• NitkoBitan
    18.8k
    jebeno se čujemo... Boysi u formi :strong:Nemrem igra Dinamo

A kaj bi bilo da je jos 400 pravih navijaca a ne debila. Ne ponovilo se!
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Ok, Ogi prvi treba van a RPG unutra, to smo svi skužili, ali koga biste još izvadili/ubacili u nastavku?
  • ZrnTSCHeZ
    317
    Bati i Pero :fire:
    Špika bu se do kraja tekme u sve statističke kategorije upisal :grin:

Slovan je defenzivno smešan, mogli smo već i do sad više iskoristiti, al bumo to još dodatno kaznili

Ne znam dal je tjeranje inata ili bildanje autoriteta, ali Ogiwara ispred RPGa je poklon Slovanu koji nas nadam se ne bude koštal još više nego do sada.

Puno praznih mjesta i to sigurno nisu "vraćena od UEFAe" prema pozicijama.

Domaći navijači mi na razini Kohorte, dominiramo
  • Krizy
    46.2k
    Nenade, budi mi kum djetetu
  • Infinity
    16.5k
    Sreca pa igramo protiv Slovana, u suprotnom bi gubili s par razlike. Igra nam je ocajna prema nazad.
  • Rile
    22
    Trjezniji će se bolje sjetit al ja se ne sjećam da je neki igrač dinama odigrao ovako obrambeno ko Torrente prvo poluvrijeme.

Na svakoj lopti savrseno postavljen, bez rizika, dominantan, ko Maldini :strong:
  • rioda
    5.2k
    Posložit će sad Bjelko ovo na poluvremenu, lagano privodimo utakmicu kraju :cool:
  • San Lorenzo
    16.8k
    Da igramo s pola brzine više možemo rješiti ovu utakmicu lakoćom, Slovaci mi djeluju jako mekano.
  • EastsideZg
    219
    Dinamo iz prvog mandata Nenada Bjelice bi razmontirao ovaj 3-4 razlike.
  • Nino Bule
    14.2k
    Cim je pero prebacen bolje se brani lijeva strana, jednostavno mora se izlazit na igrace i preuzimat na vrijeme jer oni napadaju s cetvoricom na toj strani, nema tu zujanja, misic sucic pjaca i ogi to mogu branit ako su koncentrirani kao zadnjih 7,8 min odkad je sucko prebacen tamo
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Ostavljamo im koridore i koridore. Kroz linije (koje kod nas ne postoje) nam dolaze na 20 metara od gola kao drugoligašu. Sreća je da smo naprijed klasno iskoristili dvije situacije, ali treba nam Ademi ili Kačavenda u sredini.
  • Agramer86
    382
    I Torrente i KTC odlični. Bez previše komplikacije. Loptu u jagode ak niš drugo.
  • IceMan
    2.2k
    Ovi su danas zreli za 4 komada…

Nadam se da mirno privodimo ovo kraju.
  • Peškaman
    4.7k
    Daj RPGa umjesto Ogiware.
  • blubach
    440
    Igramo ok, niš spektakularno.
    Nisu mi dobri Ogi, Mišić i Kulenović.
    Ističe se Pjaca od ofenzivnih igrača, razigran je baš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.