• striko
    1.7k
    Samo Loksa ovo kolo s 3 boda.
  • San Lorenzo
    16.9k
    Mi da imamo 'Selahi' tip igrača imali bi dovoljno bodova više da sad budemo na prvom mjestu...nije taj igrač neka senzacija zbog kojeg kao dijete zavoliš nogomet, ali zna napravit faul u začetku akcije, zna ispoštovati obrambeni trk...sitnice koje remije pretvaraju u pobjede.
  • Sven
    16
    U nadoknadi on nije duzan produziti vise nista, na kraju krajeva Rijecani su ti koji su krali vrijeme i gol je pao 15ak sekundi prije isteka nadoknade. Tako da mu inije mu ovo neka greska, ali jasno mi je na sta aludiras
  • Zagreb1992
    1.8k

U svim normalnim ligama produlji pa onda sudi kraj ..ovo kod nas se ne događa samo danas nego dosta dugo
  • deda
    34.1k
    Svuda slično njesra. Sad gledam Rangers - Hearts. Produži 3 minute, u 92.55 ruka pogađa igrača Rangersa u ruku na rubu 16m. Na kraju ni penal, ni var, ni vani, elegantno svirao kraj. :rage:
  • Krizy
    46.5k
    Ima li netko podatak kada je bio zadnji put da velika četvorka nije upisala pobjede?tigric

23.10.2022.

14. kolo 2022./23.

Slaven Belupo - Rijeka 2:1
    Varaždin - Osijek 4:1
    Hajduk - Dinamo 1:1
  • Nogo
    4.1k

Jadan Slaven. Izgubili bodova na sudačke odluke kao nikad nitko. Kome smeta Slaven ?!
  • Sven
    16
    Ma jasno, cesto sude kraj jer ih je strah da ce se dogoditi neka dvojbena situacija, ociti manjak samopouzdanja. Ali danas mi se ovo cinilo korektno.
    Opcenito je problem nasih sudaca sto evidentno osjecaju pritisak javnosti i onda sude u grcu samo da ne ostete one od kojih bi taj pritisak mogao doci pa se u svemu tome pogube. Jucerasnji dan je savrseni primjer toga, nisu ni samo sigurni da li je bio penal na Melnjaku pa ih je valjda strah suditi cisti penal za Istru
  • bbb medimurje
    3.3k
    Kaj kaze skomina?
  • Blueshadow86
    1.9k
    Baš mi je žao Slavena. Pogotovo zbog trenera Kovačevića.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    penal za orjunu a za Istru nije po njegovom
  • Medvedgrad
    294
    Je li komentirao možebitni prekršaj prije gola Hajduka?
  • Smotanihaker
    771
    Ne, s njihove utakmice se komentiralo povlačenje Rakitića ( nije penal jer lopta nije išla tom igraču), Melnjaka ( penal i žuti ) i penal za Istru koji nije penal.
  • Gringo
    137
    realno vidi se da igrač hajduka nije taknuo igrača istre.

Sudci u HNL-u ne navlače za nikoga oni su jednostavno loši, nesposobni, ne znaju, nisu na nivou kako god...

Slovenci, Bosanci, Mađari pa i srbi su imali svoje sudce u Ligi prvaka i na velikim natjecanjima gdje nas nema nigdje. Teški fail HNS-a, očito napreduju i delegiraju se podobni, a ne sposobni.

Na našim derbijima želim strane sudce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.