• ZgDLions
    503
    Meni to sve presporo, tajnovito tako da mi je postalo svejedno, a nisam ni usamljen u tom razmišljanju.
    Shvati sam da mi je i ovakav max dobar.
    Ak sam na takvom nekad stajao, mogu danas i sjediti.
    Da je samo nekak istok stavit u funkciju ja više nego sretan.
    Malo urediti ispod tribina prostor i idemo dalje za iste pare.
    Tak sve ždere inflacija, ratovi i klimatske promijene sve bliže, možda ni nije vrijeme za velika ulaganja.
  • badjibadara
    3.7k
    Kaj nije bilo rečeno da informacije ne cure van iz kluba i da se "radi u tišini"?Nolifer

Preskocio sam taj detalj. Sto je iscurilo iz kluba.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Kak to sad odjednom da su nikli nekakvi renderi s rokovima? Kaj nije bilo rečeno da informacije ne cure van iz kluba i da se "radi u tišini"? A sad se odjednom zna kad su rokovi i kak će to izgledati?Nolifer

Pa nije nista izaslo, niti ikakve konkretne informacije.
    Citaj sa razumijevanjem. Sto clanke, sto raspravu ovdje na podforumu.

Novinari su se uhvatili 1076. po redu Tomasivece izjave da Kranjca ide pocetkom godine i da je gotova u jesen 2026. i onda su izvlacili stare rendere, slike i naslove 'kranjca se gradi - evo kako ce izgledati'.
  • Nolifer
    8.5k
    Citaj sa razumijevanjem. Sto clanke, sto raspravu ovdje na podforumu.jedan u nizu

Pa i čitam s razumijevanjem, ne moraš meni to govoriti, nisam ja gradonačelnik, nego mi je eto čudno da se odjednom sad zna sve. A do prije par dana se ništ nije smijelo znat, pa me začudilo.

Radije sugeriraj senfu, da s razumijevanjem sve objavljuje i što objavljuje i da bude transparentno, a ne ovako sad naglo i s nekim rokovima i renderima, malo mi je to onak, idu izbori pa ajmo objavit i smirit navijače u tom stilu, možda se varam.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Pa i čitam s razumijevanjem, ne moraš meni to govoriti, nisam ja gradonačelnik, nego mi je eto čudno da se odjednom sad zna sve. A do prije par dana se ništ nije smijelo znat, pa me začudilo.

Radije sugeriraj senfu, da s razumijevanjem sve objavljuje i što objavljuje i da bude transparentno, a ne ovako sad naglo i s nekim rokovima i renderima, malo mi je to onak, idu izbori pa ajmo objavit i smirit navijače u tom stilu, možda se varam.
    Nolifer

ne ne citas sa razumijevanjem.
    Da si procitao nebi postavljao takva pitanja, niti bi sad odgovorio sa ovakvim odgovorom.

nego mi je eto čudno da se odjednom sad zna sve. A do prije par dana se ništ nije smijelo znat, pa me začudilo.Nolifer

rekao sam vec, ne zna se nista, novinaru objavljuju click bait clanke na temelju njegove izjave. Nikakvi renderi, projekti, tocni rokovi nisu objavljeni, osim TTove izjave da ide pocetkom godine i da se zavrsava za godinu i pol, a to izjavljuje vec tjednima, ako ne i mjesecima.

Radije sugeriraj senfu, da s razumijevanjem sve objavljuje i što objavljuje i da bude transparentno, a ne ovako sad naglo i s nekim rokovima i renderima, malo mi je to onak, idu izbori pa ajmo objavit i smirit navijače u tom stilu, možda se varam.Nolifer

ope, evo kopirat cu odgovor od prije

ovinari su se uhvatili 1076. po redu Tomasivece izjave da Kranjca ide pocetkom godine i da je gotova u jesen 2026. i onda su izvlacili stare rendere, slike i naslove 'kranjca se gradi - evo kako ce izgledati'.jedan u nizu

a citirati cu odgovor i u ovom postu malo ranije
    ''rekao sam vec, ne zna se nista, novinaru objavljuju click bait clanke na temelju njegove izjave. Nikakvi renderi, projekti, tocni rokovi nisu objavljeni, osim TTove izjave da ide pocetkom godine i da se zavrsava za godinu i pol, a to izjavljuje vec tjednima, ako ne i mjesecima.''

Niti je TT ista izjavio. Niti je izasla info iz kluba, niti imamo ista sluzbeno. Situacija se nije promijenila tjednima, samo iznova slusamo istu izjavu gradonacelnika, samo su ovaj put izasla 2-3 clanka sa slikama starih par godina, vjerovatno radi ispiunjavanja kvote dnevnih clanaka koje moraju objaviti.

