• Oluja
    4.5k
    Kako ovaj decko s visine piša po mnogima. Nastavi Kule, ne srami se niti prdnuti.
  • austrijanac
    4.2k
    Vidio sam da ga je stari nakon tekme izljubio, kao i majka.

Starog mu znam, ikona Španskog, i neopisivo mi je drago da Kule uspjeva.

I on i buraz, Dinamovci. Svaka čast.
  • Crusades1986
    13.4k
    Starog mu znam, ikona Španskogaustrijanac

Jel i dalje trči krugove oko pomoćnog terena ujutro? :smile:
  • Droljo
    8.9k
    po ovom mu idu sva natjecanja. Malo mu kaska hnl jedino...
  • Kepec
    6.5k
    Samo čekam da ne zabije protiv Slovana ili Gorice, promaši zicer ili krivo primi loptu pa da njegovi dežurni fanovi krenu opet udarati po njemu.Kepec

Dobro je Kule, daj malo ljudima vremena i prostora da te kritiziraju, jel moraš baš svaku zabiti?
  • Crni86
    4.6k
    na uzorku od 18 tekmi ovo je bolesna statitsika.

Krenuo je kule opet kuhat. Nagraduje ga zivot za sav trud i emociju koju je ulozio. Jedna od ljepsih igrackih prica u nasem dresu unazad zadnjih 10tak godina.
  • Laugreano
    2.6k
    Kule je nas Viktor Gyökeres
  • Laugreano
    2.6k
    E jos da se preziva Gulenovic, bio bi i ispred Haalanda :razz:
  • Nogo
    4.1k
    FB-IMG-1730851816124.jpg

Kule, Bog vidi sve. Sve ti se pomalo vraća.
    Heroju ulice! :clap:
  • Dino
    2.9k

5:14 pa do “to mogu samo velike ekipe, a ja vjerujem da smo to mi…”

:love:
  • austrijanac
    4.2k

Da da, vodi im i školu nogometa. Nastavio je od svog uzora Orsaga...

Iz nekog razloga, prije 10ak godina sam se vozio iz Zaprešića do Španskog s njim u autu. Bili smo na nekom turniru, poslije pivice i sve ostalo, morali smo stat u svakom kvartu do Španskog da on povrati.

Dan poslije, ja glavu nemrem dic (a klinac, u primeu).
    On u 7.15 vrti krugove kao da nikad nije bio mamuran.

Drago mi je da je i Sandro nasljedio taj mentalitet. Znate i svi koliko je priča bilo da Sandro cuga i zajebava se okolo i ne znam kaj, pa mi je iznimno drago da jebe mame sad.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Koja je ovo priča. Filmska. Od životarenja u Lokomotivi do prvog strijelca lige i golova u Ligi prvaka. I to za svoj voljeni klub. To je osjećaj koji nemreš zamisliti, a čovjek to živi. Ovo su igrači s kojima se možeš poistovjetiti svaki dan. Dinamovac do kosti igra za Dinamo i zabija golove.
  • tp1997
    611
    Iskreno me zanima, ako Kule nastavi s ovakvom formom, koji će biti status Petkovića po oporavku od ozljede.

Kod Jakira se znalo da je pretplaćen na prvih 11, pa da je drugi napadač i Kane ili Lewandowski, zanima me kako će tome pristupiti Bjelica - hoće li pokušati akomodirati obojicu, možda sustavom s dvojicom naprijed, ili je moguće da će se Petko morati opet boriti za mjesto u prvih 11...
  • Krizy
    46.5k
    Sandro Kulenović je s 22 gola 11. strijelac, gledajući golove u top 20 europskih liga + kup, golove u europskim utakmicama i za reprezentaciju u 2024. godini.

Viktor Gyökeres (Sporting) - 48 (gol svake 82')
    Harry Kane (Bayern) - 36 (gol svakih 87')
    Robert Lewandowski - 34 (gol svakih 98')
    Erling Haaland (Man. City) - 33 (gol svakih 96')
    Jonathan David (Lille) - 32 (gol svake 103')
    Kylian Mbappé (Real Madrid) - 31 (gol svake 104')
    Ayoub El Kaabi (Olympiacos) - 28 (gol svakih 78')
    Luuk de Jong (PSV) - 27 (gol svakih 110')
    Vinicius Junior (Real Madrid) - 27 (gol svakih 128')
    Cole Palmer (Chelsea) - 24 (gol svakih 130')
    Sandro Kulenović (Dinamo) - 22 (gol svakih 88')

Četvrti je od navedenih po minutažu potrebnoj za pogodak.

Nevjerojatno, svaka čast Kule!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.