• Sibirski plavac
    2.2k
    Okej, recimo, trenutni SD dobije otkaz, i kaj onda? Kao i za trenera, moraš i za SD-a imat spremnu zamjenu. Nije ni konkurencija dovela na tu poziciju Txikija Begiristaina, Luisa Camposa ili Deca, ali su opet na neku foru ispred nas na tablici. Ne znam kaj više reći na ovakvo stanje u kojem smo već neko vrijeme...
  • Crni86
    4.7k
    pa valjda kao i svaki normalni klub imas za svaku poziciju popis imena koje bi volio vidjet ako te trenutacni sd/ trener ili neko treci napusti. Dinamo je poznato ime u europi, moze ponuditi solidna primanja i vjerujem da bi se uz jasnu viziju i plan mogao dovesti sigurno neki kapitalac za sportskog direktora, ali to nije posao od tjedan dana.

Nadam se da iduce ljetom radimo na totalnom redizajnu momcadi. Da se rjesavamo misica, da ce ademi u trenerske vode, ristovski moze ostat kao rotacija, zagorac mirovina, ktc doslovce da bude 5. stoper da je tu vise za razvoj mladica. Jedini od stare garde na koga bi jos ozbiljnije racunao je petko, sa tim da i tu vec moramo imat nekog mladeg igraca za kojeg ocekujemo da ce popunit njegove kopacke za godinu dve.

Dovesti dva crnca kako bi nam drzali vezni red , da jedu sve redom a nasim deckima naprijed onda dat slobodu da pokazuju ono u cemu su najbolji.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    pa valjda kao i svaki normalni klub imas za svaku poziciju popis imena koje bi volio vidjet ako te trenutacni sd/ trener ili neko treci napusti.Crni86

Zato im je trebalo 10 dana da dogovore Bjelicu.
  • Maxova dijagonala
    1.5k
    imamo Gorana Boromisu u Olimpiji.
    Napravio je ozbiljan posao tamo i sigurno bi došao u Dinamo jer je to izazov kakav se ne propušta.
    Treba se polako riješavat i stavljat sa strane Ademija,Ristovskog,Ktca i Zagija jer je vrijeme za novu generaciju.
  • Dudu9
    921
    SD koji u 3 mjeseca uspije za lijevog beka dovesti samo juniora Rome koji sjedi na tribinama ko navijači, ako on bude nastavio slagati daleko ćemo dogurati
  • Zg123
    489
    slazem se, domaci je decko i vrijeme mu je za stepenicu vise u karijeri
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Netko mora odgovarati za ove podbačaje. Možda sam prenaglio s Bjelicom u temi za istog, ali neću prenagliti ako kažem da je Marić sljedeći koji mora "platiti" za ove podbačaje u HNL-u.

Goran Boromisa je dobra domaća opcija. Ja predlažem jednog stranca, Roel Vaeynes. Zadnji posao bio mu je u Permi gdje je došao na mjesto sportskog direktora prošle godine u svibnju te ih ove godine "uveo" u Serie A te više nije SD. Prije toga je 10 godina radio u sportskom sektoru Club Bruggea, a od 2019. do 2022. bio sportski direktor istog kluba te su u te 3 sezone svaki put osvojili naslov prvaka i pružali ozbiljne igre u Ligi prvaka, u starom formatu bili su 3. u sezoni 19/20, 3. u sezoni 20/21 i 4. sezonu kasnije iza Citya, PSG-a i Leipziga s 4 boda. Rekao bih da je to kvalitetan i realan pick za sportskog direktora Dinama.
  • emilperska
    6.8k
    Sad slijedi zimski rok i novo koprcanje SDa i Uprave "kako novaca za prava pojačanja nema" tako da nam opet slijede Bernaueri, MMAe, Ogiware, Cordobe, Olivaresi itd.
    Lijevog beka ce igrat Špikić u nedostatku vizije. Mišić će do 38. sam sebi bit zamjena, a Ademi ce bit dio rotacije jos 3 godine..

Netko mora presjeć ovo sranje sa sportskom politikom ako mislimo bit ozbiljan klub i imenovat profesionalnog sportskog direktora..

