• Probirštift
    508
    Kak je krenulo bude Bočkaj startao prije Rpg-a
  • Paggini
    25.1k
    A i ovaj teren izgleda tri puta veće od normalnog, zato su linije rijetke...
  • The Undertaker
    5.8k
    Slovan nam se nudi, baš bi bila šteta ne uzeti tri boda. Torrente, Sučić i Pjaca odlični, ovi ostali prosjek, Ogiwara i Mišić loši.
    Edit: Presing igramo loše. Moramo ili bolje ili odustati od te opcije.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k

Jebiga, moral sam doma ostati ovaj put :wink:
    Žao mi je kaj pesu da nisam išel, ufff...
    Ali samo da ovo dobijemo!
  • Dani Olmić
    411
    Nenade spasi nas i uvedi RPG-a

Strepimo nepotrebno a mogli bi lagano privest kraju utakmicu
  • Crni86
    4.5k
    Rezultat bolji od igre. Visimo previse, trka i pozicioniranje su nam losi. Ofanzivno smo dobri i koristimo sve pukotine. Vjerujem da ce neno to postelat sad na poluvremenu i da bu obrana beton.

Sucic je po meni bolji na sestici od misica. To nam je i donijelo toliku mirnocu protiv sibenika. Ajmoooo plavi jos 45 min!!
  • striko
    1.6k
    Trk sad vidim kako Ogi ide duplat Torenteovog igrača a svog počastio prolazom
  • ZrnTSCHeZ
    317
    Ajmo vatiti gol razliku na nulu, zreli su :wink:
  • San Lorenzo
    16.7k
    Očekujem 352 u nastavku, a Ogiwaru u Japanu za cca mjesec i pol dana.
  • hardek
    3.1k
    Ogi jednostavno mora van pa makar Špikić odigrao lijevog beka
  • Mr Anderson
    8.7k
    Srećom da sudi Englez koji i za jače startove ne sude penal.
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Ovaj Slovan je zreo za 3-4 komada. Mi smo baš odličan primjer ekipe “play-down-to-your-opponent”. Ako je protivnik skromnija ekipa, ne pretjerano kvalitetna, onda ćemo i mi biti rastrgani, bezvoljni, protivnik nas reže kroz našu sredinu, unatoč tome što ih možemo pregaziti. Ako je ekipa dobra i kvalitetna, onda smo mi brži, agresivniji, stojimo bliže igračima.

Trebamo se malo uozbiljiti u drugom poluvremenu i privesti ovo kraju. Uvesti Cordobu možda umjesto Špikića, pravit će djecu ovom nesretniku Voetu iz Slovana koji lovi i jadnog Špiku i Rileta jedva.
  • Mentalni Gimnastičar
    911
    Još kad dođe doktor u ured zadnjih 15 minuta, da par peta i gol bit će dobro sve :cool:
  • Praskaton
    2.4k
    Solidno poluvrijeme.Prema naprijed jako dobro,opasni smo imam dojam da mozemo bez problema stvorit šansu.
    Obrana je problem,premalo agresije ubacuju nam se izmedu stopera i veze u meduprostor slabo to branimo.Ogi ima problema al ne bih ga jos vadio.
    Opcenito izgledamo na momente dekoncentrirano.Sreća protivnik nije najvise kvalitete.
    Petko bi nam ovdje zlata vrijedio,nadam se da ce se Kule probudit drugi dio.
    Zadrzat koncentraciju,kaznit njihove greške kojih ima i zabit treći.Ocekujem standardne promjene,Rog,Rpg,Ademi...Pri kraju utakmice ce ubacit Kaču i Mbukua.

Idemo ovo dobit inkasirat jos koji milijun i priblizit se cilju
  • dinon7
    1k
    Ogiwara je fizički dobar nogometaš s dobrom tehnikom i dobrom lijevom nogom.
    Njegov problem je sto on jednostavno nije školovan nogometaš. Taktički je očajan. Postavljanje mu je loše. Čitanje igre još lošije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.