• Droljo
    8.9k
    Čuj ove glupe Osječane sad sa hns pederi, zbog nedosuđenog kornera. :rofl:San Lorenzo

Eto, sad su dobili korner i odmah gol zabili :snicker:
    Ipak nisu toliko glupi...
  • čovjekjogurt
    829
    Osječani slave bod na Rujevici žešće nego što bi ga slavili Šibenik ili Gorica.

Small club mentality
  • Mr Anderson
    8.7k
    Posložili nam se rezultati, al jebi ga sve kad smo i mi kiksali.
  • Jaro
    7.7k
    Slaven po slobodnoj procjeni ostecen za nekih 11 bodova u 13 kola... Sad bi bili ispred Osijeka s tim... Prava sitnica....
  • deda
    34.1k
    Reklo bi se popularno sva tri favorita kiksala. Nije HNL neka kvaliteta, ali bit će opet napeto. Osijek se diže, Varaždin sve ozbiljniji, dolje svi drhte. Bit će tu još svašta.
  • Dani Olmić
    447
    velika trojka kiksala :rofl:
  • Droljo
    8.9k
    Jebem ti sreću pa mi smo trebali sada biti drugi sa dva boda zaostatka samo. Gorica :vomit:
  • ShanKu
    997
    Neće oni od nas nikud... :strong: kolo remija, Lokomotiva uljez
  • Mr Anderson
    8.7k

Ja sam si prije ovog kola već složio jednadžbu da smo na minus 2. Bio sam siguran da Hajduk neće dobiti pa sam priželjkivao X u Rijeci. Dobro sam projicirao svoje vibracije na svemir, ali nisam se dovoljno usredotočio na nas jer sam tu već upisao tei boda. Hahahaha...
  • Jaro
    7.7k
    A i standardno nekaznjivo gazenje u HNLu. Ako netko zna, jel postoji poseban pravilnik za HNL u odnosu na ostatak Europe i svijeta gdje gazenje nije kaznjivo nigdje na svijetu?
  • deda
    34.1k
    Puno smiješnih odluka, kardinalnih grešaka, neuključivanja vara. Suđenje nažalost katastrofa. U stvari nije ni suđenje problem koliko donošenje odluka, neuključivanje vara. Čak se počinjem pitati doista čemu taj var služi. Čemu?
  • Zagreb1992
    1.8k
    Al kako je Pajač sudio odmah kraj utakmice ..VAR plus razgovor sa Smolčićem i onda još zamjena .I onda se čudimo zašto nemamo sudaca u europskim utakmicama
  • NitkoBitan
    19.1k
    Rijeka je naozbiljna sa ovim krkanom na klupi i sa Frukom u spici. Mislim Fruk dobro igra na terenu, ali slicno bi igrao i da je u vezi. Bas im fali ta spica i nemrem vjerovat da jednu devetku nemaju.
  • Jurki
    12.6k
    Ovo kolo je samo jos jedanput potvrdilo da mi kad zavrsimo s Europom.. gazimo sve do kraja bez greske i da bumo na +10 na kraju.
    Prosuli smo previse bodova, al se uopce ne zabrinjavam.
  • tigric
    362
    Ima li netko podatak kada je bio zadnji put da velika četvorka nije upisala pobjede?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.