• Droljo
    8.9k
    Krznar je bio fenomenalanJos-Optimus

Naj lošiji igrač u ekipi uz krunu...
  • Haza
    5.6k
    Bockaj je prava rotacija od 600tis po sezoni i 3mil eura odstete koje smo platili....toliko serete po Ogiju a ovaj lik nas kostao ko suho zlato a nije odigrao nista....bravo!Orc123

Kakav ti problem imaš s domaćim igračima.
    Gotovo je nemoguće da jedino što pišeš je Štefulj, Bočkaj, Šutalo, i kako su nam domaći igrač promašaj.
    Hoćeš napisati Petar Sučić, doveden za 200 tisuća eura iz Zrinjskog, bit će prodan za 20 milja eura.

Da jasno nam je svima da je Mamić preko HNL transfera znao prati lovu, ali zar ti zbog toga svaki upis mora biti podsjetnik na ta vremena. Šta time želiš uopće reći na temi Ogiwara.

Tema je dal' je Ogiwara igrač za Dinamo, a ne koliko smo platili Bočkaja.

To što je netko oprao lovu na Bočkaju ili Juriću, ne znači da ne postoji dobar domaći igrač, pa nama su domaći dečki donijeli za sada 7 bodova u LP.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Ne sjećamo se istog igrača, Krki je bio jako, jako dobar dok ga nisu ozljede unakazile. A i ovo za Krunu ne razumijem, mi bez Jurčića ne bi kitu napravili, frajer je trčao za dvojicu
  • Orc123
    8.7k
    najveci promasaji gdje smo popusili najvecu lovu su bili igraci koje spominjem! Nisu samo domaci jer sam vise puta spomenuo i Kastratija i Atienwena, Attu i slicne tako da nema to veze sa krvim zrncima i nacionalnosti! Vec smo najvise love popusili na hnl prevarama, naravno zna se i radi koga i radi cega i tko je prao lovu...sad ces reci i najvise zaradili? Jedino iz Loxe koji su dovedeni ali to je zakon brojeva...ako ulazes puno normalno da ces zaraditi! Najvise smo zaradili na igracima iz vlastite skole. Prestanite mi nabijati na nos da samo se zalazem za strane igrace jer nije istina. To sto neki ovdje diskriminiraju ljude po nacionalnoj osnovi mene bas briga, to je njihov peoblem! Ja ne dijelim strance sa domacima ali me strasno nervira da stranac uvijek mora vise pokazati i da se ljudi otpisuju nakon par utakmica i da ih se proglasava nis koristima. Ja sigueno nisam Stefulja ili Bockaja ili Sutala proglasio prevarama nakon par mjeseci...a to se redovito radi sa igracima koje je Maric doveo!

Jesam li iznio neku cinjenicu koja ne stoji? Znaci Bockaj,Sutalo, Juric, Cabraja, Leskovic,Stefulj, Kastrati, Atienwen i slicni nisu opravdali dovođenje i sve silne milijune ulozene u njih. Koji ce nam k..ac Bockaj? Popusili i sefa i stanicu na njemu!

I molim te ne izmisljaj da gledam samo za strance jer da citas vidio bi da sam za zimu npr. Predlozio Brozovica i Jedvaja? Brozovic i Jedvaj nisu tamnoputi crnci ni kosooki japanci!
    Jesu li oni dovoljno Hrvati za tebe i takve kao sto si ti?
  • Haza
    5.6k
    Na temu Ogiwara, načinješ temu HNL promašaje. Cijela teza ti ne drži vodu, Štefulj i Čabraja, pa ni Jurić i mnogi drugi domaći nikad nisu niti dobili priliku, a otpisani su. Ovako ispada da strani igrači ne dobivaju priliku, a načelno se uvijek dogodi da baš oni prije otpisa dobiju priliku, jer se njihov transfer uvijek posebno prezentira (kao ekstra pojačanje).
    Uostalom i sam si zaključio da je pola tih HNL promašaja produkt krive politike bivše Uprave, što nema veze sa činjenicom da se u HNL može naći igrač, samo naravno kad taj igrač nije produkt pranja novca.
    Isto tako, Marić je dobio sasvim dovoljno kredita, a njegove igrače ne otpisuje Forum, nego trener, i ono što ti igrači pokazuju na terenu.
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Koliko puta je protrčao pjaci i odvukao igrača? MilijunDroljo
    A dobro to su vec stvari koje dobar dio ekipe ovdje ne razumije,jer za tako nesto trebas u zivotu makar jednom sutnuti loptu ili eventualno macku sa kucnog praga
  • Orc123
    8.7k
    teza ti ne drzi vodu jer jedan Stefulj i Juric su odigrali svaki po 13 utakmica za Dinamo, nisu pokazali bas nista ali kaj najbitnije u sustavu su peoveli par godina, a dragi Stwfulj je jos uvijek na nasoj grbaci....toliko su kvalitetni eto da ih nitko nije od struke prepoznao...znaci nisu dobili priliku? Ogi, koji je ovdje tema koliko god manjkav bio igra! Za Stwfulja i Cabraju je avion! I to nema veze sa strancem ili domacim jer isto tako jedan Leovac je bio avion za Ogiwaru! Ja koji kao preferiram strance nemam problem reci da je Leovac daleko bolji od Ogiware! Da je Pjacanbolji od Hoxhe trenurno i slicno....
  • Haza
    5.6k
    Ponavljam, tema je samo kvaliteta Ogiware, pustimo prošlost i šta je bilo. Apsolutno je istina da smo prije imali loše kupovine u HNL (znamo zašto), i moj zaključak je da to ne mora biti razlog da danas (ili sutra) u HNL ne postoji igrač za Dinamo (ili ex HNL igrač).
    Nemam ništa protiv tebe, niti te napadam, samo te usporedbe s bivšim vremenima ne treba uzimati kao primjer, trebamo se okrenuti sadašnjosti i kreirati svjetlu budućnosti.
    Dal' u toj budućnosti ja vidim Ogiwaru, iskreno, mislim da možemo puno bolje od njega pronaći na tržištu.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Rotacijski igrač Urawe ne može bit pojačanje za Dinamo i to je to.
    Dinamo je klub koji teži ligi prvaka a za takav kontinuitet mu trebaju pojačanja iz lige petica ili nekih drugih europskih liga tipa Austrija ili Grčka.
  • Sibirski plavac
    2.2k
    pojačanja iz lige petica ili nekih drugih europskih liga tipa Austrija ili Grčka.Maxova dijagonala

