko Tolić, u Slovanu igra čist pristojno, po meni dosta mi je da se neki naši ''bivši'' Plavi kale po tamo nekim Rijekama, Slovanima i slično, a nama nisu dobri, za rotaciju bi nam itekako bili dobri. Jer ovo raubanje nekih igrača nikud ne vodi.
  • Maksim Maksimirski
    6.2k
    Rog se nije uspio izboriti za prvi sastav u ovako dugom razdoblju. Treneri ga gledaju i na treninzima i očito vide ono što i ja vidim a to je da Rog nije igrač za prvih 11. Uvjeren sam da će i sportski direktor odbaciti ikakvu mogućnost otkupa Roga jer čovjek nije skoro ništa pokazao.

Ovo da ulazi po 20 minuta je istina ali on u tih 20 minuta nije pokazivao puno. Ja bih radije i tih 20 minuta dao Paviću nego njemu jer Rog nije dečko od 18 godina koji će napredovati i pokazivati sve više nego je čovjek od 30 godina koji je prošao hrpu ozljeda. To što pruži u tih 20 minuta je to. That's it! Ako ne može dati dodatan impuls u 70. minuti kada su svi umorniji i kada padne tempo utakmice onda sigurno neće dati puno više ako krene od prve minute kada su svi na 100 posto.

Ademi i ovakav kakav jest je barem agresivan, ubacuje se iz drugog plana, tu i tamo zabije gol, lider je ekipe pa i na mentalnom polju to nešto znači. Istina da ovo nije peak Ademi ali je na nekih 60-70 posto što je u nedostatku boljih opcija dovoljno da bude prvi sastav. Da je sportski direktor doveo 2 kapitalca veznjaka onda bi Ademi bio četvrta ili peta opcija. Pošto osim Ademija kao opcije imamo Roga i juniore onda jebiga - mora igrat kapetan Ademi.
  • Daliban
    2.4k
    Rog nije nužno za prvih 11, ali je puno bolji od Ademija. Ademi nije igrač ni za Slaven.
  • sebenico
    861

Da si gledao utakmice juniora u LP ili utakmicu protiv Srbije U19 onda ne bi pisao ovakve gluposti. Mikiću su prije par dana radili djecu njegovi vršnjaci, a Pavić u juniorima ne radi nikakvu razliku.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Čudno je ovo sve sa minutažom Roga ali nije slučajno da ima isti status kod oba trenera, slažem se s @Maksim Maksimirski da je jako malo donio a toliko ga se zaziva,promašeni zicer protiv tovara kao da ga je obilježio.

Da Bernauer ulazi na zadnjeg veznog prije njega je
    zabrinjavajuće, ili znak da smo digli ruke od njega, al onda se opet postavlja pitanje zasto ga je SD uopće dovodio?
  • Daliban
    2.4k
    Da si gledao utakmice juniora u LP ili utakmicu protiv Srbije U19 onda ne bi pisao ovakve gluposti. Mikiću su prije par dana radili djecu njegovi vršnjaci, a Pavić u juniorima ne radi nikakvu razliku.sebenico

