• mali M
    7.6k
    To nije pitanje za klub nego za nositelja prijenosaNino Bule

Nino citiraj skroz i stavi i smajlića na kraju moje rečenice. Nije kritka klubu nego sprdnja bila
  • Vučko53
    298
    Općenito bi trebalo proširiti suradnju sa Zagrebackom pivovarom. Osim sto Pivovara sama ima u ponudi nekoliko kvalitetnih piva - Vukovarsko, Niksicko... Pivovara ima evente, marketing na vrhunskoj razini u svim suradnjama - od reprezentacije i HNS-a, preko samoinicijativnih kampanja (gajba za kuma, pocesi s razlogom itd) do lokalnih evenata na manjim festivalima i slicno.
    Nista od toga ne vidimo kada je u pitanju Dinamo
  • superhik
    12k
    nekoliko kvalitetnih piva - Vukovarsko, Niksicko...Vučko53

Po čemu su ova dva kvalitetna piva? Nije zezancija ili sprdnja. Možda više tema za Šank ili Hedonizam.
  • NORTE
    16.1k
    Gorica HERE WE COME!
    Screenshot-20241108-110644.png
  • Droljo
    16.6k
    gajba za kuma, pocesi s razlogom itdVučko53

A naj bitniju te aktualnu 'prst u pak' inicijativu si namjerno izostavio? :lol:
  • Vučko53
    298

Pa za Lager piva, mislim da su to dobri odabiri. Ali da, treba prebaciti na sank raspravu o kvalitetnom lageru :D
  • din
    823
    Sutra 10h juniori, 15h seniori i navečer novi fosili u areni, lagana subota
  • NORTE
    16.1k
    Srijeda 27.11.
    Liga prvaka u Zagrebu :fire:

17:30 Futsal dinamo - Olmissum (Uefa futsal LP)
    21:00 dinamo - Borussia Dortmund (rasprodano)
  • NB86
    16.8k
    Bit ce ubitačan dan
  • NitkoBitan
    27.1k
    Javni prijevoz na testu.

A bome i organizacija, kako navijacka tako i sigurnosna. Kaj se tice navijackog dijela ako bude koreografija i ak treba doc dosta ranije... Kaj se tice sigurnosti tko zna gdje se budu Svabe okupljale, bit ce vjerojatno medusobnog susreta.
  • Dino
    3.7k
    Mislim da tramvaj 12 ovo nece prezivjet :lol:
  • NitkoBitan
    27.1k
    Moze Dubrava a moze i Borongaj. Mi malo iskusniji cemo cekat 9 ili 17 :smile:
  • GaijiZG
    2k

Opet ponavljam, šta je s dečkima koji idu na većinu gostovanja u sezoni?

Kako njima nije skupo, a nekima je skupo? Jel piva i dres obavezno za kupit? Netko vas tjera na to?

Prosječni navijač koji ide na gostovanje nije se još oženio i nema djecu i stotine troškova koji idu uz to. Ponavljam, prosječni, znam da vas ima obiteljskih ljudi, al eto i sam veliš, imaš 2 posla. Lako je trošit lovu u 20tima, kad ne plaćaš roditeljima staracki dom, kad ne trebaš kupit knjige klincima.

A 4 eura je prevec za pišalinu, po meni bi baš klopa na tribinama trebala bit ispod cijene, i da moš žderat i lokat na tribini sat vremena prije tekme, a ne da moram u Renića il kod siptara na ćevape. Jer otici cu kak god, al ak je ok cijena i kvaliteta na stadionu, pa onda cu tam potrosit lovu.

Ugl generalno prezirem to moderniziranje s tim cijenama, ljudi mi se sad borimo s LoLom, Kanterom, Netflixom, Instagramom za nove generacije, pogotovo u Zagrebu, na selima se to prenosi s koljena na koljeno i ljudi su makar kulturološki navijači. Ak se ovak nastavi, na novom stadionu nećemo dobiti zagrebačke obitelji s navijačima koje će navijat što jače mogu, nego ćemo dobit višu srednju klasu i menadzercice koji ne dišu Dinamu, al ce radi novog stadiona odlazak na stadion postat event za potrosit lovu.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    bravo, ovo je baš točno
  • NB86
    16.8k
    3.5 eura piva na stadionu je sasvim korektna cijena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.