• jedan u nizu
    9.6k
    Evidentirano je sve, samo nije u aplkaciji.
    Ne moze se u aplikaciju dodati bodovi za dolazak na prijasnje utakmice.

Sami dolazak vezano uz godisnje ulaznice se broji od pocetka i nema veze sa programom vjernosti
  • NitkoBitan
    19.7k
    a ona priča o kupovini godišnje iduće sezone s minimalnom dolaznošću od xx %?K3p

To se vodi odvojeno. Dinamo je i prijasnjih sezona imao uvid u dolaznost navijaca pa je tako zvao na neka dogadanja one koji su dosli na svaku tekmu, odnosno njih 20tak.

Btw. bitno je naglasit da dolaznost nije uvjet za kupnju godisnje nego samo za prvokup. Ma moci cete uzet godisnju i poslije prvokupa, samo treba biti brz...
  • Neron53
    1k

Zasto se nebi mogli dodati u aplikaciji bodovi za dolazak na prijasnje tekme? Iz kog razloga?
    Kako su i startu dodali svim godisnjacima odredjeni broj bodova tako se moze dodati sto god se pozeli.
    Samo treba imati volje i cajta jer je lakse dodati istu cifru za par soma ljudi nego selektirati hrpu razlicitih podataka.
  • jedan u nizu
    9.6k

ne cuvaju svi svoje stare karte na kojima su bili. Jer u programu vjernosti nisu samo godisnjaci.
    Znaci netko bi doslovno mogao uzeti neciju kartu tko je bio, a ne skuplja bodove, i skenirati ju kao svoju.
    Sad ionako kartu mozes skenirati pred samu tekmu, a ne par dana prije ili kasnije.

Isto tako teoretski netko ne moze na tekmu, ali ce kupiti kartu, potrositi 7 eura za HNL tekmu, skenirati ju 5 dana prije i uopce ne doci na utakmicu. Za 7 eura, dobit ce vise bodova za HNL.
    Mislim ako se isplati.
    Teoretski se to moze i sada napraviti, pa ne znam kako bi se sprijecila zloupotreba tog.
    Po meni bi skenirana karta donijela bodove iskljucivo kada bi se 'otkucala' na ulazu u stadion.

Recimo ti ju skeniras 2h prije tekme, ali bodovi ti dodu tek kada karta prode kroz senzor na ulazu.
  • mali M
    5.8k
    nikad mi nije bilo teže glasati za igrača mjeseca... :lol:
  • serbus
    4.4k

Ja sam dao glas Zagorcu imao je više obrana kao mladić u najboljim godinama to je jedino kaj pamtim. Dao je šansu svima nama sa 40 da nije kasno da i mi pokažemo talent u dinamu. :grin:
  • mali M
    5.8k
    ma ja sam dao Kevinu.. a da rak raka, kolko god kiksa ponekad, ostali su ga debelo prepišali sa svojim nezalaganjem i netrudom... Njegov sam bio najveći kritičar, sad mu dajem glas za igrača mjeseca... :sweat:
  • Neron53
    1k

Ako klub ima statistiku tko je na kojoj tekmi bio, a ima, i ako ce se ta statistika koristiti pri odredjivanju prvenstva kupnje godisnjih ulaznica za slijedecu sezonu, a kazu da hoce, onda se to moze bodovati i u navedenoj aplikaciji.
  • jedan u nizu
    9.6k
    Ako klub ima statistiku tko je na kojoj tekmi bio, a ima, i ako ce se ta statistika koristiti pri odredjivanju prvenstva kupnje godianjih ulaznica za slijedecu sezonu, a hoce, onda se to moze bodovati i u navedenoj aplikaciji.Neron53

razumijem te.
    Ali ocito je napravljeno tako da ulaznicu moras skenirati.
    Ti kada kupis jednokratnu ulaznicu, skeniras ju i bacis, a u sutavu si jer si pokazao osobnu kad si ju kupio. I pise da je Pero Peric bio na utakmici.
    Taj sustav ocigledno nije povezan sa program vjernosti, pa se zato svaka karta mora skenirati prije tekme.

Na nasu zalost, program vjernosti nije predstavljen na pocetku, kako se i najavljivalo, pa je sad to problem.

Takoder, nisu svi u app prijavljeni sa svojim osobnim podacima i OIBom. Neko ima žnj gmail racun ili nick ...:::pussydestroyer69:::.... . I sada neka dode razarac pice i kaze ja sam bio na dinamo-istra, ime mi je Pero Peric. a podaci se ne podudaraju sa accountom koji ima u appu.

Uglavnom, problem je jer u appu ne moras biti prijavljen sa svojim tocnim podacima, a i da jesi, taj sustav nije povezan sa drugim sustavom.
    Ocito je problem to sad povezati jer vjerujem da bi rekli da je moguce kada su predstavili program vjernosti.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.