• Olmic
    3.7k
    Niko Kranjcar, nadam se nikad vise ni blizu Dinama
  • Jos-Optimus
    2.7k
    I na ekavici pričao..fuj. Općenito mi ide na živce kad se pojavi na TV-u onako neuredan, daj se uredi za javni nastup, katastrofa od lika
  • Dinamosaur
    1.6k
    Ivković je već par puta pokušao isprati ljagu sa sebe preko raznih medija.
    Jedna od slavnih njegovih izjava: "Nisam znao što se događa 1991. Zato sam branio za jugoslaviju u to doba".

Isto tak je slučajno bio i trener Borca prije par godina
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Tomo Ivković
    Jugoslovenčina, jako velika, niti Hrvat niti Srbin, nego jugoslovenčina ona trula, stara Brozova škola. Što dokazuje svojim izjavama, ponašanjem a i pameti koja ni malo ne očarava.

1. Robert Prosinečki.

Za mene je on u nogometu ono što je Vlade Divac u košarci. Nešto između četnika i jugoslavenčine, uz to, Robi je i nakon rata tamo bio, aplaudirao i uživao kad su mu naši slobodno u blažem tonu kažem smrtni neprijatelji skandirali "ti si zvezdin četnik roberte", dizao tri prsta itd itd. Da opotpune sebe falila mu je još samo šajkača i selife sa Ravnogorskog ustanka.

Tu je i Lucho Ibanez, ali on je stranac pa samim time i teško je razumijet netkome tko nije odavde i koje propustio devedesete ili povijest pa ne zna tko su delije, zvezda i slični.

2. Niko Krajnčar.

Sa prezimenom Krajnčar se ne ide u hajduke i hajdučiju, ne znam kakav mu je naum bio, valjda da pokaže da može bez Mamića i njegove agencije, koji je tada u agenciji imao valjda cijelu mladu reprezentaciju, pa onda od jednog ispostavilo se mafijaša, do ispostavilo se još većih, da je masni otišo tada u Osijek/Rijeku, sve pet, međutin masni na prkos i kontru svome gradu,klubu,zavičaju i najviše svome ocu, Cici, istinskoj i jednoj ako ne i najvećoj legendi Dinama ode u mrtvi Hajduk. To se tako jednostavno ne radi.

Kasnije ponosno se diči time, slavi onu "puno pri svih" grupu, a vamo prodaje nekome maglu i glumi nekakvog jelte fakina sa onom "zg šprehicom" , to je isto Jarni, koji je iz srca Međimurja pa krene pričat ikavicom, nema taj naglasak veze sa tom regijom, niti on sam, nego samo neko dodvoravanje čobanima 1950 i toj ni malo simpatičnoj klici.

Ovo što mi ovdje nabrajamo, ja vjerujem da navijači drugih klubova recimo imaju također liste ili imena kojim to smatraju neke naše, naprimjer osiječani Bjelicu i Šukera.. Tovari po zadnjem Baturinu, brojnih je tu primjera.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    prije par godinaDinamosaur

Ma prije dvije godine, prvo bio u Želji, pa skoro ispo iz lige, pa došo u Borac isto ništa nije napravio, i kako su ga smjenili, ljudi prvaci postali.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.