• josipsucic
    44
    Kakav zajeb UEFE s ovim formatom, bubam jedan Real može kao 24. osvojit ligu prvaka, hoću reć dobiju 3 utakmice i boli ih ostalih 5
  • ShanKu
    1k
    Mbappe je bil igračina dok je bil u PSG
  • tigric
    362
    Kako zajebana ekipa ovaj Celtic doma. Sreća da nam dolaze na Maksimir, a i tamo ce bit zajebano.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Kakav zajeb UEFE s ovim formatom, bubam jedan Real može kao 24. osvojit ligu prvaka, hoću reć dobiju 3 utakmice i boli ih ostalih 5josipsucic

ne zaboli ih ni malo.
    Jedno je da od tih 5 utakmica mogu dobiti 13,5 mil eura. To mozda Realu nije puno kao nama, ali svejedno je dobar novac.
    Drugo je da ako budu u prvih 8, imaju dvije knockout utakmice manje, u ionako pretpranom kalendaru (i potencijalno ispadanje van u toj fazi).
    Trece je da ipak svi zele bolji plasman kako bi dobili i slabije protivnike u 16-ini finala. Ako zavrsis kao 9.-i ipak ides na onog koji je 23. ili 24. A ako zavrsi u top 8 onda si nositelj i protiv ovih kmetova koji imaju jedno kolo vise.
    Cetvrto je da pumpaju europski koef i ako zelis u bucnosti biti u 'boljem' potu onda neces samo tako rasipati bodove. Makar Realu to ne znaci puno u natjecateljskom smislu, znaci dodatne milione koje dijeli uefa kroz petogodisnji i desetogodisnji koeficijent.

Svim klubovima, pa tako i Realu, ovaj format donosi vise. Vise utakmica, samim time vise prihoda od svega, ulaznica, hrane, pica, dresova, TV prava pa i reklama na dresu.
    To takoder donosi i nama, ali i priliku da evo, trenutno budemo 10. na tablici i jako izgledne sanse za prolazak skupine.

Meni je ovaj format pun pogodak, iako mi nostalgicno fali stara liga prvaka, ovo mi djeluje puno atraktivnije, zabavnije i vise prilike za nas.
  • josipsucic
    44

za nas da, ali generalno nema tu natjecateljske draži, možda jedino da UEFA napravi neku foru da plasman u prvih 8 znači puno više od direktnog plasmana u osminu finala
    ako uzmem primjer Reala mislim da im ne znači puno hoće li igrati protiv 24. Girone, 21. Sportinga ili 13. Dinama
  • sebenico
    734
    Mi u ovom formatu imamo mnogo više šanse u LP dok bi u EL imali manje šanse nego po starom sustavu. Meni je ovaj zanimljiviji i mislim da je pogodak, bit će zanimljivo do samog kraja
  • jedan u nizu
    9.2k
    za nas da, ali generalno nema tu natjecateljske draži,josipsucic

kako nema. Pa pogledaj situaciju nakon 3/4 kola. Puno 'favorita' je u donjem dijelu tablice. Svaka utakmica im je bitna, kako ona protiv generalno slabijih ekipa, tako i ona protiv jacih. Svako kolo mozes otici gore za 8 mjesta, ili pasti dolje za 12. Ako to nije napeto onda ne znam sto je.

Evo ti Real i Milan. Milan do sada imao jako los pocetak i MORA pobijediti ako zeli biti u gornjoj polovici. Da su inace u skupini sa Realom i dva slabija, onda im pobjeda protiv Reala nebi bila imperativ, nego bi bilo dovoljno skupiti bodova protiv druge dvije ekipe da produ dalje.

Isto vrijedi sada i za Bayer, Atletico, Juventus, PSG.
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Sporting i njihov vanzemaljac Gyokeres se ne šale :yikes:
  • josipsucic
    44

iz te perspektive da, ali evo Bayernova 2 protivnika Slovan, Dinamo tu si je već napravio 80 posto posla za barem 24.mjesto . No dobro, savršeni format ne postoji. Sad mi pade na pamet da bi idealno bila da prva 4 mjesta vode direktno u četvrtfinale. Mislim da bi to pojačalo ozbiljnost velikih i pojačalo natjecateljsku draž u međusobnim susretima velikih.

O ovom formatu suditi na kraju. Baš me zanima kako će biti u zadnjim kolima kad dosta toga bude riješeno i ponašanje velikih tj. onih koji osiguraju plasman dalje.
  • Jurki
    12.6k
    Ova liga prvaka je cudo.. dere svak svakoga.. bit ce tu cudesa od rezultata, a bome i bolnih ispadanja "velikana" koji su nauceni nakon 3 kola rijesiti proljece u Ligi prvaka.
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Sturm i dalje drži nulu u Dortmundu. Znači s njima se apsolutno može i mislim da se ne bi ponovio scenarij 9 2 čak i da igramo na Westfalenu.

A bome i ovaj Celtic i dalje vodi protiv Leipziga. Nije to više onaj Celtic od prije par godina koji bi završio skupinu LP na zadnjem mjestu sa 0 ili jednim bodom. Oprezno s njima.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Liverpool u par minuta riješio Bayera. Milan baš moćno djeluje, nadam se da ćemo riješiti prolaz prije njih.
  • Dani Olmić
    450
    I celtic vodi 3:1 - karaju leipzig
  • Jaro
    7.7k
    Vinicius standard gadljiv...
  • zg041
    146
    sporting 4-1
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.