Kaj nije bilo rečeno da informacije ne cure van iz kluba i da se "radi u tišini"? — Nolifer
Kak to sad odjednom da su nikli nekakvi renderi s rokovima? Kaj nije bilo rečeno da informacije ne cure van iz kluba i da se "radi u tišini"? A sad se odjednom zna kad su rokovi i kak će to izgledati? — Nolifer
Citaj sa razumijevanjem. Sto clanke, sto raspravu ovdje na podforumu. — jedan u nizu
Pa i čitam s razumijevanjem, ne moraš meni to govoriti, nisam ja gradonačelnik, nego mi je eto čudno da se odjednom sad zna sve. A do prije par dana se ništ nije smijelo znat, pa me začudilo.
Radije sugeriraj senfu, da s razumijevanjem sve objavljuje i što objavljuje i da bude transparentno, a ne ovako sad naglo i s nekim rokovima i renderima, malo mi je to onak, idu izbori pa ajmo objavit i smirit navijače u tom stilu, možda se varam. — Nolifer
nego mi je eto čudno da se odjednom sad zna sve. A do prije par dana se ništ nije smijelo znat, pa me začudilo. — Nolifer
Radije sugeriraj senfu, da s razumijevanjem sve objavljuje i što objavljuje i da bude transparentno, a ne ovako sad naglo i s nekim rokovima i renderima, malo mi je to onak, idu izbori pa ajmo objavit i smirit navijače u tom stilu, možda se varam. — Nolifer
ovinari su se uhvatili 1076. po redu Tomasivece izjave da Kranjca ide pocetkom godine i da je gotova u jesen 2026. i onda su izvlacili stare rendere, slike i naslove 'kranjca se gradi - evo kako ce izgledati'. — jedan u nizu
samo kažem kako stoje stvari — Nolifer
Kaj nije bilo rečeno da informacije ne cure van iz kluba i da se "radi u tišini"? — Nolifer
najavio je Tomislav Tomašević. — Nolifer
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.