Zajecu bi netko od savjetnika trebao objasnit da s ovom (ne) vizijom slaganja sportske politike reže sam sebi i cijelom pokretu granu na kojoj sjede, ali kada to shvate, bit ce prekasno..
  • Daliban
    2.3k
    Ja samo želim da dovedemo normalna pojačanja na zimu i da to odradimo bez rezerve, drugo me trenutno ništa ne zanima.
  • Maxova dijagonala
    1.5k
    sumnjam da se na zimu mogu dovest neki kapitalci jer je na zimu sve što vrijedi još duplo skuplje.
    Mislim da će Neno više pokušat nać pojačanja u postojećem kadru tipa Mbuku,Bočkaj,Perković,Kačavenda,Stojković ili Pavić.
    Nažalost,možemo zaboravit na Galešića,Jurišića i takve profile na zimu...to se je trebalo dogovorit ljetos.
  • CastAway1986
    1.7k
    Torrente ako je njegova ideja je pun pogodak ostali se baš i nisu iskazali previše.. Lijevi bek potpuno promasen s obzirom da Oliveras teško može i protiv niželigaša a za Ogiwaru je sve receno, Mmaee od očekivanog kapitalca zasad sa svojim nonšalantnim pristupom i velikom plaćom promašaj, nemamo zamjenu za Mišića, nema 3 špice , Mbuku nemogu ga ocijeniti jer nije igrao puno , statistika 2 gola mu idu u prilog ali treba reći da je bio zamjena i lani u St.Etiennu..
  • Daliban
    2.3k
    Nama pored tih perifernih igrača iz postojećeg kadra trebaju i kapitalci kao pojačanja na zimu.

Onaj tvoj lijevi bek Boaviste je dobar pik, kvalitetna rotacija koju idealno treba dovesti pored kapitalca. Treba kontaktirati Romu i Dahla ako mali nastavi trunuti na klupi i vidjeti može li što dogovoriti. Treba vidjeti s Pongračićem koji ne igra u klubu i ispao je iz udarne postave za repku, lako može i u potpunosti ispasti s reprezentativnog popisa do proljeća. Ima igrača kojima bi Dinamo bio pun pogodak, a da su kapitalci, ali moramo prezimiti u LP. Em kao mamac, em radi sredstava.

Mi smo bez lijevog beka i par stopera na zimu u teškom kurcu. I golmana, ne znamo i dalje u kakvom je stvarno Neva stanju. Bilo kakva opravdanja za nedovođenje kapitalaca ne prihvaćam.
  • Zg123
    489
    Dajem mu jos ovaj zimski prijelazni rok, ako to ne uspije odraditi kak spada hvala lijepo i dovidjenja.
  • emilperska
    6.8k
    Ćaleta Car igra u klubu koji je pred bankrotom..
    Govori francuski i hrvatski, Mariću kaj čekaš :lol:
  • Sibirski plavac
    2.2k
    sumnjam da se na zimu mogu dovest neki kapitalci jer je na zimu sve što vrijedi još duplo skuplje.Maxova dijagonala

Ima imena koja su već neko vrijeme bez kluba ili im ističe ugovor, te bi nam ako ostanu u takvom statusu, mogli biti dostupni na zimu. Znam da ponavljam neka imena već neko vrijeme, al meni su jako za oko zapeli Besard Šabović (ugovor mu ističe krajem ove godine) i Zsolt Nagy (ugovor ističe krajem iduće godine). Jedan kao opcija za defenzivnog veznog (ovo nam je apsolutno potrebna pozicija jer vidjeli smo danas kakva nam je sttuacija, stoper ti ulazi za pokrpat tu poziciju), a drugi za lijevog beka (Doduše lik igra više kao krilo, ali apsolutno može pokriti i poziciju beka na dobar način. Možda se nekima ne bi svidio jer ima 31 godinu, i misle da nam treba netko mlađi, ali ako je lik u tim godinama redovni starter za reprezentaciju svoje zemlje i ima iskustva igranja velikih turnira, mislim da bi nam se dobro uklopio).
    Također zanimljiv igrač za poziciju zadnjeg veznog, a da je već neko vrijeme free agent, je Daniel Amartey, ali pitanje koliku bi on plaću tražio s obzirom da je igrao za klubove koji znaju dosta dobro plaćati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.