• Nolifer
    8.5k

Pa nisam ja na tom pohodu. Haha..Samo pitam.

Valjda je legitimno pitati neke stvari.
  • Sajla
    5.8k
    Valjda je legitimno pitati neke stvari.Nolifer

apsolutno je legitimno pitati neke stvari, ali pitati zašto cure informacije iz kluba kad TT nešto izjavi je kao da pitaš gdje je bio KTC kad je Benrahou jučer zabio gol pa kriviti Thea što Istra nije uzela sva 3 boda. ali dobro..
  • vjeko1701
    9.4k
    Ok, i kakve to veze ima s ovim?

Kak to sad odjednom da su nikli nekakvi renderi s rokovima? Kaj nije bilo rečeno da informacije ne cure van iz kluba i da se "radi u tišini"?Nolifer
  • Nolifer
    8.5k

Pa valjda je svima jasno zašto je to tako sad.

Ja sam pitao samo. No nisam dobio odgovor..Nego me se idalje napada i propitkuje zašto sam se usudio nešto takvo pitati.
  • vjeko1701
    9.4k
    Nisi mi odgovorio na pitanje. Kakve veze ima dati link sa tvojim početnim pitanjem? Ostavi druge. Pričamo nas dvoje.
  • Nolifer
    8.5k
    Pa nisam ni ja dobio odg na svoje pitanje i ne mislim više odgovarati, dok ne dobijem konkretni odgovor bez napada.
  • vjeko1701
    9.4k
    Pa kako bi ti ljudi odgovorili na pitanje kada nije razumljivo na kaj misliš.

Ja te sad direktno pitam, na kaj točno misliš? Kakvi renderi, kakve informacije iz kluba. Odgovori na ta dva pitanja.
  • Sajla
    5.8k
    Pa nisam ni ja dobio odg na svoje pitanjeNolifer

Jer ti pitanje nema smisla.
  • Nolifer
    8.5k

Moje je da pitam i provjerim. Dal ima smisla ili ne, vidjet ćemo.
  • deda
    34.1k
    Monty Python next generation.
  • Sajla
    5.8k
    Onda ću te umiriti. Kad TT nešto izjavljuje u vezi gradnje stadiona u Zagrebu, a naročito Kranjčevićeve, može reći što god želi. Ne treba mu za to netko iz Dinama potajno proslijediti informacije. Nema curenja.
    Nadam se da si zadovoljan odgovorom.
  • Nolifer
    8.5k

Na silu trebam bit zadovoljan odgovorom ili?

Ah očekivano.
  • vjeko1701
    9.4k
    Ok stani.

Išao si potkuriti...nije prošlo jer od sveg mogućeg si odabrao dvije najnerelevantnije stvari i kad su te ljudi prozvali si krenuo sa raznoraznim izmotavanjem.

Sad na kraju igraš žrtvu.
  • Sajla
    5.8k
    Kakvo pitanje, takav i odgovor.
    Tri stranice se nadjebavamo oko tvojeg "otkud odjednom renderi" za nešto što je objavljeno prije 2 godine i zašto iz Dinama cure informacije o Kranjčevićevoj na temelju nečega što je rekao TT. I nas trojica se na to ulovimo... Ja sam si danas malo popil, ne znam kaj je drugima isprika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.