• mali M
    5.6k
    je vidio sam kasnije, ali nisam gledao kup nego samo ligu.. čitavih 9 krnjih utakmica gdje ništa nije napravio.. i u tom kupu je stalno igrao i isto ništa nije napravio osim tog jednog gola.. opet, premalo da bi osjećao neku preveliku emociju prema njemu.. doslovno kao da se to dogodi sa malim Topićem za 9 godina..
  • Keyser Soze
    10.5k
    Niko Kranjčar je najveća izdajica u povijesti Dinama, nakon njega Brekalo zbog cjelokupne situacije gdje je Dinamo bio na dnu, a on ga je pokušao zakucati još dublje.
  • ShanKu
    971
    Ali.. evo da dam svoje mišljenje, svoj pogled na to.
    Pričam o razdoblju odkad pratim nogomet i Dinamo... to su Kranjčar i Brekalo. Brekalo je u vrhu razočarenja i teško bude to netko skinul. A treči je Rakitić, zamjeram mu jer je prošal u klub iz Splita. To je to kaj se mene tiče osobno.
  • mali M
    5.6k
    hocemo otvoriti i IZDAJNICKE DUSE BBB-A pa secirati tko je sve i kada krsio bojkot??Neron53

OČEMO! otvori brate i kreni nabrajati! :strong: :roll:
  • Neron53
    825
    Ocigledno ovdje 99 posto ekipe nema pojma zasto je Niko morao dolje.
    MORAO. Nikakav izbor nije bio u pitanju.
    To je sve od mene na ovoj temi.
  • ElDorado
    319
    Ma Brekalo je i otišao iz Dinama da nije uopće odigrao neku ozbiljnu tekmu. U A1 podcastu je otkrio svoje pravo lice debila. Kao on ode u školu a niko ga ne poštuje kae dan ranije zabio gol... i ovakve debilane. Što je je lik je bio pregolemi talent i u trenutku kad je otišao potpisao je da će biti kurac od igrača. Meni uopće nije žao kaj se nije vratio. Odigrao bi polusezonu i paljevina. Još mu je i mngr jebeni Bara.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Otišao od jednog mafijaša u ruke drugog.
  • Jos-Optimus
    2.7k
    Meni je on bio šupak još i prilikom prvog odlaska jer je forsirao da ide, a stavili smo ga u prvu i bio je predodređen da bude zvijezda i naslijedi Pjacu. Najači su mi takvi likovi koji su šupci cijelu karijeru, ali eto, uvijek ih netko prisili, zezne, pa eto jadni moraju
  • Jos-Optimus
    2.7k
    Ako je to sve od tebe - od sveg ti srca hvala, bok
  • ElDorado
    319
    Baš tako potpuno si u pravu.
  • mali M
    5.6k
    neznam koliko imaš godina, ali zapravo jako puno ljudi zna točno zašto je otišao... mora se samo umrijeti, mogao je nazubljati svojim žmuklerima milijune i negdje drugdje... Pričaš kao da mu je slinček još bio oko vrata i tek se naučio na kahlicu. Nit se stari Kranjčar tak bojal niti on, da su nešto u strahu MORALI... 90% njegove odluke je na kraju donešeno iz inata, i to mu se zamjera.
  • Oluja
    4.5k
    Od Prosineckog nema veceg izdajice. Bio sam dijete kada je prvi puta otisao u zvezdu i tad nogomet nisam niti pratio i bio upucen u zbivanja. Ono sto mu nikako ne mogu oprostiti, tolerirati i razumjeti je da se istom cetnickom olosu otisao klanjati kao trener raspale kurvetine.
  • nemapredaje
    3.6k

Morao je dalje, ali ne u Hajduk.
  • ElDorado
    319
    Prosinečkog je doslovce otjerao Ćiro. Možda nije morao u Zvezdu al jbga on je iz mješanog braka, imao je 18 godina... Ja mu više zamjeram kae ostao tak dugo... ali je i Jurić.
    A zaboravili ste i Milfu Bračuna još '86.
  • Crusades1986
    13.2k
    Prosinečkom čak više zamjeram trenerski mandat tamo. Ono igrački je još bilo prije rata i svega.

Al moraš imat poseban želudac ići tamo nakon rata i svega. Ak se ne varam još im je i tri prsta dizao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.