• blubach
    508
    Pojavio se novi problem, navijaci mogu za male novce kupit originalan dres kluba :scream:

Pa jucer se kukalo kako dres kosta stotinjak eura...
    NitkoBitan

Ovo je isto kao da kupuješ od Kineza ;)
    Dinamo ne dobije ništa.
  • superhik
    11.3k
    Stvarno je jako čudno u poslovnom svijetu da proizvođač robe kao Castore koji ima puno veću maržu na robu može ponuditi i veće popuste za razliku od krajnjeg kupca poput Dinama čija je marža puno manja
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Stoji, ali velike popuste je imao i Feyenoord prosle sezone (necu Premierligase spominjat, oni imaju to bez obzira na dobavljaca). Zanima koja je razlika u trzistu tj. zasto tamo moze, a ovdje ne?
  • Robi T
    253
    Redovna cijena na toj stranici je 90€.
    Ovo im je Black Friday akcija.
  • Infinity
    16.6k
    Ovo je isto kao da kupuješ od Kineza ;)
    Dinamo ne dobije ništa.
    blubach

Nije tocno. Kako Castore dobije lovu od dresa koji proda Dinamo, tako i Dinamo dobije lovu od dresa koji proda Castore.
  • blubach
    508
    Nije tocno. Kako Castore dobije lovu od dresa koji proda Dinamo, tako i Dinamo dobije lovu od dresa koji proda Castore.Infinity

Super ako je ovo točno.
    Znamo li koliko Dinamo dobije love od svakog prodanog dresa, kako kod sebe, tako i kod njih?
  • NKDZ86
    2k
    jel zna netko da li ima još mjesta u busu za VU i do kad radi shop u Ilici?
    hvala
  • miro
    4.7k
    jel to znači da slobodno navalimo na de.castore stranicu?
  • masacusec
    3.9k
    Deda je prijetio našim črnim petkom, no ostalo je (još uvijek) na prijetnji...
  • Paggini
    26.3k
    Iako sam tamo u kolovozu i rujnu branio Castore, njihovo sporo slanje robe i slično, mislim da je dovoljno vremena prošlo da svi skupa možemo reći da je Castore kolekcija (zasad) tragedija.

Što su ljudi tražili:

9424f371af608fed5fc5.jpeg

74e03a07552200bc0695.jpeg

IPMDcx8.jpeg

A šta smo dobili?

qL7PV7b.jpeg

hoody_logo_front.jpg

players-rain-jacket1.png

zel_trening-min.jpg

I tako dalje, u istom tonu.

Kakve ovo veze ima s Dinamom?

Nakeljiti ogroman Castore logo, ubaciti ispod Dinamo Zagreb u nekom rendom fontu, fokus kolekcije staviti na neku odvratnu kombinaciju tirkizne boje i žutih simbola?

Veze ovo nema s Dinamom i sve bih to pregrmio nekako da su ove gore majice ubacili u shop, ali eto - nisu.

Ne znam koliko ljudi u klubu imaju utjecaja u to što nam Castore šalje, ali ovo je baš poražavajuće. S pravom smo se rugali tovarskoj kolekciji od Adidasa, ali nije ni naša daleko.

I da, jasno je meni i svima koliko nam ugovor donosi i dresovi su mi prelijepi, čak mi se i žuti svidio uživo, ali ova kolekcija za nositi day to day je baš promašaj i fakat se nadam da će se malo dobiti.

O kvalitetu duksi se već spominjalo, ali ako netko da 100 eura za duks, nije baš poželjno da izgleda isprano nakon dva pranja...
  • Nolifer
    8.6k

Apsolutno se slažem s tobom kolega. I moram još jednom napomenuti, ovaj grb zeleni, nažalost nemogu ga nikako prihvatiti. Kao da se neko sprda s nama. Nekom će bit dobar, nekome ne...
  • Facke
    4k
    Grb na dresu je mene medu najvecim kriminalima na dresu. Taj milimeter debline teri si zalepili, katastrofa...
  • Robi T
    253
    sad je cijena 63€,cca 40% popusta
  • NORTE
    12.3k
    sad je cijena 63€,cca 40% popustaRobi T

To je točno 30% popusta. Rekao bih da je to intervencija iz kluba i da će toliko biti i kod nas.
  • modri-kibic
    137
    Jedna informacija za sve koji planiraju kupiti sivu majicu dinamo 3d štik. Veličina majici nije baš realna. Ja koji nosim XL, majica M mi je bila taman. Tako ako planirate internet kupovinu da znate. Zimska kapa Castore je super.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.