• mosad
    545
    Dinamo ne gubi više znaci da si i ti na aparatima
  • don
    7.1k
    bravo Bel majmune ćelavi, 3 minute se ležalo i nadoknadiš minutu
  • Nino Bule
    14.5k
    A moj baturina sam samcat na 7 metara glavom ne uspije ni uputit udarac
  • Paggini
    26.1k
    Pristup je MUŠKI, to se vidjelo od prve sekunde. I kad je takav pristup, dolaze i prilike, a kad dolaze prilike, doci ce i gol.

Drago mi je da je Špikić taj, nadam se da će pod Bjelicom postati zvijer.

Osim toga, pohvale i Pjaci, primanja lopte, lomljenje, aktivnost, jako kvalitetan i on.

Ovako nastaviti i drugo poluvrijeme i izgaziti do kraja.
  • Dani Olmić
    448
    ja sigurno nisam, da znas kolko se tresem i strepim onda ne bi to sigurno pisao
  • Nogo
    4.1k
    E moj Baturina...
    Prvo Maloča te čeka desno i umjesto lijevom u lijevi kut ti u njega, a sada i ovo glavom. Neki put treba mao i promisliti.
  • Nino Bule
    14.5k
    Rpg TOP poluvrijeme, torrente isto opet odlican
  • blubach
    500
    Cuj kecmana, stoperi Gorice napravili odlican posao i neutralizirali sve prijetnje a samo dragi Bog zna kak su primili samo jedan gol.,Orc123

Pa mislim da smo barem 3,4 puta pogodili igrača Gorice dok bi lopta išla u gol, tako da da, slažem se s komentatorom, odlično su zaštitili svoja vrata. Ok, i Kule im je dosta usluga činio što nije 2 zicera zabio, al eto.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k

Dikod uđe, dikod ne uđe
  • Rex Ramae
    2.8k
    Ide pobjeda sigurno do kraja, pristup odličan
  • don
    7.1k
    igramo dobro, ali moramo ih nastavit napadat kao u prvom pol i zabit gol u prvih 20minuta, posli toga će krenit izležavanja, krađa vrimena, još veći bunker i još veća nervoza kod nas.
  • Daliban
    2.2k
    Nadrealno poluvrijeme. Primimo gol iz ofsajda jer nema normalno pozicioniranih kamera, fulamo mrtvaca kao u zadnje 4 zajedno i onda zabijemo onaj Špikin odbijanac.
  • Antisha
    781
    Dragi Dario, slobodno me ovako demantiraj svaki put kad te popljujem :heart:
  • SAS1987
    15k
    Koliko puta smo napucali u blok?Mentalni Gimnastičar

Blokirali nas više puta nego jakira sofija vergara :lol:
  • Paggini
    26.1k
    gol iz ofsajda jer nema normalno pozicioniranih kamera,Daliban

Čekamo kamere udruge prvoligaša :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.