• Rocky1986
    272
    Informacije za navijače koji putuju u Bratislavu ❗️

➡️ Tijekom boravka u Bratislavi nije preporučeno nositi vidno istaknuta obilježja kluba.

➡️ U Bratislavi će se raditi dodatna provjera i svi navijači koji neće imati iste podatke na ulaznici, vaučeru i osobnom dokumentu neće moći prisustvovati utakmici. Ulaz na gostujuću tribinu je dozvoljen samo uz prisustvo fizičkog vaučera, ulaznice i osobnog dokumenta.

➡️ Za sve navijače osiguran je besplatan parking čiju lokaciju možete pronaći na našoj web stranici.

➡️ Od parkinga do stadiona za sve navijače osiguran je besplatni autobus koji počinje voziti u 16:15h na dan utakmice i vozi do sat vremena nakon završetka utakmice.

➡️ Detaljne upute za navijače pročitajte na našoj web stranici.

Ovaj prvi odlomak posebno zanimljiv, nisam siguran da sam ga vidio na prijašnjim uputama za gostovanja. Nije valjda to zbog tih 500 indijanaca. Mora biti slučajnost.
  • Paggini
    24.7k
    Ovaj prvi odlomak posebno zanimljiv, nisam siguran da sam ga vidio na prijašnjim uputama za gostovanja. Nije valjda to zbog tih 500 indijanaca. Mora biti slučajnost.Rocky1986

Nije bilo potrebe jer Salzburg i Munchen su bili turistička gostovanja, a Bratislava i njeni navijači nisu nužno toliko prijateljski nastrojeni prema mahanju obilježjima drugih klubova.
  • Probirštift
    495
    Normalnije je u Munichu i Salzburgu pa valjda zato
  • NitkoBitan
    18.7k
    Nije valjda to zbog tih 500 indijanaca.Rocky1986

Bit ce i vise od 500 indijanaca. Dolazak je najavila i Viagogo dijaspora :smile:
  • NitkoBitan
    18.7k
    Sutra poslije pobjede bumo vikali STOP THE COUNT uz pogled na tablicu LP istovremeno sa Trumpom... Bemti zivot kakva slucajnost :rofl:
  • Tranzicijski Napad
    161
    Malo o taktickom dijelu Slovana

• Maksim Maksimirski
    6k
    Igramo protiv najslabije ekipe lige prvaka i ovdje bi sve osim pobjede Dinama bilo iznenađenje. Treba iskoristiti nevjerojatno povoljan ždrijeb i uzeti 3 boda u LP jer 3 boda u financijskoj konstrukciji i u bildanju koeficijenta jednako vrijede i protiv Slovana i protiv Barcelone.

Očekujem ovaj put ipak igru sa krilima i dva stopera. Nazad je sve jasno, stoperi Theophile i Torrente, jedino je pitanje hoće li igrati na lijevom beku Ogiwara ili Gabriel. Sredina poznata, špica poznata a na krilima mislim da će šansu dobiti Pjaca lijevo a desno...možda čak Špikić a ako ne on onda me ne bi čudilo da Neno iznenadi sve i da stavi Kačavendu na desno krilo, Ivanušec style.

Nije ovo zgodna utakmica za igrače Dinama jer svi očekuju pobjedu u gostima protiv inferiornog protivnika ali igrači žive za LP i sigurno će dati sve od sebe za bodove u Slovačkoj. Trebalo bi biti dovoljno.
  • Dani Olmić
    381
    Sutra nam je velika prilika da ispišemo povijest i povezamo dvije uzastopne pobijede u ligi prvaka… uh kako bi to dobro leglo svima … Mislim da idemo po prvi put u LP kao favoriti u igru i ocekivanja su takva da se s 3 boda vratimo iz slovacke … nadam se da nas neće taj neki pritisak uznemiriti …

Ako uzmemo ta 3 boda koja svi prizeljkujemo, onda smo na konju - ajmo Dinamo
  • ZrnTSCHeZ
    311
    da ispišemo povijest i povezamo dvije uzastopne pobijede u ligi prvakaDani Olmić

U prvom nastupu 1998. smo povezali Porto doma i Ajax vani
  • rioda
    5.2k
    Ovako po stilu igre mi se čini da je Slovan sve što nam ne odgovara, ali ipak mislim da je kvaliteta na našoj strani. Nisam baš uvjeren u neku laku pobjedu kao većina, mislim da će biti teška utakmica. Samo nek obrana i Zagorac budu na razini, pogotovo jer Slovan ima dosta dalekometnih udaraca
  • Crni86
    4.5k
    Spustite loptu na zemlju. Upravo ovakvi upisi su bili i prije istre te osijeka. Svi ocekuju pobjedu, prica se o mec loptama, o slovanu kao da mu je poklonjeno mjesto u ligi prvaka, a mi kao da ovu sezonu igramo poput citya i da je pitanje sa koliko razlike cemo sutra tuc.

Sutra cemo biti na pola skupine, mi imamo vec 4 boda. Idemo se sutra potuc, dat maksimalno od sebe i vidjet sta ce nam to donijet. Vjerujem da ce decki ic na pobjedu, samo da nam pristup bude na mjestu. Neno je djelovao jako stalozeno i samouvjereno na presici. I kao sto je neno reko i poslije ove utakmice imamo jos 4 tzv mec lopte tako da bez obzira na sutrasnji rezultat nastavljamo svoj put u ligi prvaka.
  • Mrvica
    4k
    Samo ponizno sa predviđanjima, a lavovski na terenu! Vjerujem u ekipu sutra i mislim da će dati sve od sebe pa da će na kraju rezultat biti dobar.
  • OldSchoolZG
    215
    Prosim sve koji ideju na tekmo a nisu dio BBB i voliju zujati po gradu (restorani,muzeji, birci itd) sami ili dvoje, troje , budite fejst/jako pozorni/pažljivi kajti Slovan ima huligane koji su dost aktivni.
    Nakon onog v Ateni svi huligani v EU maštaju kak buju namlatili BBB al moremo nastradati i mi ostali.

I naša uprava i index.hr su rekli nekaj slično al v rukavicah , nisu istakli kolko su ovi aktivni.
    Moreti ih videti v akciji na twitteru , hooliganscz1999.
  • masacusec
    3.8k
    Došlo je i vrijeme da smo u ligi prvaka favoriti i to kao gosti. Nadam se da naši neće podlegnuti tom, zasada nepoznatom, pritisku. Očekivanja jesu velika, no muda moraju biti još veća!
  • ShanKu
    949
    Zanimljiv format ima ta njihova Slovačka liga, kaj mislite kako bi taj format utjecal na našu SHNL? Dobro/loše?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.