• Peškaman
    4.8k
    Koliko mi možemo zicera fulat,to je nadrealno.
    Ovi nemaju pojma kako su zabili i kako su samo jedan gol primili!
  • puxigadjurdja
    1.8k

Bio je sarkazam naravno. Špiku sam igrao na predictoru.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Pristup odličan, Martine ovo se glavom mora zabit!
  • Crni86
    4.6k
    Mi kao najjaci klub sa najvecom vrijendosti imovine moramo pod hitno izvrsit pritisak na savez. Boli k sibenik, goricu i loksu ak se njima ozljede igraci, da li mi stvarno moramo riskirati da se nama ovdje ozljede igraci od nekoliko 10taka milijuna eura??? Ili recimo ademi koji ima skoro milju eura place prema novinama pa da 6 mj bude ozt i mi damo 500k u vodu jer eto oni nemaju za travnjak. Pa da li je ovo prva liga ili seoska liga?

Lopta jedva ide po terenu, igraci se sklizu pa vi keni recite da li je ovo tekma u regularnim uvjetima. Da li se nogomet igra radi toga da mi gledamo lijepotu igre ili ovakve sramote? Probajte odigrat vaterpolo u bazenu bez vode.

A nadam se da bel vise nikad u zivotu nece ni jednu utakmicu sudit. Debelo najgori nas sudac, al bas debelo.

Pohvala nasim deckim, takav pristup i stav zelim, ajmo po drugi i treci i cetvrti. Puni hdzovce!
  • Orc123
    8.7k
    Inace, uopce nismo losi...jedna od boljih gostujucih utakmica...treba samo nastaviti tako, razbit cemo ih...
    Ktc valjda u sezoni nije podijelio toliko tocnih dugih loptu, ide ga danas ...svi su dobri!

Ps. Ja ne mogu vjerovati sa se igra na ovakvom smecu od terena! Nogomet nam zaostao 30 godina za ligama u Europi s kojima se uspoređujemo i bolji smo! Sramota za ligu, savez i sve! To npr. U Sloveniji necete vidjeti! Sramotno da u Ligi imamo 5-6 terena koji zadovoljavaju uvjete, kakve-takve....jos jednom sramota!
    Jbt gledam jbnu 3. Englesku ligu pa kad vidis tamo stadione i. Terene mislis si koji kurac? A repka im nis nije osvojila jos od kad su dinosauri izumrli...
  • Dani Olmić
    448
    Sve ce doc danas na svoje - pristup i igra super - nista vise od sibenika ovi nisu pokazali osim tog 1 udarca - idemo ih sad razbit
  • DiddyGuela
    2.2k
    Sad ce me forum milicija posrat međutim ocekujem od Baturine da rjesava ovakve HNL problemcice. Preneopasan je po gol protivnika. Sta vrijedi naslagat 3 njihova na 45 metara kad te nema u zavrsnici? I ovo sad na kraju... kakav je to udarac? Ko pionir jebote.

Sve ostalo sjajno. BBB jos i vise.
  • Zagreb1992
    1.8k
    U ovakvim utakmicama se mora od početka trpati i amen ..opet se dovodimo u situaciju gdje hvatamo rezultat ..Prošlo kolo nam se sve potrefilo jer je Šibenik kriminalno loš pa smo ih nakantali pošteno
  • Markelo
    2.8k
    Samo treba povest onda će se više nogometa igrat što nama ide in favorem. Banić onda može otezat do mile volje s ispucavanjima što se mene tiče no nekako anticipiram da to više neće bit slučaj
  • hardek
    3.1k
    Nema šanse da je gol Gorice regularan.
  • vjeko1701
    9.4k
    Ak nek ima drugi kut, mogu povući linije.
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Napadat ovu tovarsku koloniju preko bokova, dosta oštrih ubacaja tako će najbrže doc situacija za gol. Dobro da smo poravnali u prvom poluvrimenu odma. Drugo pol će bit dovoljno za pobjedit danas.

Bolestan sam nisam na utakmici, al tribina i ograda izgleda moćno. Šta se tiče zaleđa linije sam ja vuka iz kreveta. :down:
  • Marcinko
    614
    Prelako primamo golove, i kad je tako onda sve izgleda teže, ali i to će morati jednom stati.
  • hardek
    3.1k
    Realno sam je stvorio dvije najbolje prilike na utakmici. Lopta u prostor kroz 3 igrača RPGu u for i ovaj gađa Kuleta na drugoj i lopta za Kuleta kad je pucao u Banića prije nego smo dobili gol iz kontre.

Ali ovo na kraju je morao zabit slažem se
  • blubach
    500
    Igra je više nego dobra.
    Imamo kontrolu, pogotovo u sredini, imamo akcije, Pjaca ih vrti naprijed baš krasno. Špika korektan, dobro se ubacuje i na kraju kolko god lošu odluku donio, sreća prati hrabre i eto gola. Kule zasad jako loš, što u duelima, što u realizaciji, al siguran sam da u drugom zabija.
    Također, mislim da dio krivice za primljeni gol mora snosit Torrente koji je bio dobra 2-3 metra iza linije i time onemogućio offside.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.