Treba ih staviti unutra s prvom ekipom pa ćemo vidjeti jesam li u pravu ili si ti u krivu.
  • Crni86
    4.8k
    Kak ti uspiju sjebat cijeli vikend, ne zelim otvorit drustvene mreze, novine, ma nista samo da ne bi se podsjetio da sam gledao taj kriminal od nogometa danas. I tako sad vec iz vikenda u vikend… Moramo se i mi izvuc kad tad iz toga
  • tigric
    395
    kaj se sekirate, kad njih boli kurac. nevistic i baturina sa smijeskom pozirali u areni na nekom fight eventu
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k
    Najviše od svega me jebe kaj nema nikakvog napretka u odnosu na Jakira što se HNLa tiče, mučimo se i forsiraju se igrači koji ti ništa ne donose niti u izgradnji napada, a obrambeno mrkvu ne mogu iščupati. Jučer nas je pojela Rijeka na našem terenu, to si trebamo priznati, koliko god bolno zvučalo...
    Bjelkane, daj nam mlade željne igre, koji će gristi, a senatore stavi na klupu i amen. Neka igraju najbolji na svojim pozicijama, a ne zaslužni.
  • Jos-Optimus
    2.9k
    Stvarno se nadam da ce sve vise minuta dobivati Stojke, Rog, Kač, RPG i Mauro. Oni su sigurno dobri igrači, ali način dobivanja minutaže i prilika je stvarno mizeran. Žao mi je ovo govoriti, ali tužno je gledati Ademija, baš tužno. Ok, Cordoba je ozlijeđen, ali ne znam zašto se ne proba sustav s dva napadača gdje Pjaca drugi napadač. To je protiv Osijeka bilo dobro, problem je bila obrana. I na polusezoni dovesti lijevog beka, zadnjeg veznog i treceg napadača (to bi npr. mogao biti i Duje Čop)
  • Haza
    5.8k
    Problem kod Bjelice je što u neke igrače nema povjerenja, zašto Rog ne igra kod dva trenera?, pa kod Jakira je imao maksimalnu moguću minutažu, ljudi zaboravljaju da je on tek ljetos prošao prave pripreme, dakle tek sad je došao do neke razine da može pomoći, problem je što koncept igre Bjelice nudi priliku igračima koji donose agresiju, zato i igra Ademi, koji nakon 50-te minute ne može igrati i traži zamjenu, što je nevjerojatno za profesionalnog igrača u 33. godini.

Gabriel ima problem s Bjelicom, ali imaju ga i mladi igrači, kojima Bjelica jednostavno ne vjeruje, kao što su Kačavenda i Stojković, jer može se onda reći da ni oni ne valjaju jer kod dva trenera nisu igrali, a njih dvoje kad uđu donesu barem energiju. Više od toga neće ni moći dati dok ne dobiju kontinuitet.

Bjelica je započeo loše, to mogu napisati, jer sam prvi pisao da dođe, dakle Bjelica je u potpunosti izgubljen, loši smo kod prekida, a u prvom mandatu Bjelice nam je to bila snaga.

Loši smo u kreiranju igre, krila, plus Baturina i Kule stoje u liniji kod protivničkog kaznenog prostora i čekaju loptu, i dešava se kad nam zatvore Mišića da nam lopta ne može ni doći do krila ili Baturine, ili ih primaju leđima od gola.

Bekovi, pogotovo Ogiwara su loši, a nemamo ni fine stopere koji znaju s loptom, kao nekad Perić i Šutalo.

Jučer smo imali prosjek godina prve ekipe 29, što je užas, pogotovo jer tako stara ekipa ne može igrati svaka tri dana, i nas očekuje kaos na Poljudu, gdje Mišić neće moći igrati ako odigra protiv Dortmunda, di će igrati možda Petko koji ne trenira mjesec i pol itd., a Baturina izgleda kao iscijeđena naranča, a opet će igrati svaku, bez tipa da se nekad donese hrabra odluka pa da krene Kačavenda, a Baturina uđe u 65 minuti. Bjelica nema hrabrosti to napraviti ni protiv Gorice.

Mislim da je Bjelica zreo za prve kritike, jer ovo što gledamo pod njim u HNL je gore od Jakira, i to je zabrinjavajuće, posebice da nam Bernauer igra zadnjeg veznog, to je baš teško za prihvatiti.

Nije mi trenutak da netko kritizira SD, jer ova ekipa koju ima Bjelica, mora izgledati bolje, imao je greške SD, ali ne takve da mi izgledamo protiv Rijeke kao ispuhani bezidejni balon.
  • Crusades1986
    13.5k
    I ovo se zove dobronamjerna kritika, a ne vaše sektasko trovanje s istim pričama i likovima.

Svaka čast Haza, uvijek precizan i argumentiran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.