• Kujtim Shalla
    3.1k
    frajer je panglu i kraj priče. Piši što god ti volja. Ono što radi je na silu sve i snagu. Mrkvu rukometne inteligencije nema. Za njega je Lučin Pele ali ga ne guraju kao srnu
  • miro
    4.8k
    Lučin je za barem klasu bolji igrač slažem se
  • ksapi
    3.2k

Vidim da ogromno rukometno znanje izvire iz tvojih postova. Stvarno si kompetentan reci tko ne panglu, a tko kvalitetan.
  • ksapi
    3.2k

Po cemu to?
    Obrambeno je losiji, napadacki je nesto bolji, ali je tempirana bomba, ne sjecam se kada je Lucin odigrao dobru tekmu za repku.
    I ovog govorim sa stajalista gdje mi je Lucin prijatelj.
  • miro
    4.8k
    Meni je taj dečko pojam rukometnog talenta. Ima i fizičke predispozicije, samo mu dobar trener fali i to u klubu prije svega
  • ksapi
    3.2k

Znaci Sabate mu nije bio dobar trener u Wisli?
  • miro
    4.8k
    Pa jel ga unaprijedio kao igrača? Sjećaš se kakav je ulaz imao na 6, jesi primijetio kako je to smanjio?

Edit - nisam ja nikakav znalac u rukometu, samo mi se on čini kao baš veliki talent i to otkad sam prve 2-3 tekme pogledao

Evo, još jedan koji je po meni previše zapostavljen je Glavaš

Ali kažem to je ono što moje oko vidi, nikakav strucni pogled
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    sigurno sam kompetantniji nego ti prika
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    onda stvarno nemoj komentirati dalje . Prijatelj , i onda ti srna bolji. Haha
  • ksapi
    3.2k

Da, Lučin je talent, ali nije se za sada razvio u nekog top igrača, niti pod Sabatom. Premalo odgovornosti u igri ima, donji limit mu je vrlo nizak i kada mu ne ide u stanju je uništiti utakmicu. Obrambeno je prije dvije sezone bio dosta dobar, kasnije je dosta pao.
    Glavaševo vrijeme u repki tek dolazi, trenutno je Šoštarić ipak nešto bolji.

Po čemu si ti kompetentniji od mene?
    Ja od dobrog poznavanja rukometa doslovno živim.

Nisam rekao da je Srna bolji, nego da Lučin nije dvije klase iznad njega kako govorite. Po meni je to slična razina, s tim da je Srna bolji obrambeno.
  • Juznjak
    3.9k
    Po meni je to slična razina, s tim da je Srna bolji obrambeno.ksapi

I zbog toga bih u 100/100 situacija izabrao Srnu. Uvijek biram kompletnijeg igrača. Zato npr. ne volim Šipića iako sam siguran da je on u svim segmentima u napadu već odavno naš najbolji pivot. Ovako ću razmišljat sve dok ne stvorimo nekog našeg Hansena ili Lazarova, a sad vi sami procijenite kolika je vjerojatnost za to.
  • ksapi
    3.2k

Da, slažem se tu.

Mislim ovisi i o ostatku momčadi, jednog Šipića se može trpit u napadu ako je bolji duplo od ostalih, a imaš cijelu vanjsku liniju koja igra obranu i na krilu nekog Mandića/Jelinića koji igra halfa.

U našoj repki je trenutno problem što imamo premalo dvosmjernih igrača, najbolji napad nam je Cindrić-Karačić-Martinović-Šipić gdje nitko ne igra obranu osim Martinovića koji je tu dosta loš. Ne preostaje nam ništa drugo nego maksimalan broj izmjena obrana-napad, a Dagur za sada ne poseže za tim.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Neznam kako živiš od rukometa ali eto drago mi je ,a ja sam ga igrao što u bivšoj državi što i u Skandinaviji ,nikakav talent ali znam ponešto, a pošto živiš od toga kako kažeš onda bi znao da je Lučin od svoje 19.20 godine igrao vani. U jednom ademar Leonu på i 3 sezone u jakoj wisli . A srni je Zagreb vrh ,barem do sada. Da je bolji igrač od Lučina nebi bio u Zagrebu još uvijek sa svojih 26 godina . A što se tiče obrane Lučin nije ništa gori od Srne . I kod bivših selektora odigrao je važnu rolu u obrani. Ali ok,sve je stvar ukusa ,a pošto je ovo javni forum imamo pravo obojica iznijeti svoje mišljenje . A i me složiti se do god je to u nekom normalnom tonu,bez vrijedjanja. Ipak se se ti nadovezao na moj komentar
  • Navijač Dinama
    8.6k
    Imal di link za košarku?

Edit...našao, ne treba
  • ksapi
    3.2k

Znaci igrati u Ademaru je veci uspjeh od Zagreba?
    Ademaru koji nije prosao grupu europskog natjecanja godinama, koji placa dosta losije od Zagreba?

Uostalom, gdje je sada Lucin?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.