• Panker1312
    152
    [img]http://FB188-F18-40-C9-49-D4-898-B-AB344-F810-BDB.jpg
  • vjeko1701
    9.4k
    Mislim da ti je ručna metoda iskreno lakša i izbjegava ovaj ekstra dio prije slike.

Samo zapamti da link koji ljepiš u obrazac mora završavati sa ekstenzijom slike, ako ne završava, ona slika koja ti je na ekranu, nju desnim klikom otvoriš u novom tabu i provjerš u adresi taba dal završava sa ekstenzijom.
  • Panker1312
    152
    ma stvar je u tome kaj prek moba radim sve..skopiral sam samo taj link po upiti kaj su napisali tam..stinul sam ono bbcode full linked i to skopiral u ovu ikonicu di je planina sa suncekom i dobil ovo iznad..mislim ak je to ok tak bum ucitaval? cijenim trud al ja ti nis ne kuzim kaj si mi napisal oko obrazaca i ekstenzije slike..bum s kumom sjel na pivu pa ga zamolil da mi objasni, mislim da je malo pismeniji od mene po tom pitanju
  • vjeko1701
    9.4k
    Ok. Ako će biti problema, slobodno se javiš i na privatnu poruku pa mogu probati detaljnije objasniti. U svakom slučaju, vjeruj mi da nije komplicirano, samo dok malo pohvataš s tim da na mobitelu zna biti malo teže.
  • Droljo
    8.9k
    bbcode full linkedPanker1312

Njega samo pejstaš tu gdje bi inače pisao. Ne moraš gore ikonice dirati. Jednostavnije je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.