• don
    7.1k
    ako ga ubaci i nedaj Bože se pogorša stanje, daBog da izgubio obje utakmice
  • Crusades1986
    13.4k
    Igra u klubu = usao ukupno 35 min u 4 utakmice
  • Dudu 9
    332
    Nije mu smetalo da mu igra ozljeđen prošle godine.
    Koji je to jebeni licemjer.
  • Nino Bule
    14.5k
    Ako je ovo stvarno izjavio za petkovica onda je stvarno klaunčina, reko bi iz kluba petku da odbija trenirat a ovaj nek ga stavlja u utakmicama ako mu je to sad napeto
  • Mali Zeus
    14.2k
    Sad kad masnokosi doda gas i Petković u startnoj postavi protiv Portugala.
  • Marley
    2k
    Ma nece ga stavljat sta vam je, zabrijali ste.
    Vjerojatno ce se samo javiti i obaviti sluzbeno i njihove preglede, i bok.
    Ali da nije trebalo ni Bjelici da ga prekjucer stavlja, nije. Pogotovo u kontekstu repke, nakon sto je prakticki javno prozvao Dalica. Ovako sve skupa ispada jos gluplje.
    Eh sad zasto ga se uopce i treba forsirati u takvim situacijama (Gorica), i zasto nemamo jos jednog napadaca, o tome bi se dalo raspravljat.
  • Paggini
    26.1k
    Ma nece ga stavljat sta vam je, zabrijali ste.Marley

Kao što ga nije stavljao ni prije godinu dana i ozlijedio načetog Petka pa ga nismo imali dva i po mjeseca. :)
  • Zagi
    8.5k
    Dobro gdje je to okupljanje uopće? Gdje se to on mora fizički pojaviti?
  • badjibadara
    3.7k
    Ma Bruno će samo na klopicu sa ekipom u Sheraton.
  • Marley
    2k
    @Paggini ne branim Dalica vise nizasto, aliii.... to se dogodilo jednom, i rekao je nakon toga javno vise puta, da je pogrijesio i da mu je jako zao zbog toga. Eto vjerujem da je stvarno nesto naucio iz toga, zeznuli su tad i Jakir i Dalic.

Licemjerno je od ijednoga tko ga sad pusta da zaigra makar i 15 min, a proziva onog drugog za istu stvar. Zato me iznenadio Bjelica u subotu.
  • Marley
    2k
    ma u Sheratonu. Zato sam i uvjerena da ce to formalno odraditi samo. Nije da se mora maltretirat s putovanjem da bi ga oni pregledali.
  • Zagi
    8.5k
    A dobro. Onda je cijela priča ni o čemu.
  • Haza
    5.6k
    Po čemu je Dalić licemjer, pa prije je Bjelica. Dakle Petko ne trenira, ozljeđen je, a igra protiv Gorice, onda mi licemjerno kažemo da se treba odmoriti. Po kojoj logici mu Dalić ne bi dao 20 minuta protiv Portugala? Šta je Dinamo iznad repke?
    Nemojmo biti licemjerni na Zoni.
  • Zagi
    8.5k
    Šta je Dinamo iznad repke?Haza

Da, naravno da je. Mi ga plaćamo i na nama je gdje i kako riskiramo sa polu ozlijeđenim igračem.
    Repka nebi trebala imati taj luksuz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.