• dinon7
    1.1k

Svatko normalan vidi koliko smo loši.
    Ovo nema veze s nogometom.
    Nikad nisam mislio da ću reci tako nešto ali da… Pero Bockaj je na klupi. Lik je Maradona za ovog našeg ofarbanog lipicanca. A imamo i kao 2 velika talenta HR nogometa na klupi. Ali nemogu do minuta jer kapetan mora igrati. Sami sebi pucamo u noge
  • IceMan
    2.3k

Al tako smo cijelo poluvrijeme u “lošoj poziciji” u vezi.

Osim toga, nije mi baš ni najjasniji odabir igrača, i dalje kao pod Jakirom neki stalno dobivaju prilike a neki nikako….
  • Olmic
    3.7k
    Pomaka u odnosu na Jakira nema
  • cibona
    3.5k
    Postoje dva razloga za ovakvo katastrofalno stanje na terenu.

1. Prosjek godina u našoj početnoj postavi je alarmantnih 29,1.

2. Vezni red po ne znam koji put ponovno pati zbog jedne te iste osobe kao i proteklih nekoliko puta. Ademi ispred Roga i/ili Kačavende?! Mora da je neka dobra šala.

Sve se još stigne promijeniti, potrebno je uvesti svježu krv koja je nedvojbeno kvalitetnija od pojedinaca koji su odigrali prvo poluvrijeme.

Ps. Bjelica je na konferenciji rekao da će mu istrčati najbolji mogući igrači. Realnost je ta da ih najmanje troje ne zaslužuje biti u prvih 11.
  • GaijiZG
    1.8k

jel ti gledas tekmu gospodine? Ako nesta fali danas, to je onda vezni red

Ponekad me fakat boli kako treba ljudima crtat. Ja te pitam kaj je trebo SD napravit sa veznim redom? Prodat Sučića i kupit onog slovenca? Trebali smo dovet 2 igrača u sredini za po 3 milje, koji bi bili lošiji i od Kačavende i Stojkovića i Roga. Što je SD trebo napravit s veznim redom, to mi pojasnite.
  • Filip Međimurje
    4
    Najgore je kaj Bjelica ne bu zamjenil Ademija na poluvremenu jer hej, kak moreš reći senatoru na poluvremenu da mora van?!
  • Paggini
    26.5k
    Flaster na Misicu, Ademi kao i uvijek tko zna gdje na terenu, naravno da veza pati lol.

Rog unutra, Ademi van. Ogiwara van, moze i stolica sa zapada unutra.
  • Progressive overload
    130
    Zasad je Ogi bolji od Rileta, defenzivno je griješio na početku ali sada se stabilizirao. Rile je imao više napadačkih akcija ali bolje da nije. Imamo mi većih problema od Odgoja.
  • Orc123
    8.7k
    Lose.....zasto Ademi mora igrati ja ne mogu shvatiti!? Pored Kace i Roga?
    Ne mogu shvatiti jel sam ja slijep ili sta ali on ne sudjeluje uopce unkreaciji, ne spusta se po loptu, ne proigrava....najjaci adut su mu ubacivanja u zadnju trecinu i iz tih situacija da je opasan po gol!
    Problem je sto nama to ne treba u ovakvim utakmicama jer mi ne ubacujemo! Kad imas 2 stopera koji nisu najjaci na lopti moras imati vezne koji ce se spustati po loptu, krila koja ce također se uvlacit u sredinu da bi bekovi mogli stati vise jer ovako nam krila stoje siroko uz liniju, bekovi se sudaraju s njima a 2 vezna stoje i cekaju loptu na 25m od njihovog gola, a Misic i 2 stopera grade igru!? Tko je tu lud...ocekivao bi ovo od Jakira ali ne od Bjelice...ocito i on robuje imenima a ne onima koji zasluzuju igrati!
  • GaijiZG
    1.8k
    Kačavenda i Rog unutra, Ademi i Mišić van. Tek onda možemo pričat o vađenju Ogija.
  • Mihaljević
    10.3k
    Ova ekipa jednostavno igrački nije atraktivna, izuzev Baturine i ozlijeđenog Sučića nemamo pojedinca koji rješavaju utakmicu jednim potezom. Takve igračine trebaš napraviti a ne ih dovesti iz Granade i Japana za 150tis godišnje. 2 milijuna ćemo dati Cagliariju za Roga od 31g, a Paviću 10 minuta kad vodimo 4 razlike protiv Šibenika i Istre, Rog je svaku tekmu dobro odigrao ali jednostavno takvi transferi nemaju smisla. Igramo dobro u LP jer Bjelica maksimum maksimuma izvlači iz igrača koji su prosjek (Uz dužno poštovanje) za Dinamovu razinu.
  • čovjekjogurt
    852
    Imam osjećaj da smo zadnji put u HNL-u dobili kad su se još nosile kratke hlače i kad su se ljudi kupali na moru. Jakire vrati se, sve ti je oprošteno!
  • don
    7.3k
    RPG umisto Ogiware
    Rog umisto Ademija
  • Peškaman
    4.9k
    Kriminalno loše prvo poluvrijeme,veznog reda - nema.

I dalje će se poslije svakog kiksa uvijek izjavljivati iste floskule.
    Ukoliko ne osvojimo 3 boda večeras, već vidim izjave igrača da igraju za Dinamo i da je potrebno pokazati više kao i Bjelicu koji će ponoviti još deset puta da je HNL majka.
    Počnite to pokazivati na terenu a ne na odjavnim špicama HNL emisija.
  • Jos-Optimus
    2.9k
    pa dobro, mislim da Bjelica koristi Ademija jer mu protiv Dortmunda sigurno neće početi...i on se nada da ce nesto uci, da ce se otvoriti pa da nece morati raubati Stojketa i Kača na koke sigurno racuna u iducoj tekmi, mora covjek razmisljati na duge staze. Ova depresija u komentarima je tragikomicna, uvijek isti likovi. Slažem se sa nezadovoljstvom, ali sere mi se od malodušja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.