• GaijiZG
    1.8k
    Samo čuvajte to, možda vam zatrebaju kad tad.
  • striko
    1.7k
    Nastupio
  • Dinaminjo
    1k
    bolje bi bilo da nije..

u 30 min je prvi put dobio / uzeo loptu u vezi..
    Na prste jedne ruke mozes izbrojat do kraja utakmice
  • Dinamosaur
    1.6k
    Čestitke Peri, ne samo zato jer je zabio gol, kaže:
    "Ova pobjeda je bila na terenu i na tribinama"
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Fimska priča je njegova karijera zadnje dvi godine
  • Lynx17
    4.1k
    Fimska priča je njegova karijera zadnje dvi godineBBB Sibenik

Ova filmska prica je u vec stvorena u "knjiga". Samo moras procitati ovu temu iz pocetka. :lol:
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Nikad neću zaboravit emisiju stadiona nakon utakmice Dinamo 0-0 Gorica,Sopa i Bišćan su bili treneri,Banić i Livi su imali par top obrana,Baturina,Ivanušec i Petko su fulali par mrtvaca i kiksali smo.
    Nakon tog kola u ponedjeljak sam upalio emisiju stadion jer me zanimalo šta kaže veliki trenerski mag i veliki din... ups zvezdaš!
    Rekao je nešto u stilu "neću imenovat ali neki igrači tu nemaju mjesta u veznom redu Dinama",ako pogledate tu utakmicu u vezi su bili Mišić i Baturina(i tada dva najbolja vezna lige na koje sigurno nije mislio) i Pero(na kojeg se je to 100% odnosilo).
    Godinu ipo dana kasnije za Peru je odbijeno 10 milijuna,postao je jedan od najboljih igrača Dinama,zabija u ligi prvaka i za reprezentaciju i na tome sigurno neće stat!
    Eto toliko o tim našim "tv stručnjacima" koji redovno uzimaju 200,300 eura dnevnice za takva lupetanja!!
    Jedva čekam Perin transfer u neki klub tipa Leverkusen za 20 milijuna jer je to apsolutno zaslužio svojim igrama i kvalitetom koju nisu prepoznali ni neki treneri sa PRO licencom.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Dajte covjeku novi ugovor da si priusti pristojnu obleku :sweat:

1024x1024-42bcba00-9d0c-11eb-aec9-cedfb09875dd.webp
  • Špicpapak
    64
    Ajde, draže mi je vidjet da je došo na okupljanje repke obučen ko bugarski švercer nego ko oni francusko afrički debili u haljinama
  • Mali Zeus
    14.2k
    Pa brate mili nije došao u trenirci s Trešnjevačkog placa. Kaj sam na Gloriju slučajno došao.
  • Marley
    2k
    Sve je to dobro, dok ima normalni kofer i sportski ruksak na ledjima. Jer kad ih vidim s onim zenskim koznim torbicama, suze mi dodju na oci.

Tako da, ne daj se Pero :grin: :strong:
  • Georg Koch
    4.9k
    Za koliko novaca je realno da ce otici Sucic na ljeto (pretpostavimo da ce ostati do ljeta) ?
    Ako je Como nudio cca 10.
    U medjuvremenu jos bolje igre, prvenstveno u LP, zatim i za repku gol, asist...a ocekujemo da ce biti jos toga.
    S obzirom na sve okolnosti, jel mozemo ocekivati 20 000 000?
    Ili mozda manje tipa 17-18 m ?
  • DiddyGuela
    2.2k

Prije svega nadam se i vjerujem da ce Sucic ostat jos cijelu iducu sezonu i napraviti transfer u ljeto 2026 nakon SPa. S obzirom na ocekivani transfer Baturine i moguci izravan plasman u LP iduce sezone, siguran sam da se ni klubu ni igracu nece zuriti za transferom.

Ako se nastavi razvijati u ovom smjeru siguran sam u 20+M€ transfer. On stvarno ima vrlo malo slabosti u svojoj igri. Rekao bi da najvise moze napredovati u taktickoj disciplini sto bi ga ucinilo savrsenom šesticom. U buducnosti ocekujem da ce on biti prebacen na šesticu sto mislim da je njegova prava pozicija. Jedino mu fali jos te takticke obucenosti jer za sada jos uvijek nije dovoljno "pametan" za šesticu. Jednom kada to usvoji, bit ce igrac za TOP nivo.

Nekako mi se cini da ni mi navijaci ali ni sira javnost nije svjesna kakav potencijal lezi u ovom igracu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.