• kibic
    1.1k
    Stipin nastup je bio loš, znao je da je kraj i vidi se da ima druge stvari u životu koje su mu bitnije. Hvala mu na svemu, mrcina i ljudina, više neg 90% trenutnih UFC boraca.

Jones je trenutno miljenik, mislim da je nepotrebno izlistavat kolko su mu White i UFC progledali kroz prste. Dovoljno je sjetit se da su cijeli jedan event preselili u drugu državu jer je Bones roknul na doping testu.

Jones je odličan borac, razvalio je gotovo sve u svojoj kategoriji, ne teškoj. Aspinall zaslužuje borbu za titulu. Borba sa Chamom fakat ne smije doći u obzir.
  • Markelo
    2.8k
    Pa vjerovatno je od tih tih 22 borbe i izgubio neke i to od Reyesa i Santosa ali je tu bio taj mali poguranac kad u ringu to nije najbolje izgledalo. Pa Dana White se i dan danas bori da se Jonesu izbriše jedini poraz od prije 15 godina zbog korištenja udaraca laktom koji su bili zabranjeni. Ni Jonesa nije briga više za to

Očekivani ishod na kraju. Izgledao je Stipe fizički impresivno no brzine nema ni za lijeka. Imao je par situacija kad je krenuo na Jonesa i stao, iako su mu iz kuta govorili da krene sa udarcima. Jbg, nije ugodno jurišat sa 42 godine KO pa fasovat neku kontru i bit brutalno ugašen. Sve u svemu nek je Stipe maznuo lovu za kraj i prošao je bez neke velike štete u ovom meču, no ova izvedba veze s razinom borbe za titulu prvaka teške kategorije nije imala. Da sam Aspinall napravio bi na nekoliko mjesta u kući rupe u zidu od bijesa
  • jedan u nizu
    9.3k
    Počela je druga vožnja slaloma u Leviju, trojica naših u drugoj vožnji.

Istok Rodeš 29. (+1.87)
    Filip Zubčić 14. (+1.14)
    Samuel Kolega 9. (+0.65)
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Zubo i Kolega obojica u top 10 na kraju. :clap:
  • Tom Hanks
    3.2k
    Gane nije bio prvak,privremene titule se tu ne računaju već je to status prvog izazivaca za ujedinjenje titula.Nitko se ne sjeća Carwina kao prvaka iako je isto imao privremeni pojas.Jones isto tako ima debelu povijest varanja i poguranca da se to gurne pod tepih.Bilo kako bilo sigurno je jedan od najvećih ikad ali kad se sve sagleda ne bi rekao da je baš on GOAT

Apsolutno se slažem sa zadnjim djelom za Stipu,on je odavno umirovljen i da nije bilo Jonesa da ga izvadi na evo jednu borbu ostao bi u mirovini.Dobiti mec za titulu poslije toliko neaktivnosti je nešto šta mediji ovdje vješto sakrivaju jer ne bi pasalo narativu i to je poražavajuće,jer je naš pa nema veze onda.Da Conor sada dobije mec za titulu u lakoj svi bi se na zadnje noge dignuli.
  • Zambatine škude
    2.8k
    izgubio neke i to od ReyesaMarkelo

Mogu se složiti.

Pa Dana White se i dan danas bori da se Jonesu izbriše jedini poraz od prije 15 godina zbog korištenja udaraca laktom koji su bili zabranjeni.Markelo

Činjenica da mu je taj poraz uopće upisan i to kao tada velikom UFC-ovom projektu ipak sugerira da suci i komisije nisu na speed dialu Dani koji radi s njima što god hoće.

Gane nije bio prvak,privremene titule se tu ne računaju već je to status prvog izazivaca za ujedinjenje titula.Nitko se ne sjeća Carwina kao prvaka iTom Hanks

Ma u pravu si. Samo sam ciljao na to da nije Jones birao baš super lakog protivnika u debiju u teškoj.

