• K3p
    176

Hoćeš rec da bi lokomotiva stopirala početak kranjce ... Ajde da vidim koliko bi dugo izdržali pritisak javnosti i medija. :grin:

Nije da im je to baza pa da nemaju gdje trenirati. A nece im ni prvi put bit da igraju utakmice na maximiru.
  • Jaro
    7.7k
    ne kazem ja nista. Samo kazem da vjerojatno postoje ugovori i pravila koji bi se trebali postovati. Jel Loksa prijavila rezervni stadion za HNL za sezonu? Jel ok da se seli na neprijavljeni stadion usred sezone? Ili kad govorimo o TTu pravila i ugovori nisu bitni...
  • NORTE
    12.2k
    Hoćeš rec da bi lokomotiva stopirala početak kranjce ...K3p

Nema šanse jer novi stadion koji im gradi Grad njima je jedina garancija opstanka i rasta.
    Nažalost od tog stadiona najmanje će profitirati dinamo, tužno.
    Najviše će dobiti svi ostali zagrebački klubovi.
  • K3p
    176
    Mislim da nitko u ovom slučaju neće radit problem ako se i zažmiri na neko pravilo. Eventualno hajduk ali mislim da bi im to bio preveliki autogol da guraju nos u to.

Norte, kako neće dinamo.profitirat kad je to korak prema maximiru? Neće dinamo izaći iz onih kancelarija niti s pomoćnih terena dok nema crno na bijelo gotov projekt, dozvole i odabranog izvođača za novi maximir.
  • Robi T
    253
    U proračunu Grada Zagreba za 2025. planirano je 11mil. € za rekonstrukciju Kranjče.
    Uskoro će biti predstavljenja nova vizualizacija stadiona
  • DrawTube
    5.4k
    To je dovoljno možda sa glavnu tribinu i rušenje svega postojećeg.

Malo se pribojavam vizualizacije, moram reci
  • criticus
    2.6k
    U proračunu Grada Zagreba za 2025. planirano je 11mil. € za rekonstrukciju Kranjče.
    Uskoro će biti predstavljenja nova vizualizacija stadiona
    Robi T

Untitled.jpg

Dakle četvrtina projicirane ukupne vrijednosti projekta. Ekipa koja je upoznatija s građevinom i procedurama: Je li moguće da su ovo troškovi koje treba odmah platiti, odnosno do kraja 2025. , a ostalo nakon izgradnje ili smo opet u nekim odgodama?

Bazen Špansko se kopa na veliko npr, neznam koliko je za ovu godinu plaćeno ali dogodine je u proračunu rezervirano pola ukupne vrijednosti.
  • rioda
    5.3k
    Puno premalo za cijeli projekt, ali treba vidjeti i projekciju za 2026. godinu. S obzirom na sadašnji tempo, mislim da radovi neće krenuti prije ljeta, tako da se u tih pola godine teško može i napraviti u vrijednosti većoj od 11 milijuna eura.
  • mokoxax468
    760
    Piše već projekcija iznad, ukupna vrijednost investicije je 43,8 milijuna, od toga 11m za 2025, tako da 32,8m onda ide za 2026 vjerojatno
  • Orc123
    8.7k
    A ma ne placa se odmah sve, nit ce stadion biti izgraden 2025g.....vjerojatno ce se mozda i rastegnuti placanje na 2027.g..,...
    Bitno da se konacno krene raditi.....bit ce lakse kad vidimo prvi bager .....ne vjerujem da ce za Kranjcu zasrati ali za Maksimir nisam tako siguran, tj. Mislim da ce to rastegnuti dobrano...
  • Geonosis3
    42
    jedino je ovu fotku TT objavio kad je govorio o projektu. Veli da se trebamo još malo strpiti do prezentacije cijelog projekta.

stadion-1.jpg
  • dumitrumitu
    1.3k
    Hehe kako se polako vrijednost popela na 43m. Odmah sam rekao da procjena od 20 m nema nikakve veze sa stvarnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.