• Medvedgrad
    294
    Zanimljiv format ima ta njihova Slovačka liga, kaj mislite kako bi taj format utjecal na našu SHNL? Dobro/loše?ShanKu

To smo već imali. 22 kola dvokružno pa zatim 10 kola dvokružno lige za prvaka i lige za ostanak.

Mislim da imamo premalo stanovnika za takav sistem. Kad budemo imali stanovnika kao sada Slovačka, mislim da bi onda valjalo igrati ligu 12.
  • Kepec
    6.5k
    Svaki put kad ulazim u ovu temu ovaj "Tehelne pole" pročitam kao Theophille (Catherine). Možda je to znak da sutra slijedi još jedna njegova dobra partija.
    Očekivanja su nam svima ogromna, svi želimo i očekujemo pobjedu kojom bi došli na 7 (sedam) bodova u Ligi prvaka. Zvuči nestvarno, zvuči predivno, baš toga se i bojim. Nisam pesimist, nikad bio nit ću bit, samo me plaši ono naše klasično gdje dođemo toliko blizu nečega i onda zeznemo.
    Mi smo njima jedina šansa za nekakve bodove i zato će sigurno ići na sve ili ništa no nekaj se pita i nas. Po kladionici smo favoriti, po transfermartku vrijedimo 44 milje više, ulazimo u utakmicu kao 22. s 4 boda, a oni kao posljednji s 0 i to su sve stvari koje nam govore "bit će to laganih 3 boda". Neće. Nažalost neće, bit će opaka borba, ponekad su ove utakmice teže nego s nekim velikanima koliko god to smješno zvučalo.
    Pametniji ćemo biti tamo oko 9 navečer, a do tada sretno igračima, sretno stožeru, sretno svima pred malim ekranima nemojte pojest sve nokte i počupat svu kosu i naravno sretno svima koji putuju, nadam se da će put doma biti lakši zbog pobjede.
  • Rocky1986
    280
    Ma to su ovih 500 kaj su dobili prek veze ;)
  • emilperska
    6.7k
    Po zadnjim predikcijama koje sam iščupao s više britanskih kladionica, s 8 bodova imamo 50% šanse za prolaz dalje. S 9 smo prilično izvjesno unutra na 70%, a 10 bodova je 99,99%. Ako je vjerovati britanskim kladionicama snizili su projekciju za prolaz s 9-10 bodova, na 8-9 (više njih).

Ne treba poletit i zaletit se danas. S porazom gubimo gotovo sve, s X smo i dalje prilično u igri budući da imamo 5 bodova i Celtic i Milan doma. Vjerujem da General NB zna što radi.
    Pobjeda nas dovodi na milimetar do raja, ali s X smo i dalje prilično unutra. S porazom šanse svodimo skoro pa na teoriju.
  • Paggini
    26k
    bodova imamo 50% šanse za prolaz dalje. S 9 smo prilično izvjesno unutra na 70%, a 10 bodova je 99,99%.emilperska

Zbog munchena smo uvijek u ovoj polovici koja ne prolazi sa 8 i 9 bodova, zato nam je 10 jedini relevantan cilj za prolaz, odnosno Slovan i Celtic.
  • emilperska
    6.7k

S 9 smo, ja bi rekao sigurno unutra. I po meni i po britancima. S 8 nas može sjebat gol razlika, ali ne nužno..

Ulazimo u fazu natjecanja kada ćemo navijat protiv Girone, Red Bulla, PSV-a (igra s Gironom danas, X bi nam kao kuća bio da oboje prosuju bodove) itd. Profilira se konkurencija.
    Nama pomaže što je i dalje priličan broj njih s 0 ili 1 bod. Ako tako ostane nakon ovog kola. S 8 bodova ćemo i statistički bit na konju. Samo će se dizat šanse nevezano uz 92 iz minkena..

Celtic nam je npr. direktni direktni konkurent. Pobjeda protiv Celtica će moguće vrijediti X2.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Ako prodjemo u prvih 24. Kako ide dalje zdrijeb? Tko igra sa kim?
  • Fanboy
    2.8k
    Cilj nije samo prolaz, već i što bolji plasman jer će više dobrih momčadi biti u gornjoj polovici od 9 do 15 mjesta iako naravno uvijek postoje iznimke.

Kad bi se ugrabilo mjesto u top 20, tipa tamo 17/18 pozicija to bi bilo nestvarno dobro i omogućilo "laški" barem na papiru ždrijeb.
    No, korak po korak...Nakon današnje nadam se pobjede biti će lakše sanjati.
  • Orc123
    8.7k
    Znaci svaka pozicija u LP na kraju vrijedi 275 tis eura? Jel tako? Znaci ako bi bili recimo 22. Onda bi dobili 4,1mil eura dodatno jel tako? Znaci to je nagrada za ulazak u play off ili se dobiva jos neka nagrada sto smo usli među 24?
  • NitkoBitan
    19.1k
    Znaci svaka pozicija u LP na kraju vrijedi 275 tis eura?Orc123

Mislim da i vise. Svakim remijem u grupnoj/ligaskoj fazi dodaje se novac fondu za plasman? Netko je vec pisao o tome...
  • blubach
    497
    9 vs 24
    10 vs 23 itd
    marcio amoroso

Ovo nije kompletno točno i vidim da mnogi ovo ne znaju.
    Ekipe koje završe 9. i 10. na ljestvici igraju protiv onih ekipa koje su završile 23. i 24.

Dakle, onaj koji završi 9. (top 8 ekipe od 9. mjesta nadolje igra uzvrat kod kuće btw) ide u ždrijeb izvlačenja za 23. ili 24. ekipu. Ako izvuku npr 23. ekipu, onda onaj koji je završio 10. sigurno igra protiv ekipe koja je završila 24. i obrnuto.
  • marcio amoroso
    37.5k

Nisam to znao. A šta se dešava sa jedanaestim, dvanaestim itd? I oni izvlače ili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.