Za gostovanja kao što je sada Bratislava, recimo Split, Rijeka, Osijek i slično, grupa bi trebala od sada uzimat sebi 100% ulaznica i pravit popis — Navijač Dinama
Za gostovanja kao što je sada Bratislava, recimo Split, Rijeka, Osijek i slično, grupa bi trebala od sada uzimat sebi 100% ulaznica i pravit popis — Navijač Dinama
I kaj da onda mi koji nismo dio grupe, a idemo na svaku tekmu doma ili vani, zaboravimo na gostovanja? Slažem se s ostalim kaj si napisao, ali ovo je apsurdno. — Kepec
postoje navijači Dinama i van grupe. — Derby
Otkud Bratislava odjednom na mapi kao ultra gostovanje — Efes Pilsen
barem ih je 10x više nego grupe
Po meni bi 25% za grupu bilo vrh i to isključivo s godišnjima, bez onog "za suborca koji nema godišnju jer nije iz ZGa" — ZrnTSCHeZ
Kao prvo, grupa ništa ne uzima nego dobiva. — Derby
odjebi — Derby
postoje navijači Dinama i van grupe. — Derby
kaj da onda mi koji nismo dio grupe, a idemo na svaku tekmu doma ili vani, zaboravimo na gostovanja? — Kepec
bez onog "za suborca koji nema godišnju jer nije iz ZGa" — ZrnTSCHeZ
Grupa mora uvijek moći dobiti dobar dio karata iz više razloga koje vjerujem ne moram objašnjavati. I ne, na gostovanjima ostalih navijača nema 10x više od grupe — Derby
Nece se na forumu sigurno odlucivat koliki ce postotak karata grupa dobit za gostovanja — petrinjskikokošinjac
Naravno da ne, al ako si redovan na svakoj(doma kući)bez obzira jesi grupa ili ne, onda sigurno si kroz godine stekao neka i poznastva iz same grupe. — Navijač Dinama
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.