• emilperska
    6.5k

Ja samo prenosim :lol:
    Slovan je od 2019. u ekspanziji rezultatskoj. Doma im nije nitko blizu, kao ni nama.
    Ovo sezona im je vrhunac. Igrali su 1 grupe EL i 4 ECL. Nisu se izblamirali.

Ja se nadam da ce svoje bodove trazit protiv Stuttgarta, a ne nas..
  • deda
    33.8k
    Perška je u pravu. Njima je ovo tekma biti ili ne biti i ići će na kost. Mi moramo biti na 100% inače ne bu dobro.
  • vjeko1701
    8.9k
    0:1, gladi bradu.

Nominalno najslabiji protivnik u ždrijebu ligaškog dijela, vjerojatno i najslabiji s kojim igramo u novijoj povijesti LP al definitivno iskusan i opasan ako se ne shvati ozbiljno.

Činjenica da nas vide kao glavnu šansu za bodovima znači da će se detaljno pripremiti. S druge strane svi smo ih bili spremni potpisati kao ždrijeb playoffa, o ligaškom dijelu da ne pričamo. Opasna utakmica za nas jer se od izvlačenja iz ove utakmice očekuju sigurni bodovi.
  • Orc123
    8.5k
    Pobjeda, kakva god, s igrom kakvom god....sve je nebitno, samo 3 boda koja bi nas dovela pred vrata raja, tj. Na koracic blizu prolaska u daljnju fazu natjecanja.

Uopce ne sumnjam da ce biti jako tesko jer je ovo jedina utakmica u kojoj Mi imamo imperativ pobjede tako da, bit ce tesko.
  • Noel
    6.9k
    Nama ovdje bod ništa ne igra. 3 boda pod mus. Neno u ovakvim utakmicama uvijek ide hrabro pa se ne bojim za pristup. Nadam se u ovoj utakmici 4 3 3 formaciji.
  • don
    6.8k
    putnici u Bratislavu:

Nevistić, Zagorac, Filipović, Ristovski, Pierre-Gabriel, Theophile, Bernauer, Torrente, Mmaee, Ogiwara, Mišić, Sučić, Baturina, Ademi, Rog, Kačavenda, Stojković, Cordoba, Špikić, Pjaca, Hoxha, Kulenović, Petković, Mbuku.
  • zg041
    102
    sudi englez taylor
  • emilperska
    6.5k
    Ovo je prvi put nakon 19.10.1999 (dakle 25 godina) da je Dinamo prema kladionicama favorit protiv nekog u Ligi prvaka u gostima. Tada smo igrali sa Sturmom i izgubili 1:0 (Hrvat Kocijan zabio).

Ako sutra dobijemo, to će biti prvi put da smo pobijedili u gostima kada smo i bili favoriti.

Inače ganjamo treću pobjedu u gostima u 27. utakmici odnosno šestu utakmicu bez poraza u gostima.
    U slučaju barem neriješnog, od 6 pozitivinih rezultata u gostima, 3 bi bila pod Bjelicom. U slučaju pobjede, od 3 povijesne pobjede 2 bi bile pod Bjelicom (jednu drži sadašnji predsjednik).

Iako banalna statistika, ove brojke pokazuju koliko smo povijesno tanki u gostima i koliko nam nije išlo jedini put kad smo de facto trebali u gostima pobijediti (Sturm). Tim više bi pobjeda sutra bila povijesna, na stranu eventualni prolaz.

Moj osobni stav je da i neriješeno nije smak svijeta jer s pobjedom protiv Celtica doma smo na 8 bodova što je po projekcijama kladionica granično za prolaz. Ali to je moj stav..
  • emilperska
    6.5k
    Edit: nadam se da se nece ponovit 99' kad nas je naš Kocijan zajebao da to sad 25 godina kasnije napravi Tolić..
  • Peškaman
    4.7k
    Volio bih sličnu taktiku kao protiv Salzburga,pustit ih 15ak uvodnih minuta da kontroliraju igru i onda ubacit' u petu,taman da nam se otvori prilika za kontru u tih 15-20 minuta.
  • marcio amoroso
    37.3k
    Ako Dinamo bude igrao sa krilima uvjeren sam da će ta krila biti Pjaca i Špikić.

Ja međutim ne vjerujem da ćemo mijenjati bilo što u odnosu na Salzburg. Iskreno nema ni potrebe.
  • emilperska
    6.5k

To sam i ja mislio, ali ovi će igrati skroz drukčije. Najveća je vjerojatnost da igraju kao jogurt i rijeka protiv nas. Da oni nama prepuste sve i vrebaju nas iz tranzicije. Sutra smo mi Šahtjar, RB, Atalanta, a oni su mi na Maksimiru..

Bit će ikonski ako ćemo se sutra natjecat s ovima tko će imat manje loptu u posjedu..
  • Laugreano
    2.5k

A uvijek su nas neki nasi zajebavali u Europi. Jerko Leko, Šokota, Srna...
  • Draž
    1.4k
    kad nas je naš Kocijan zajebaoemilperska

Ja pod "naše" smartam samo one koji su igrali u Dinamu. Kocijan nije. :grin:
  • NitkoBitan
    18.7k
    Slovan je igrao u subotu i proslu srijedu tako da vjerujem da su istroseniji od nasih igraca. Nama je okosnica veznog reda Sucic-Misic-Baturina; Sucic moze trcat koliko hoce, a Misic i Baturina su odmorili. Vjerujem da ce mocniji i energicniji vezni red prelomit ovu utakmicu.

Takoder bi volio da Nevistic stisne zube i brani sutra. On je i na 70-80% bolji golman Zagorca. Ima Goricu i reprezentativnu pauzu za oporavak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.