Izgledao je Stipe loše i sporo, nije mu tih 10 kilograma baš neku uslugu napravilo, ali ne mislim da je sve do toga. Jones je ipak pokretljiviji i brži od svih teškaša s kojima se borio, čak i ovako kad ima škembicu to su kretnje na koje nije navikao. A ni svi udarci u tijelo dotad nisu puno pomogli. Baš ga je od početka do kraja ciljano i strpljivo probijao, mic po mic.
  • ZrnTSCHeZ
    350
    Zubo i Kolega obojica u top 10 na kraju.Sibirski plavac

"Na oko" je vidljiv napredak u tehnici kod obojice...Zubo je puno stabilniji i nije više onako grub, "na silu" u reakcijama, "umiril" je gornji dio tijela...puno fluidniji zavoji
    Kolega tehnički jako dobar, još mrvicu mase i doze samopouzdanja.
    Obojica su i taktički vrlo zrelo pristupili stazi.
    Nadam se da budu uspjeli zadržati formu čim dulje
  • masacusec
    3.9k
    Koliko god mi je Stipe drag borac, k tome i naš je, on nije "atraktivan" borac. Apostrofiram "atraktivan" jer ne mislim pritom da je tjelesno i fizički inferioran nego zato jer ima neizbrisivi imidž good boya. Ove usiljene, da ne velim preseratorske šprehe da jede za vrijeme intervjua su mi smiješne. Jednostavno, čovjek je životni fighter, vatrogasac, bori se za živote drugih, za svoju familiju i tu pobire više simpatija nego li u prof. sportu. Ne velim da to ne zaslužuje, naprotiv! Ne želim nimalo umanjivati njegova ufc dostignuća koja su sami vrh!
    Jbg, godine su tu...
  • Nolifer
    8.6k
    Mislim da ovaj Dana ne šmeka zapravo Stipu, jer je normalan čovjek u smislu nema nekih repova ili skandala. Te je premiran za UFC i misli da ne vidi u njemu atrakciju neku ili profit. Tako da mudra odluka Miočića, samo da ga ovaj youtuber ne izazove na meč, jer je friški penzioner....
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Zagreb dobio Magdeburga u Areni. Mandić majstor 20 obrana. :fire:
    Repka nam s njim i Kuzmanovićem ima sjajnu golmansku budućnost. :strong:
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Nadam se zlatu na Svjetskom, sa ovakvim golmanima imamo šanse. Izgubili smo mnoga zlata jer je Omeyer nenormalno dobro branio, a naši ispod prosjeka.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Zagreb uvijek igra dobro kao i teška kad u momčadi nema sirovine i panglua Srne . Igrač koji napravi bar 5 kontri i omogući protivnicima lagane golove jer jednostavno ono što si zacrta to i napravi . Ako je odlučio baviti loptu klarici on će to i napravit iako su tri igrača otišla na klaricu a on ima prazan gol . Ali preglupmza promjeniti odluku. Gurao ga Gobac i ni kriv ni dužan postao prvi lijevi u repci i tu smo di smo. Sinoć sam snova kako smo odigrali. Obrana ko zid a Manda ko omayer u najboljim danima. Kao da smo mi bili Magdeburg a oni zagreb:lol:
  • Tom Hanks
    3.2k
    Nadam sedinamo u srcu

Na nadi će ostat
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Nadam se zlatu na Svjetskomdinamo u srcu

Tome se trenutno i u idućih nekoliko godina mogu nadati samo Danci jer su par koraka ispred svih. Likovi da pošalju rezervnu ekipu, bili bi kandidat za najviše odličje. Bolesno kolika im je širina kadra. Jedini koji su im u stanju zaprijetiti su Šveđani i Francuzi (iako, na ovogodišnjoj olimpijadi i Slovenci su Dance držali u neizvjesnosti do samog kraja). Kaj se nas tiče, s obzirom kako izgledamo zadnjih godina, meni bi već ulazak u polufinale bio uspjeh, a kamoli medalja. Jednostavno su Danska Francuska i Švedska drugi svijet za sve ostale ekipe, Španjolci Nijemci i Norvežani su rekao bih odmah do njih, a mi smo neka treća klasa zajedno sa Slovenijom, Islandom ili Egiptom.
  • ksapi
    3.2k

Daj molim te, Srna je u Zagrebu obrambeno brutalno bitan, trenutno nije napadacki u nekoj top formi (lani ne bio najbolji igrac Zagreba), ali ovakve gluposti koje pises nemaju veze s istinom.
    Srna je zahvalan dvosmjerni igrac, lani najbolji pojedinac u Zagrebu, a i ove sezone medju bitnijima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.