Da, ljudi su došli pogledati futsal, ali da je sutra umjesto Uspinjače igrao neki drugi zagrebački futsal klub, gledali bi taj drugi klub i nitko ne bi suzu pustio za Uspinjačom. To želim reći. — xavier
Sve jasno, a ja sam iskoristio tvoju sumaciju drugih mišljenja da dodatno utvrdim svoju poziciju. :cool:Sumirao sam doživljaj ove situacije od strane par forumaša, to nije moja pozicija. — Neki tip sa Zapada
Ne znam zašto bi bojsi spašavali Cibonu ili joj davali podršku. Nisu Cibonini navijači.
Kužim Kwedija, jer su mu Cibona i Dinamo gotovo jednako važni, pa projicira svoju emociju na okolinu, na ocekivanja da i drugima bude stalo. Ali, jebiga, nije. — Neki tip sa Zapada
Ili je ok kad nekakvi belinići, koljači i masovni ubojice ukidaju pa osnivaju nešto što mi desetljećima poslije pratimo — Tradicija bunta
e i činjenica da su koministi ukinuli jedno ime koje im se nije sviđalo iz političkih razloga i osnovali drugo ime ( tj. promjenili ime klubu) — Stihl
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.