• ShanKu
    971
    Nisam za temu, ali nisam ni za vrijeđanje... ovo vam je bezveze ban
  • Sajla
    5.5k
    mislim da trenutno ide kao dio Olićeve ekipe iz U21 reprezentacije.
    jbg, neke pamtimo jer su rekli da bi radije prosili pred katedralom nego išli u Zvezdu, neke pamtimo po drugim stvarima. svatko svoju knjigu piše.

lamza_65a6874d20160.jpg
  • mali M
    5.6k
    kažem, razmišljao sam li-la slično kao i ti do nedavno dok nije progovorio o tome. Otišao je zbog glave (i to je za raspravu), i to bi svi mi razumjeli, da je rekao glavi, ko te šljivi i otišao u Rapid po tatinoj preporuci dizali bi mu danas trans. Odlazak iz inata u Hajduk je (s navijačkog gledišta) izdaja Dinama. Pogotovo, ponavljam, kad je onako nonšalantno rekao da mu nije žao. Do tog trenutka sam se nadao da ga zbilja to čoha i da je jednostavno fulao, a lika boli prdica za sve. Nemogu više isto gledati na njegovu situaciju nakon toga
  • nemapredaje
    3.6k

Ja mu zamjeram i nikada mu neću oprostiti.

Bezbroj puta sam rekao, pa i ovdje napisao - nije morao ići u Hajduk !!
  • Paggini
    25.1k
    Mislim da Niki rijetko koji Dinamovac zamjera odlazak u Hajduk.Maxova dijagonala

Ja zamjeram. Svi dinamovci koje znam zamjeraju. Neki više, neki manje, ali nikome od njih nije drag.

NEMA OPROSTA

Istinskim smećem na ovom popisu smatram Ivkovića.Mali dioničar

Ivković je duplo smeće, osim što je odjebao u zvezdu, još je branio i za jugu, "za svaki slučaj da ne uspije taj pokušaj neovisnosti"

Sad ne znam ove stare tipove osim po priči od starog, ali meni osobno Kranjčar i Brekalo su izdajice "svoga" kluba. Ibanez mi je bio ne toliko bitan u Dinamu, pa mi nije toliko ni bitno ni što je otišao u zvezdu.
  • rioda
    5.2k
    Inače, ako se ne varam, ne mogu sad naći, ali sam negdje nedavno vidio da je Kranjčar odigrao neku utakmicu za veterane Dinama
  • Paggini
    25.1k
    Kranjčar odigrao neku utakmicu za veterane Dinamarioda

Jedva čekam da zbog tragične sudbine i teške kletve ode u VNK hajduk...
  • Neron53
    825
    Glupa tema...hocemo otvoriti i IZDAJNICKE DUSE BBB-A pa secirati tko je sve i kada krsio bojkot??
  • Jos-Optimus
    2.7k
    Niko je isto kenjao u to vrijeme i kriminalno igrao, to svi zaboravljaju. Mamić je govno, ali mogao je Niko bilo gdje ići, nije morao u Hajduk
  • Jos-Optimus
    2.7k
    A čuj, možda nije tema glupa
  • Droljo
    8.7k
    Koji polukreten je otvorio uopce ovu maloumnu temu?Davieboy86

Tebi se nešto potrgalo u glavi?
  • Crusades1986
    13.2k
    Zašto bi bila glupa tema? Ako se nekome ne čita, ne mora.

Dio naše povijesti, kakvu imaju i svi klubovi - odlasci u najveće rivale.
  • Eduardo
    20.8k
    Koji polukreten je otvorio uopce ovu maloumnu temu?Davieboy86

Ovaj koji ti je upravo zalijepio ban.

Za one mekog srca ton naslova teme promijenjen u onaj koji potiče diskusiju bez negativne ili uvredljive konotacije.
  • mali M
    5.6k
    slažem se za Ibaneza, nije mi baš bio takva ikona Dinama da bi se uzrujao što nakon ga nitko nije htio je otišao u Zvezdu... više to gledam da je Zvezda potpisala Dinamov u tom trenutku, otpadak.
    Brekala nisam iskreno ni doživljavao kao neku ikonu, koliko ga je medijska mašina napravila. ja nisam nikad ni doživo njegovu nekakvu afirmaciju. malo igrao na proljeće prije 9 godina za prvu momčad, od toga niti jednom 90 minuta. niti jedan gol, niti jedna asistencija, bio je potencijal, ali da bi ga sad smatrao nekom ikonom koja je izdala klub, nebi. mali posranko, koji je htio ucijeniti klub povratkom, na kraju prohvatio višestruko manju ponudu od Hajduka.. smrad si ispao, ali da ću smatrati da me nešto jako povrijedio, za to bi trebao prvo zaslužiti svoje ime u analima Dinama..
  • Crusades1986
    13.2k
    niti jedan golmali M

Zabio hajduku u polufinalu kupa na Maksimiru :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.