• Mathiasovi Chageri
    3k
    lijevom beku okrenut prema našem golmanu i svaku vraćati unazad iz prve.Jos-Optimus

Nemoj zaboraviti da svako dodavanje prema njemu, nebitno dal je dodavanje oštrije ili lagano, se prvo lopta onako odbije od noge i rotira u zraku pa ju štopa i vraća natrag. Uvijek me to frustriralo kod njega da nije u stanju štopati loptu iz prve.
  • IstokKa96
    762
    Ako postavimo neke teorije:
    A - Barišić je lijevi bek, ima hrpu tekmi u nogama na potrebnoj razini, 'bivši' reprezentativac,
    B - Barišić je malo bolji defanzivno od Ogiware koji je na posudbi upitnog statusa,
    C - Barišić će vjerojatno biti bez transferne odštete
    D - Barišić na lb, RPG na db
    E - Barišić je već surađivao s našim trenerom

Zašto ga ne uzeti ako ne znamo za boljeg ili ga nemamo 'na lageru'?
  • Jos-Optimus
    2.9k
    Barišić je netalentirano drvo koje 2 puta nije prošlo u Dinamu i koje ima mafijašku poleđinu
  • IstokKa96
    762
    @Jos-Optimus Nemojte krivo shvatiti, ali ja se ne usuđujem tako etiketirati igrača, sjetimo se sličnih epiteta upućenih Kulenoviću koji je uspio možda u 3., 4. pokušaju u Dinamu.
    Kaj se tiče drugo navedenog, komentirao sam samo u igračkom doprinosu igrača.
  • Jos-Optimus
    2.9k
    Stari moj, Barišić nije ni tako mlad, niti voli DInamo kao Kule, a gledali smo ga na svim mogućim razinama nakon što smo čitali članke kako je brutalan - uvijek je bio kaos, nula od igrača - možda kao nekakav hitni slučaj da nema tu poveznicu s mafijom, to nam ne treba ni u snu
  • Dudu9
    899
    Jednom postavljeno upozorenje na autu drugom na nogama, i ti bi htio takvo što na Maksimiru?
  • IstokKa96
    762
    @Jos-Optimus Pošteno, ne kažem da nam je on pod mus nego smatram da može biti od pomoći.
    Realno, ako je 'pola' foruma bilo zadovoljno dolaskom Oliverasa kojeg nitko nikad nigdje nije vidio jer nije ni mogao :wink:, vjerujem da bi Barišić bio prihvatljiv barem trećini.
    Ili sam i ovaj put usamljen u mišljenju :smile:

Neka nas SD ovaj put ugodno iznenadi.
  • IstokKa96
    762
    @Dudu 9 Dobri ste, vjerujem da će SD i trener okrenuti vaše brojeve i pitati vas želite li spomenutog igrača ili bilo kojeg drugog ili ne.

Uostalom, gdje piše da ga želim u Maksimiru?
  • vjeko1701
    9.4k
    nego da je Neno zapeo...Paggini

Pa nije bila priča da se on "obračunavao" s tim klanom kad je došao u Osijek počeo micat njihove ljude iz raznoraznih razina kluba, posebno mlađe škole i sportskog sektora?

Nekako sumnjam da bi inzistirao da dolasku njihovog sina.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    mislim da je to bio slučaj dolaskom Bota koji je zbog tog razloga i maknuo Zekića. Nakon toga dolazi do propucavanja šajbe, premlaćivanja videoanalitičara i sada zadnje pucanje u koljena savjetnika kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.