• Ljubs
    8
    pod "bodovi" na vrhu imaš povijest, tu vidiš sve
  • Probirštift
    610
    Postoji li opcija za skenirati gostujuće ulaznice ili to još nisu dodali?
  • Mislav
    16
    e to i mene zanima, bia san u Šibeniku pa zato pitan
  • NitkoBitan
    19.7k
    Ne postoji ta opcija i nece postojat jer Dinamo ne moze vodit evidenciju dolaznosti za gostujuce utakmice/tude stadione.
  • Mislav
    16
    Mogu li se dodat prethodne utakmice, ili se to može u ograničenom roku kad klub odbori. Bia san na Gorici i Istri u ZG-u... obe utakmice su bile prije uvođenja programa vijernosti
  • NitkoBitan
    19.7k
    Bia san na Gorici i Istri u ZG-u... obe utakmice su bile prije uvođenja programa vijernostiMislav

Boduju se utakmice tek od uvodenja programa vjernosti, nista retroaktivno.
  • badjibadara
    4k
    Napomena - clanstvo za Dinamo plus aplikaciju se ne boduje u programu vjernosti, treba i to ubaciti.
  • jedan u nizu
    9.6k
    Bilo je govora da ce se granica od 10e potrošnje smanjiti.
    Koliko vidim, to još nije uvedeno.

Pocet cu placati kešom umjesto godišnjom gdje imam 10% jer mi svaki put ispadne par centi ispod te granice.

Ima li naznaka mijenjanja toga?
  • mokoxax468
    771
    To se i meni dogodilo na utakmici, uzmem faking velike ćevape i piće, s cashless opcijom me ispadne oko 9,5 eura :/
  • Šteco
    791
    Meni nije računalo jednom niti 25 eura, baš sam sad gledao.

E sad, možda zato kaj sam ušao sa strane bez skeniranja godišnje protiv Borussije, kad opet dosta kentaura nije radilo pa su redari puštali kroz ogradu pored uz pregled karte i osobne, bez skeniranja. Tako da nisam dobio bodove niti za dolazak, niti za potrošnju u PK. Iako je potrošnja uredno evidentirana pod cashless.

Mislim, ne bojim se ja za bodove, redovan sam, ovo mi je prvi "minus" iako ga nije realno bilo, ali bi i na jedno i drugo trebalo obratiti pozornost u budućnosti (kentauri, aplikacija).
  • K3p
    178
    Pozdrav,

Mene zanima gdje u aplikaciji mogu vidjeti dolaznost?
    Ako je to kroz povijest u bodovima, onda imam problem :smile: jer evidentirane su mi samo zadnje 3 utakmice, a bio sam na gotovo svim u ovoj sezoni.
  • rakurs
    347
    jer evidentirane su mi samo zadnje 3 utakmice, a bio sam na gotovo svim u ovoj sezoni.K3p

Nažalost, svima je tako, ako se ne varam, evidencija se počela voditi od utakmice s Osijekom.
  • K3p
    178
    Aha, a ona priča o kupovini godišnje iduće sezone s minimalnom dolaznošću od xx %? To nema veze jedno s drugim ili ?
  • rakurs
    347
    Mislim da vrijede sva ona pravila koja su navedena prilikom predstavljanja programa, ali vrijede od te utakmice s Osijekom. Ako griješim, neka me netko upućeniji ispravi.
    EDIT: eto, griješim :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.