• K3p
    176

Hoćeš rec da bi lokomotiva stopirala početak kranjce ... Ajde da vidim koliko bi dugo izdržali pritisak javnosti i medija. :grin:

Nije da im je to baza pa da nemaju gdje trenirati. A nece im ni prvi put bit da igraju utakmice na maximiru.
  • Jaro
    7.7k
    ne kazem ja nista. Samo kazem da vjerojatno postoje ugovori i pravila koji bi se trebali postovati. Jel Loksa prijavila rezervni stadion za HNL za sezonu? Jel ok da se seli na neprijavljeni stadion usred sezone? Ili kad govorimo o TTu pravila i ugovori nisu bitni...
  • NORTE
    12.2k
    Hoćeš rec da bi lokomotiva stopirala početak kranjce ...K3p

Nema šanse jer novi stadion koji im gradi Grad njima je jedina garancija opstanka i rasta.
    Nažalost od tog stadiona najmanje će profitirati dinamo, tužno.
    Najviše će dobiti svi ostali zagrebački klubovi.
  • K3p
    176
    Mislim da nitko u ovom slučaju neće radit problem ako se i zažmiri na neko pravilo. Eventualno hajduk ali mislim da bi im to bio preveliki autogol da guraju nos u to.

Norte, kako neće dinamo.profitirat kad je to korak prema maximiru? Neće dinamo izaći iz onih kancelarija niti s pomoćnih terena dok nema crno na bijelo gotov projekt, dozvole i odabranog izvođača za novi maximir.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.