• superhik
    11.3k
    Ovaj broj ljudi na današnjoj utakmici je sramota za grad, klub, za svakog navijača Dinama
  • Orc123
    8.7k
    Vama peoblem l. Bek a veza se ne moze nametnuti Rijeci? Rijeka nas pritiscw na maksimiru a vama je l. Bek najveci problem danas.....top..
    Igraci nam se uopce ne nude, ne krecu se bez lopte, ne vrse presing....
    Ustanovili smo vec odavno da nam treba bolji l. Bek ali u njemu traziti razlog ovog uzasnog ulaska u utakmicu je onako bezveze!
  • GaijiZG
    1.8k
    Rog na klupi...
  • Maxova dijagonala
    1.5k
    nije kriv Ogi nego onaj koji ga je doveo
  • CastAway1986
    1.7k
    Nemamo odgovor na agresivnu igru Rijeke zasad ali mislim da ako prvi zabijemo da ćemo bez problema utakmicu privesti kraju..Oni stalno pritiscu i napadaju preko Ogiware
  • Orc123
    8.7k
    Pjaca mu stvarno puno pomaze defenzivno....
  • GaijiZG
    1.8k
    Ajde odj...te više s Ogiwarom, ne igra protiv Špikića, nego najboljeg lijevog krila lige. Di je Ademi, imate muda kaj reč na Ademija? Jednom potego preko pol terena i nesto.
  • dinon7
    1.1k
    Mi nemamo vezni red. Vrlo jednostavno. Igra nam kreće od KTC-a i Torrentea koji dugim loptama nešto pokušavaju jer Ademi i Baturina stoje gotovo pa paralelno s Kulenovićem. Ili korak dva iza zadnje linije Rijeke. Tko bi trebao kreirati i kako uspostaviti dominaciju u veznog redu?
  • sebenico
    815
    Bjelica jučer najavio da je pred nama utakmica sezone i onda gledaš. Bolje ne komentirati.
  • Marc
    170
    Pomalo smo umorni svi mi od ovakve igre i pristupa u HNLu
  • Dani Olmić
    489
    Uzas od igre zasad - bez ideje - bez kretanja, veza ne postoji
  • Orc123
    8.7k
    Krila se opce ne nude...cuvaju liniju i krecu se pravocrtno ....
  • tigric
    385
    Sve očekivano, mozemo zabit jedino slučajno danas, a primit ćemo svakako kad tad
  • dmil
    348
    drag mi je Bjelica, ali mislim da je i laiku ocito da veza Misic - Bati - Ademi ne funkcionira, Bati po prirodi stoji visoko, na to se doda Ademi koji iz nekog razloga stoji jednako visoko kao Bati i onda je Misic na vjetrometini da kreira i razbija Rijekine napade
  • IceMan
    2.3k
    Vezni red se ne može nametnut i to je sva istina loše igre 33 min. Ostavite se (loseg) Ogiware i Spikića..

Baš ne možemo ništa u sredini…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.