• GaijiZG
    1.8k
    I ako niste skužili, opet Rile stoji previsoko, pa se KTC i Torrente povuku desnije, što ostavlja Ogija na širem prostoru. I sve pet, al treba i to reč, i to da je Rile impotentan prema naprijed. Osim prve 2 tekme kad je došo Bjelica kad je išao skupit kredit kod novog trenera.

Ugl Bjelica, iz nekog razloga, robuje nekim imenima kao i Jakir. Senatori valjda toliko dadnu do znanja da su klapa i da ih se ne smije dirati. Za mene Ademi nema kaj radit u prvoj.
  • GaijiZG
    1.8k

Grozni smo. Od govana ne mozes napraviti pitu. Cestitke svima koji su sudjelovali u sastavljanju kadra za ovu sezonu.

Pa imamo 3 bolja igrača od Ademija na klupi, pitanje je zakaj ne igraju.
  • kajjaznam
    79
    Zaspao sam oko 5 minute,sam kaj propustio?
  • Dani Olmić
    489
    Selahi promasio nemoguce
  • GaijiZG
    1.8k

Znači mi smo se trebali i pojačat u sredini? Pored toliko imena? Mislio sam da nam fale krila, LB i napadač. Al čini se da veza šteka. Kaj smo trebali dat za one slovence 5 milja i prodat Sučića?
  • IceMan
    2.3k
    Jeste sekundu prije nego je Theophille pogriješio vidjeli kak mu Ademi kaže - nemoj mi davat nemoj…

I čovjek pogriješi, istina, jako pogriješi…i sve bi se opet okomilo na njega.

Al nije u njemu problem.
  • DiddyGuela
    2.2k

Jel ti gledas utakmicu ili samo seres napamet? Ne mozemo se niti u jednom segmentu igre nametnuti Rijeci na domacem terenu. HALOOOO!
  • Dani Olmić
    489
    jel ti gledas tekmu gospodine? Ako nesta fali danas, to je onda vezni red
  • CastAway1986
    1.7k
    Ne, ja nisam hejter Ogiware ali obrambeno najgore stoji i svaki opasniji napad je preko njega.Isto tako dosadno je slusati kad ne ide da se vecinom Špikić pljuje...Ademi isto loše igra a najgore od svega je što se ne možemo nametnuti Rijeci..
  • Chempers
    219
    Pod hitno moramo mijenjati
  • GaijiZG
    1.8k

Jeste sekundu prije nego je Theophille pogriješio vidjeli kak mu Ademi kaže - nemoj mi davat nemoj…

I čovjek pogriješi, istina, jako pogriješi…i sve bi se opet okomilo na njega.

Al nije u njemu problem.

Pa ne želi loptu ne sam jer je u lošijoj poziciji, neg i jer se nemre više fizički nametnut u duelu.

Jel ti gledas utakmicu ili samo seres napamet? Ne mozemo se niti u jednom segmentu igre nametnuti Rijeci na domacem terenu. HALOOOO!

I najviše sredina kaska. Ne kuzim kak je SD kriv što nam sredina izgleda loše. Trener ima igrače na klupi, sam si je kriv kaj koristi Ademija.
  • Brusa
    1.7k
    4D šah... :cool:
  • mosad
    548
    Mentalni trener vrijeme je da kreneš odrađivat svoj posao…
    Ovakav pristup je sramota
  • čovjekjogurt
    852
    Rijeka će imati "invincibles" sezonu i završit će treća.
  • reziser
    6.9k
    Svi opasni napadi rijeke idu preko ogivare. A nema pomoci od suigraca.
    I opet se pinavlja broj dodavanja prema nasem golmani. Tu smo prvaci. Zanimalo bi me koliko smo puta vrstili loptu zagorcu bez ikakve potrebe. Srednji red spor, bezidejan.
    Poluvreme za zaborav i nadamo se boljem u drugome
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.