• NORTE
    12.3k
    Zna li se koliko riječana dolazi?Kepec

Vjerojatno 300-400, možda 500.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Čitam da je i Mišić upitan. Bit će veselo.
  • Jos-Optimus
    2.9k
    Da ti budem iskren, ako smo mi pravi onda nam nitko neće faliti, a i počet će nam se vraćati sportska sreća...što sve ove sezone nije ušlo Rogu ili Kačavendi, pa što je sve ulazilo našim protivnicima, a kad se zakotrljamo onda slijedi gaženje
  • Mali Zeus
    14.2k
    ↪Mali Zeus Da ti budem iskren, ako smo mi pravi onda nam nitko neće faliti, a i počet će nam se vraćati sportska sreća...što sve ove sezone nije ušlo Rogu ili Kačavendi, pa što je sve ulazilo našim protivnicima, a kad se zakotrljamo onda slijedi gaženjeJos-Optimus

Slažem se, njih dvojica mogu zamijeniti Sučića, tj. trebali bi biti dovoljni, osobito Rog. Mišić me ipak brine, s obzirom da nema baš adekvatnu zamjenu. U svakom slučaju ionako je vrijeme da počnemo malo bolje koristiti tu široku klupu koju navodno imamo.
  • Rakovica1986
    707
    Kada gledamo po imenima, ono što ćemo imati na raspolaganju treba biti i više nego dovoljno za HNL. Za Europu smo s tim kadrom kratki, ali za HNL jednostavno nema isprike. Sutra nas očekujem u sljedećem sastavu:

Nevistić
    Ristovski-Bernauer-Torrente-RPG
    Mišić-Ademi
    Špikić-Baturina-Pjaca
    Kulenović

PS
    Jel netko imao iskustva s glupošću kao ja u kojoj je ustupio ulaznicu, a na kraju se ispostavlja da ću ipak moći pohoditi utakmicu? Išao sam vidjeti jel se može "reversat" to, ali koliko kužim ništa od tog..
  • deda
    34.2k
    Ne može. Moraš kupiti kartu.
  • Ludovic IX
    7.5k
    ako dobijemo kaću (ili još nekoga uz njega), zapravo će nam ozljeda donest nešto dobro jer uz zdravog Peru, ti nebi dobili priliku a vjerujemo da mogu bit na istoj razini kao i on u dogledno vrijeme..

dok jednom ne smrkne....
  • dinon7
    1.1k
    Bit će zajebano ako i Mišić ne bude spreman.
    Rog-Ademi i Baturina kojem će to biti cetvrta teška utakmica u 14 dana. Hmm. Nemogu reci da sam oduševljen ali što je tu je. Ova momčad ima lavovski gard pa želim vjerovati da će ukoliko takvi izađu na teren, biti dovoljno za Rijeku.
    Još jedan problem koji vidim je nedostatak povjerenja u igrače s klupe u proteklim tjednima. Nerealno je očekivati da bas oni mogu zasjati u 2 najveća derbija ili protiv Borussije.
    No kako bilo, na nama je da ih bodrimo i poderemo grlo.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Bjelica bi morao više vjerovati Stojkoviću koji bi mogao sasvim dobro zamijeniti Baturinu pa da ovaj bude spreman za Borussiju.
  • Olmic
    3.7k
    Ce bit danas pressica?
  • don
    7.2k
    bi mogao sasvim dobro zamijeniti Baturinu pa da ovaj bude spreman za BorussijuMali Zeus

Bjelica je bija vrlo jasan na pressici o pitanju odmaranja igrača:
    nikakvo odmaranje i ostalo, samo sutrašnja pobjeda je imperativ.
  • NKDZ86
    2.1k
    mi kak igramo, nama je lp postala hnl, a hnl postao lp :grin:
  • Olmic
    3.7k
    Za sutra nema Petka, Sucica, a Neva i Misic upitni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.