• CUCAK
    196
    nisam iskreno ni pokušao kupit online, budem na interliberu uzeo
  • Nolifer
    8.5k
    RPG nije lijevi bek! Trebal bi igrat na svojoj desnoj strani!
  • don
    7.1k
    neka nama naše Lige prvaka.
    neka nama admina koji dile videe iz Bratislave 15 sati prije važne utakmice u Gorici.
    neka nama 10 objava "Dinamovog" na društvenim mrežama dan prije i na dan Gorice.
    neka nama 2 miliona od LP.
    HNL? Totalno nebitna liga.
    I nemojte pisat kakve veze imaju društvene mreže sa ovim. Imaju, jer miču fokus sa onog bitnog i to sve redom čitaju, kako igrači, tako i mediji. Kad smo išli u Bratislavu snimljen je svaki pokret od aedroma u Zagrebu do Bratislave.

Od Borussije ne želin pobjedu, želin samo da se ne osramote. A vrlo vjerovatno ćemo je i dobit i onda ispast od Bjelovara u kupu 3 dana posli toga.
    Jer ka šta sam već i napisa, ako prođemo dalje u LP, izgubili smo HNL.

Nas jedino može spasiti ispadanje iz Lige prvaka.don

POČMITE VIŠE CIJENIT JEDINO BITNO NATJECANJE - HNL!
  • Paggini
    26.1k
    I nemojte pisat kakve veze imaju društvene mreže sa ovim. Imaju, jer miču fokus sa onog bitnog i to sve redom čitaju, kako igrači, tako i mediji.don

Daj se uozbilji, šta si stigao sve iznapadat pa sad se okrenuo i prema marketingu Dinama, šta su ti jebeni social media manageri i marketing Dinama skrivili? Šta, dok ne budemo prvi u HNLu ne smijemo ništa objavljivat?
  • don
    7.1k
    šta su ti jebeni social media manageri i marketing Dinama skrivili?Paggini

napisa san šta.
  • vjeko1701
    9.4k
    Budimo realni, u 21. stoljeću smo. Ako igrači ne mogu dobit Goricu jer su vidjeli objavu o Dinamovom onda možemo ugasiti klub a oni mogu lagano ići igra 2. ŽNL.
  • don
    7.1k
    slažen se, ali ovo nije kratkoročni uzorak da bi tako gledali.

evo nađi mi 1 klub na društvenim mrežama koji ovoliko posvećuje pažnju nenogometnim stvarima i izbrišite mi post cili slobodno, možda griješim. Ali ne znam baš da smo samo mi pametni.
  • Paggini
    26.1k
    pažnju nenogometnim stvarima i izbrišite mi post cili slobodno, možda griješim.don

Sta su nenogometne stvari koje je Dinamo objavljivao? Dvije objave i story o Dinamovom?
  • vjeko1701
    9.4k
    Pa otvori društvene mreže bilo kojeg europskog kluba. Plus je to da se mora raditi na skoro 20 godina uništavanja nekih stvari.

Svašta možemo kriviti ali ljudi u PR i odjelu za marketing baš i ne.
  • don
    7.1k
    u zadnja 2 dana 6 objava o Dinamovom na službenoj stranici kluba, od toga 5 od jučer. Hvala Bogu pa nemamo Web stranicu kluba.

Usporedite sa objavama posli pobjede u HNL-u.
  • Zagi
    8.5k
    Don, pizdiš u potpuno krivom smjeru.
  • don
    7.1k
    pizdin u svakom smjeru, to sam napisao u 1 rečenici ali nema potrebe da dalje nastavljamo raspravu o tome jer nisan ni pisa roman o tome.
  • Paggini
    26.1k

Jel bi ti smetale te objave da smo danas dobili 3:0? Jer nisam te čuo da laješ ovih dana o objavama na IG i FB, ali sad poslije kiksa si glasan, jel.
  • don
    7.1k
    smetale bi, pisao sam slične stvari i u temi Marketing - Društvene mreže i kad je sve cvitalo, ali onda sam dobio odgovor da me zanimaju "glupe" stvari.

opet kažen, spomenuo sam ovo u jednoj rečenici i nema potrebe da se nepotrebno odužava.
  • Georg Koch
    4.9k
    Nase "rezerve" zasluzuju puno vise minuta.
    Nase rezerve su igraci koji su beton igraci za sve klubove, osim mozda dio njih za tovare.
    Nase rezerve su zeljne igre, minuta za dokazivanjem, uostalom sto i pokazuju ovo malo minuta sto dobiju.
    Nasi prvotimci su iscrpljeni ritmom 2xtjedno, i vecina njih nije na razini u HNL-u, na kojoj bi trebali biti.
    Zar je pretesko dati vise minuta, pa i u prvih 11 Mbukuu, Kacavendi, Stojketu, Rogu...?
    Nadam se da cemo napokon izvuci neke pouke i poceti igrati adekvatno imenu Dinamo, adekvatno igrackom kadru koji imamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.