Tako da, zamolit cu te jos jednom, pocni citati sa razumijevanjem.
  • Nolifer
    8.5k

Na krivog si se obrušio, samo kažem kako stoje stvari. Pa se napada sad, jer se drugačije ni ne zna. Jer da nisam čitao s razumijevanjem, nebi postavljao ta pitanja. Tako da ti je valjda jasnije sad. Ako nije, moj problem nije.
  • jedan u nizu
    9.2k
    samo kažem kako stoje stvariNolifer

ne, tako ne stoje stvari.
    Mozda u tvojoj glavi, ili ih ti tako razumijes (jer ocito ne citas sa razumijevanjem), ali iskrivljujes ono sto je izaslo van.
    Ti si taj koji napada da kako to pa se vise ne radi u tisini, i kako to da odjednom cure infromacije, slike, renderi, projekti bla bla. Napadas i insinuiras da izlaze info iz kluba valjda, jer se govorilo kako se radi u tisini. Da citiram tebe, napadas jer se drugacije niti ne zna.
  • Nolifer
    8.5k

Možemo tako i do sutra, svoje sam rekao, odgovor dobio nisam, nego samo napad, jer se brani neobranjivo, kao što su neki naveli. Da je bilo pameti, nebi se sad s time izašlo u medije, ali ponekad su usta brža od mozga. Ako ga se ima. Tako da ti čitaj s razumijevanjem i prati što ovaj objavljuje, pa kad se probiju rokovi koje je obečal ovaj, onda buš mene eto napadal, jer nisam čital s razumijevanjem, baš komično.
  • vjeko1701
    9.3k
    nebi se sad s time izašlo u medijeNolifer

S čim se točno izašlo u medije?
  • Nolifer
    8.5k

“Mislim da je svima u interesu da se što prije izgradi novi stadion u Maksimiru. A da bi se on mogao izgraditi: treba što prije izgraditi novi stadion na drugoj lokaciji, a to je Kranjčevićeva. Radovi na stadionu u Kranjčevićevoj krenut će početkom sljedeće godine., bit će izgrađen do rujna 2026. i imat će 11.500 mjesta. U pitanju je rekonstrukcija koja proširuje kapacitete tako da Zagreb ima stadion na kojem se mogu igrati međunarodne utakmice Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije. Dok traje rušenje maksimirskog stadiona i izgradnja novog, što bi trebalo biti gotovo do: 2028. godine“, najavio je Tomislav Tomašević.

https://www.nacional.hr/obecao-tomasevic-stadione-ce-sagraditi-do-rujna-2026-tj-2028-evo-ovako-ce-izgledati/
  • jedan u nizu
    9.2k

po cemu se ovo razlikuje od bilo kakve izjave koju smo dobili od gradonacelnika zadnjih nekoliko mjeseci?
    Zato jer je rekao 11 500 mjesta? A ne 11 000 kao u zadnje vrijeme, ili 12 000 koje se govorilo prije godinu dana?
    Mozda on zna sad tocno pa govori nesto, ali doslovno iste informacije izlaze van kada god ga se pita za stadion, a pita ga se kod svake lopate koju zabije u zemlju, svako drvo koje posadi ili svaki event na kojem se pojavi.

Ja stvarno vise nemam snage borit se s tobom.
    Bolje bi mi bilo lupati glavom u zid, manje bi me glava bolila.
  • Nolifer
    8.5k

Pa da čitaš s razumijevanjem, manje bi te boljela glava, kao što sam napisao, možemo ovako i do jutra, ali smisla nema, kad od tebe dobivam samo napad, jer se drugačije i ne zna, pa nema smisla da išta odgovaram, nego će vrijeme pokazati i kažem na krivog si se obrušio pajdo.
  • Sajla
    5.8k
    Kaj nije bilo rečeno da informacije ne cure van iz kluba i da se "radi u tišini"?Nolifer

najavio je Tomislav Tomašević.Nolifer

Jer TT je zaposlenik GNK Dinamo ili je izabran na neku funkciju?

Ova druga dva pitanja koja si jutros postavio (otkud odjednom renderi i kako se zna koji su rokovi?) bih još nekako i shvatio - iako se radi o reciklaži rendera iz prosinca 2022. na koje su po tko zna koji put nakeljeni novi datumi dalje u budućnosti, tak da tu nema ništa "odjednom" - ali zašto to povezivati s klubom iz kojeg kakti cure informacije? "Iscurile" su informacije, a iste slike smo gledali prije 2 godine. WTF? Političar radi to što političari rade, ali kako i zašto pripisivati to kao krimen Dinamu? Ne kužim.
  • jedan u nizu
    9.2k

ne, sajla, ne kužiš, ne čitaš sa razumijevanjem :rofl:

pusti ga, vidiš da je na svom križarskom pohodu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.