• Fanboy
    2.8k
    Zemlja je ravna, nebo žuto, more bijelo, trava ljubičasta. To je moje mišljenje i molim da se poštuje. To ti je ta razina. Nemoj takve gluposti uopće ovdje prenosit.deda

Vjeruj već sam navikao na takvu njihovu razinu, no nevjerojatno da nešto tako žele nametnuti pod ozbiljnu raspravu...Doduše, njihovi mediji su nekad forsirali da je Cernat kao Modrić ili čak bolji, tako da je ovo kamilica.
    Bez brige, neću...
  • striko
    1.7k
    Isti su uvjeravali da je ZM minirao Tinu Sušiću transfer u Inter te im uvalio Brozovića.
  • Mr Anderson
    8.8k

Ak nekog zanima što pišu tovari na S-netu bude sam otišao provjeriti i stvarno nema potrebe da se ovdje radi copy-paste tih komentara. Osobno se osjećam puno bolje otkad ne čitam i ne pišem na tom forumu i sad kad sam pročitao ovo kaj si nalijepio odmah mi živci zatrepere.
  • Fanboy
    2.8k

Razumijem, kažem, radi se o općoj temi reprezentacije, a i teško se u potpunosti izolirati od takvih članaka kada je pola sportskih novinara sličnog ili goreg mentaliteta...
  • The Undertaker
    5.9k
    Ako se ti ne možeš izolirati barem izoliraj nas. Vrijedi za sve teme osim HNLa.
  • NORTE
    12.3k
    Odgoda kupa u Bjelovaru je dobra vijest za dinamo.
    Jednom kad bude odigrano bit ćemo kompletniji, a upravo sada smo daleko od toga.
    Moći ćemo ju odigrati s klupom, možda i bez ijednog prvotimca.
  • NKDZ86
    2.1k
    nemojte me nasmijavati, ali ako druga momčad dinama ne može pobijediti bjelovar onda ne znam...
  • NORTE
    12.3k
    Službeni sastav koji je trebao igrati.

Nevistić - Pierre-Gabriel, Torrente, Mmaee, Ogiwara - Sučić - Špikić, Ademi, Kačavenda, Pjaca - Kulenović.

Praktički 6 prvotimaca. Natjecateljska utakmica pod vrlo lošim uvjetima i terenu.
    Odgoda nam sjela ko budali šamar!
    Sad u miru pripremit se za Rijeku.

Bjelovar odradit doslovno s klupom kad dođe na red.
  • Ludovic IX
    7.5k
    sto ti misliš da je njihov teren spreman za ovoliko kiše koliko pada.. kod mene u kt pada već jako dugo i ne pada baš malo
  • Dudu 9
    336
    Prilično je zabrinjavajuće da je Bjelica htio poslati Pjacu i Kačavendu na onakav teren s obzirom na njihovu povijest ozljeda.
  • masacusec
    3.9k
    Prilično je zabrinjavajuće da je Bjelica htio poslati Pjacu i Kačavendu na onakav teren s obzirom na njihovu povijest ozljeda.Dudu 9

Pa nisu balerine, nogometaši su!
  • Crni86
    4.7k
    pa valjda ljecnicka sluzba i kondicijski treneri daju tu informaciju treneru. Ne odlucuje trener sigurno sam o tome.
  • Dudu 9
    336

Da, nogometaši sa teškim ozljedama koljena iza sebe.
    Igranje na lošem terenu je razlog zašto Pjaca sada igra kod nas a ne u Juventusu.
  • blubach
    509
    Prilično je zabrinjavajuće da je Bjelica htio poslati Pjacu i Kačavendu na onakav teren s obzirom na njihovu povijest ozljeda.Dudu 9

Lako za njih, mene zanima ko je odlučio Nevu pustit na teren?!?
  • Dudu 9
    336

To isto, znaš da ga moraš maksimalno štediti zbog tih problema s leđima koje ima, i umjesto da ga čuva za utakmice koje nam određuju sezonu u ligi prvaka i HNL-u on ga je mislio poslati na natopljenu livadu u utakmici u kojoj mu Neva najmanje treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.