• skener
    1.2k
    A ostale su nam jos 3 domace utakmice
  • Nolifer
    8.5k
    Dajte Dortmund da se igramooooo!! :cheer: :strong:
  • Fanboy
    2.7k
    Što je najbolje, Dinamo je ovim pobjedama zaradio oko 6 do 7 milja eura što je još malo iznos koji se nudio za Sučića....
    Sve prijašnje uprave bi ga prodale, a Sučić nam je donio igru i pare te je ostao.
    Šta ti je pametno ulaganje !
  • blubach
    440
    Sve prijašnje uprave bi ga prodale, a Sučić nam je donio igru i pare te je ostao.Fanboy

I uz sve to još sad vrijedi možda i duplo.
  • Dinaminjo
    1k
    Hnl je kruh, LP je lino lada
  • Droljo
    8.7k
    Ovo nije loše. :grimace:
  • ShanKu
    971
    sad ga i Leipzig jebe pošteno, znam da su ostali bez najboljeg igrača ali Švabe su Švabe.. moraju dobit ovo
  • Dani Olmić
    411
    sumnjam da ce dobit, cak i X ce bit tesko izvuc

Edit: 3:1 Celtic
  • Oluja
    4.5k
    Nekako sam uvjeren da nas Celtic ne treba bas puno zanimati, rjesavamo prolaz protiv Borussije.
  • jedan u nizu
    9k
    Nekako sam uvjeren da nas Celtic ne treba bas puno zanimati, rjesavamo prolaz protiv Borussije.Oluja

onda protiv Celtica ganjamo top 8 :lol:
  • Dani Olmić
    411
    Evo BVB 1-0, mozda bolje da su danas dobili… inace bi se protiv nas „vadili“
  • dinamo vitez
    371
    Mene brine što puno ekipa ima 0 ili 1 bod.. to znači da će top 24 bit krcat ekipama sa 10+ bodova, već sad je dosta klubova sa 6+ bodova a nije još ni polovica utakmica odigrano. Mislim da nam treba pobjeda i remi da smo 'unutra'.
  • Infinity
    16.5k
    Njima je Bayern nakon nas na rasporedu. Zelim vjerovati da ce im to biti u glavama, kao i da ce nas podcijeniti, a tu bi bitnu ulogu mogla odigrati nasa utakmica u Munchenu.

Oni na gostovanjima ove sezone ne briljiraju. Uzeli su bod u Bremenu, pa tri u Bruggeu. Nakon toga slijede porazi u Stuttgartu, Berlinu, Madridu, Augsburgu, te ispadanje iz kupa na produzetke u Wolfsburgu.

Mislim da sanse sigurno imamo.
  • Crusades1986
    13.2k
    Ak je mogao Sturm držat nulu do pred kraj utakmice možemo se i mi potuć za bod(ove)
  • sebenico
    683
    Mi imamo taj tjedan kad igramo s Dortmundom prvo Rijeku doma, pa Dortmund pa Hajduk u gostima. Za mene su ove dvije tekme u hnl-u prioritet
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.