• Paggini
    26.1k
    Šta je Dinamo iznad repke?Haza

Ukratko, da, bilo koji dan u godini.

Udugo - Hrvatska repka igra rendom natjecanje koje nitko ovdje ne zna kako stojimo, u principu glorificirane prijateljske utakmice. S druge strane Dinamo se za život bori u HNLu i ima priliku ispisati povijest u Ligi prvaka, a riskira se ozljeda našeg najboljeg igrača.

Od Bjelice je bilo glupo što ga je uveo, prigovaralo se ovdje za to, ali poučeni iskustvom koje smo imali prošle godine kad smo ga izgubili u ključnom trenutku sezone, ne pouzdajem se u Dalićevu procjenu.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Šta je Dinamo iznad repke?Haza

Stvarno si pitao ovo na ovom mjestu?
  • Paggini
    26.1k

Da se ne zagubi na prošloj stranici ova super vijest, jako sam sretan što Dinamo ide u smjeru izdavanja knjiga, ovo izgleda kao top izdanje, a i da ne bude previđeno, jako me veseli i ovo:

"Osim ovog naslova u izdanju GNK Dinamo uskoro će se u prodaji naći i treće izdanje knjige Kibici Purgera autora Ivice Šutea, ali i biografija jednog od najvećih igrača Dinama Rudolfa Belina."

Volio bih oboje u tvrdim koricama jer volim tvrde korice šta ću.
  • Tom Hanks
    3.2k
    Mislim da je mislio iz Daliceve perspektive
  • Sajla
    5.8k

ako netko radi proofreading, onda to ne radi dovoljno dobro.
    ako ga ne radi nitko, onda bi netko morao.
    primjere iz dRevije neću navoditi, ali evo sad na ovoj grafici najave predstavljanja knjige na Interliberu piše 13.12. a u tekstu piše "u srijedu, 13. studenog u 16h"
    FEED_knjiga_promo_7ab1370a-a173-42ba-8923-0102d2b8f99f_650.jpg
    netko će reći da je to sitnica, ali mene smetaju takve sitnice.
  • Haza
    5.6k
    Petku je repka iznad, kao i 90 posto igrača Dinama. Nešto se i njih pita. Nije Dinamo vlasnik Petka ako ga plaća.
    Bjelica drži prodike Bjelici preko medija, pa nakon toga stavi Petka u igru, u krajnju ruku licemjerno, a to je tema.
  • Georg Koch
    4.9k
    upravo to.
    Jedino normalno bilo bi da nije igrao za vikend, pa onda s razlogom trazis odmor i za vrijeme reprezentativnog okupljanja.
    Ok, dobit ce on ocigledno taj odmor, Bogu hvala nama je to odlicno.
    Ali Bjelkan je dao samo povod medijima i samoprozvanim strucnjacima za dodatnim komentarima (da, pricaju oni i bez povoda svakako, znam, ali nemojmo mi raditi gluposti).
    Petko nije trebao ni za nas igrati to nesto minuta sto je igrao i to je jedino realno.
  • Nino Bule
    14.5k
    Po kojoj logici mu Dalić ne bi dao 20 minuta protivHaza

Po logici da za razliku od nas ima 5 zdravih napadača koja mogu uskočit, a nama je bruno u 4 utakmice odigrao 30 minuta i ne trenira, bas nikakvog smisla nema da ga se sad gura u reprezentaciji nakon sto u klubu uopce ne igra i trenira, moras imat izbornika potpunog kretena da mu takvo sto padne na pamet
  • Haza
    5.6k
    riskira se ozljeda našeg najboljeg igrača.Paggini

Aha, nije se riskirala ozljeda protiv Gorice? Nego samo protiv Portugala je rizik?
  • Pesca90
    63
    Kad smo kod 3.napadaca mali Adu što nam je zabio na pripremama za Kryvbas,meni je bio interesantan materijal.

Plzen ga je uzeo za 700.000tisuca,dosad zabio 7 golova,od vaznijih: Sparti,Eintrachtu,protiv Sociedada u 88.min za pobjedu,i protiv Paoka dobio ocjenu 8.

Mislim da će im se isplatiti trostruko,uz napomenu da nije dobio ulogu prvog napadača nego nerijetko uđe s klupe.
  • Nino Bule
    14.5k
    Riskira se i protiv gorice samo mi imamo dva napadača, jedan je ozljeđen drugi je načet, nemamo previse izbora, izbornik ima doslovno 5 igrača za izabrat na poziciji napadača
  • Paggini
    26.1k
    Aha, nije se riskirala ozljeda protiv Gorice? Nego samo protiv Portugala je rizik?Haza

Igrao je doslovno 10 minuta i stajao na mjestu i ubacivao s krila, ne bih to zvao nekom "igrom" ako ćemo tako. S druge strane, ne trenira i ne igra već mjesec dana takoreći ozbiljan nogomet.
  • Haza
    5.6k
    bas nikakvog smisla nema da ga se sad gura u reprezentacijNino Bule

Apsolutno sam za da Petko nema šta raditi u repki ako nije zdrav.
    Isto tako da nema šta igrati za Dinamo ako nije zdrav.
  • Daliban
    2.2k
    Bezveze tražite alibije. Haza je u pravu. Sami smo si krivi što je Petković ulazio protiv Gorice i što se ne držimo onoga što tražimo od drugih.
  • Zagi
    8.5k
    Bjelica ga stavio zadnjih 20 minuta i maknuo ga na krilo da izbjegava duele.
    Dalić će ga koristiti koliko i kako njemu treba, ne računajući na njegovu ozljedu.
    Daliću ako se Petko ozljedi , a rezultat bude pozitivan, to je plus. Nama nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.