Ekipa dosta manje nego sto se prijavilo. Ne znam koji je razlog nedolaska nekih..
Povijest dinama treci kao sto sam i ocekivao. Draganicka i Mlinka za Cicu jednak broj bodova. U pripetavanju je trebalo navest momcad koja je istrcala protiv Manchestera u gostima i Draganicka tj Š. je znao svih 11 dok je Mlinka ostala na 9 igraca.
Mi smo zavrsili na diobi 5. mjesta. Da si bio ti ili Deda, mogli bi do 4. ili eventualno 3. mjesta jer nismo znali nikog od igraca sa slika, a i jos neke stvari iz Yu lige, koje bi vi vjerojatno znali. — Papastrumf
Da, bilo je dosta zanimljivo. Ovim ekipama naklon do poda, stvarno su dečki znalci. Povijest Dinama je uz moju malenkost i dr.t u drugom poluvremenu imala pojačanje (M. Tomašević), a s nama je igrao i jedan dečko koji nije imao tim. Bilo je stvarno gadnih pitanja...
U svakom slučaju lijepo božićno druženje... :cheer: — markoli
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.