• Panker1312
    152
    [img]http://FB188-F18-40-C9-49-D4-898-B-AB344-F810-BDB.jpg
  • vjeko1701
    9.4k
    Mislim da ti je ručna metoda iskreno lakša i izbjegava ovaj ekstra dio prije slike.

Samo zapamti da link koji ljepiš u obrazac mora završavati sa ekstenzijom slike, ako ne završava, ona slika koja ti je na ekranu, nju desnim klikom otvoriš u novom tabu i provjerš u adresi taba dal završava sa ekstenzijom.
  • Panker1312
    152
    ma stvar je u tome kaj prek moba radim sve..skopiral sam samo taj link po upiti kaj su napisali tam..stinul sam ono bbcode full linked i to skopiral u ovu ikonicu di je planina sa suncekom i dobil ovo iznad..mislim ak je to ok tak bum ucitaval? cijenim trud al ja ti nis ne kuzim kaj si mi napisal oko obrazaca i ekstenzije slike..bum s kumom sjel na pivu pa ga zamolil da mi objasni, mislim da je malo pismeniji od mene po tom pitanju
  • vjeko1701
    9.4k
    Ok. Ako će biti problema, slobodno se javiš i na privatnu poruku pa mogu probati detaljnije objasniti. U svakom slučaju, vjeruj mi da nije komplicirano, samo dok malo pohvataš s tim da na mobitelu zna biti malo teže.
  • Droljo
    9k
    bbcode full linkedPanker1312

Njega samo pejstaš tu gdje bi inače pisao. Ne moraš gore ikonice dirati. Jednostavnije je
  • nemapredaje
    3.7k
    Ne kužim, kaj samo ja imam omogućen “preview” ?!?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.