A čuj, imali smo Moubandjea koji je imao CV sa preko 100 nastupa u Ligue 1 i dvadesetak nastupa za Švicarsku, pa smo vidjeli da nam ništa konkretno nije donio...
    Al općenito , slažem se s tobom, treba ciljati igrače s takvim iskustvom, valjda ćemo i mi jednom pogodit s nekim. Jedan igrač poput RPG-a , ali na lijevom boku, to je sve kaj tražim. Valjda su takve želje razumne...
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    nikad ne možes bit siguran jel netko pojačanje za Dinamo ali veća je vjerojatnost da ćeš pogodit sa igračem iz liga petice iz npr neke Granade ili Reimsa nego sa nekim Japancem iz Urawe.
  • Zagi
    8.5k
    Pogreška je eliminirati čitave lige poput Japanske ili Slovenske zbog par naših, ne toliko sjajnih izbora.
    Ima tamo dobrih igrača ali mi smo uzeli .... jeftine
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Točno. Nitko mi ne može reći da Raul iz Olimpije, Ratnik ili takvi perspektivni igrači ne bi mogli razviti potencijal do kraja u Dinamu. Slovenska liga je stepenica manje od HNL-a, da se ne lažemo (taman su taj rang ili malo jači od BIH lige), ali ima tu dobrog materijala.

Kao što u prilog japanskoj idu i top transferi Celtica dugi niz godina.

Samo je pitanje što ćeš platit. Nismo mi dovodili najbolje igrače japanskih prvaka niti za njih istresli kesu. Većinom su to bile kombinacije s posudbama i produženjima iz prosječnih klubova, pa APP. Vidi se i posljedica.
  • Sibirski plavac
    2.2k

Slažem se, ipak će igrač sa solidnim CV-em prije ispasti kao pogodak, nego netko bez iskustva u nekim barem prosječnim ligama, da ne govorim vrhunskim.

Meni npr. već neko vrijeme pada na pamet Tim Leibold. Iskusan igrač (30), lijevi bek, igra za Sporting Kansas City u MLS-u, ima preko 100 nastupa za Nurnberg, oko 80 nastupa za HSV za kojeg je u sezoni 2019/20 isporučio 11 asistencija i bio najbolji asistent Bundeslige 2. Ugovor mu ističe krajem iduće godine. Znači igrač sa ogromnim iskustvom Njemačkog nogometa te sa solidnim nastupima u MLS-u. Pa već to su bolje reference od Ogiware i mnogih bekova prije njega koji se nisu baš iskazali u Dinamu...
    Također, već prije spomenuti slovenski reprezentativac Erik Janža i mađarski reprezentativac Zsolt Nagy su još 2 igrača sa velikim iskustvom i na klupskoj i reprezentativnoj razini (obojica redovni starteri za svoje klubove i repke). Takav tip igrača bih ja volio u Dinamu, da su ozbiljan faktor u svom klubu i u svojoj reprezentaciji. Još kad znaš da su ova dvojica redovni starteri u reprezentacijama koje su solidne i imaju iskustvo igranja barem jednog velikog natjecanja, pa već to je nekakvo mjerilo o kakvim igračima je riječ.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.