• Nino Bule
    14.3k

Nemam ti sta odg jer ti pitanje nema apsolutno nikakve veze s mojom raspravom s dalibanom. On je prozvao nas "branitelje" da smo bili za prodaju i ja sam mu odgovorio da je to izmisljotina jer je hrpa kritičara bila za prodaju i dao mu konkretne primjere u vrlo čitanim medijima, dok kontra primjer neces naci. Cijela prica nema veze s IO, sportskim i klubom nego dalibanovim nadjebavanjem s "braniteljima" pa izmislja i imputira stajališta drugima jer je tako najlakše diskreditirat umjesto argumentirat
  • Benito
    973
    ma nema Bjelica pojma sigurno kaj priča. Neka pita tu na forumu kaj se misli
  • dBK
    154
    Naravno da smo već u četvrtom kolu razjebali nerealni prosjek od 2.0 zabijena po utakmici LP :snicker:
  • Majki2111
    3.3k
    Jedini koji smo zabili 2+ golova u utakmici.
  • Miro Vugrinec
    5.5k
    Svaka čast momcima na pobjedi. Velika 3 boda i sada smo definitivno jako blizu ulaska u proljeće lige prvaka. Velika stvar i čudo za klub. Sto se tiče utakmice, pisao sam već po meni jako zanimljiva i odlična za gledat. Prvo pol, po meni Slovan za mrvicu bolji, ali vidjelo se da nama treba puno manje nego njima da budemo opasni. Njima treba 10 napada, nama 2 da se stvori opasnost. To ipak govori o razlici u kvaliteti među ove dvije ekipe.

Sto se tiče utakmice evo da pohvalim Marka Pjacu, igrača kojeg sam kritizirao dosta puta ove sezone (po meni sve zasluženo), ali danas je odigrao stvarno odličnu utakmicu i jako puno pridonio ovoj pobjedi i nadam se da će nastaviti to u kontinuitetu. Od pozitivnih stvari izdvajam također danas odličnog Petra Sucica, taj dečko me svaki put iznenadi s nečim novim. Još uvijek je sklon oscilacijama, ali u velikim europskim tekmama već je postao konstanta i svaki out napravi nešto sto uopće ne znaš da može. Prvo protiv monaca onaj majstorski lažnjak i lob u maniri najboljih golgetera, zatim protiv Poljske savršen dupli pas i napadanje prostora. I sada zabije glavom ih drugog plana sto nikad ne bih povezao uz njega. Svaka čast momčino. Posebne čestitke i Kulenovicu za kojeg sam često tvrdim da nije materijal za prvu špicu i da tehnički nije kvalitet za neszo vise. Bome onaj drugi gol njegov danas pravo tehničko savršenstvo, dribling i otvaranje prostora na jaču nogu i savršen sut u mali mrežicu. Svaka čast Kule samo tako nastavi. I za kraj jedan moj klasik, moj najdraži i najbolji igrač ove ekipe Baturina, jednostavno gledaš ga i mislis si čovječe kolko je on iznad svih ovih na terenu, s takvom lakoćom zadržava loptu u svakom duelu, tako lako prolazi, proigrava, sve djeluje laganini kad on ima loptu. Igrač kod kojeg je lopta u sefu, a ne igra ziheraški nego vrlo okomito. Takvih je jako malo u svijetu. Čestitke natavno idu i treneru na pobjedi, izasao je hrabro išao se nadigravati i na kraju ga je nagradilo. Ja bih samo na njegovom mjestu ostavio Baturinu(ako je zdrav) cijelu utakmicu jer velika je bila mogućnost da zabije još koji gol, a znamo koliko svaki gol u ligi prvaka njemu dize vrijednost.

Ali ne treba sad ići u euforije. Realno Slovan je ekipa koja je ove godine vjerojatno najslabija ekipa lige prvaka i treba biti svjestan toga. Iako naravno svaka ekipa koja je u ligi prvaka ima kvalitetu, ali samo kazem po meni jača smo ekipa, puno vise vrijedimo, imamo bolje igrače i pobjeda sw očekuje. A sto se tiče kritika, rekao bih da smo bili previše raštrkani danas, da je bilo jako puno prostora i da je i Slovan mogao dati koji gol vise i budemo li ponavljali takva izdanja defanzivno, mogli bi popiti opet 4-5 komada u ligi prvaka, a to nam ne treba. Ali sve u svemu dojam je pozitivan, tu su 3 boda i to je najbitnije. Nenad će siguran sam to sve dobro izanalizirati i pokušati otkloniti i te probleme. Čestitke još jednom svim momcima na pobjedi i čestitke svim navijačima našeg kluba,ogromna stvar je i ponos pogledati tablicu na kojoj piše ime Dinamo ispred Barcelone, Reala, Milana, Bayerna, Atletica
  • Hnlovac
    1.2k
    Daj Miro ko Boga te molim koristi space tipku
  • Miro Vugrinec
    5.5k
    Paggini i hnlovac hvala na konstruktivnim kritikama. Evo malo sam nadogradio sa spaceovima. Brzinski sam napisao, pa nije tako pregledno bilo. Živjeli momci
  • Gelipter
    3.8k
    Ajde lijepo je vidjeti i da Dinamova 4:1 gostujuća pobjeda u Ligi prvaka može zaslužiti 50 stranica na Zoni. :grin:
    Za Borussiu sad očekujem barem 60!
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Meni ništa nije jasno, ali to je Dinamo... Vidimo se u Gorici
  • Žan
    165
    Osobno bi vise volio gledat Gabriela na desnom beku nego Rileta, sorry Rile !
  • ksapi
    3.1k
    Kolicinu srece koju sam danas dobio kroz 30to minutni kaos na tribini nakon tekme - neopisivo.
    Tesko je traziti ista vise od zivota kada dozivis ovakvu katarzu.
  • M94
    1.3k
    Jel realno da nigdje nema sazetak za pogledat?
  • Dinamosaur
    1.6k
    Jedini koji smo zabili 2+ golova u svakoj utakmiciMajki2111
  • Jos-Optimus
    2.7k
    Znači, Balkani i Slavia su jači od Monaca, Red Bulla i Slovana? Ne znam koja je tvoja priča, ali djelovao si normalan nekoć
  • nemapredaje
    3.6k

Prebacila ga ljubav prema Jakiru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.