i dobro koliko sam skuzio osobno si emotivno povezan sa cibonom ali i podrzavas kk dinamo. Za kog bus navijao na derbiu? Ili se moze jedanko za oboje navijat ? — dexter
Moze samo pojasnjenje zadnje recenice? — ZDS86
Fair enough, ali možemo li sa sigurnošću tvrditi da nije ista priča i s Cibonom? Misliš da tribine ne bi bile pune i da navijači ne bi hrlili u dvoranu da je neki drugi zagrebački klub prije ili nakon Cibone imao priliku osvojiti naslov prvaka Europe, tada, ali i danas? Iskreno, ja mislim da bi.
Kako se meni čini, u ovoj raspravi je bitno (ne)postojanje organizirane navijačke grupe koja prati taj klub. Cibona je na momente uživala takvu podršku, ali po mom mišljenju ne dovoljno sustavno (zbog čega je, između ostalog, kriv i sam klub i to nekoliko različitih uprava) da bi danas mogli žaliti zašto je ta grupa odlučila pružiti podršku drugom klubu u istom sportu u istom gradu. — Mr Blue
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.