• DrawTube
    5.3k
    Za istocnu tribinu u Gorici prodano 386 karata

mislim da svih 2000 ali nije se ispunila cijela tribina nego otp 17/20 sektora jer su se svi nagurali
  • NORTE
    12.1k
    Koji nam je rekord tj. koliko smo kupili zadnji put?
  • Babangida
    43
    Znaci klub se nije službeno očitovao di je nestalo par stotina ulaznica ?
  • Kepec
    6.3k
    Za gostovanja kao što je sada Bratislava, recimo Split, Rijeka, Osijek i slično, grupa bi trebala od sada uzimat sebi 100% ulaznica i pravit popisNavijač Dinama

I kaj da onda mi koji nismo dio grupe, a idemo na svaku tekmu doma ili vani, zaboravimo na gostovanja? Slažem se s ostalim kaj si napisao, ali ovo je apsurdno.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Dobro, jel mi moze neko objasnit kad je gostovanje u Bratislavi prekrsteno u gostovanje u Beogradu?
    Dva put je igrala reprezentacija u Slovackoj u novije vrijeme, Hajduk 2 puta i jednom su najebali zbog toga sto su otisli na gostovanje pod zabranom.
    U Bratislavi su gostovali PAOK, Basel, Zrinjski i da ne nabrajam dalje, nikakvih problema nije bilo. Otkud Bratislava odjednom na mapi kao ultra gostovanje koje je opasnije od Milana di Talijani pikaju?
  • M94
    1.3k
    Valjda jer imaju frendove Poljake, nez šta drugo.
  • Derby
    286
    Za gostovanja kao što je sada Bratislava, recimo Split, Rijeka, Osijek i slično, grupa bi trebala od sada uzimat sebi 100% ulaznica i pravit popisNavijač Dinama

Kao prvo, grupa ništa ne uzima nego dobiva.

Kao drugo, odjebi, postoje navijači Dinama i van grupe.
  • ZrnTSCHeZ
    311
    I kaj da onda mi koji nismo dio grupe, a idemo na svaku tekmu doma ili vani, zaboravimo na gostovanja? Slažem se s ostalim kaj si napisao, ali ovo je apsurdno.Kepec

Ajde fala Bogu da osim mene i netko s više forumskog staža artikulira to

postoje navijači Dinama i van grupe.Derby

I barem ih je 10x više nego grupe

Po meni bi 25% za grupu bilo vrh i to isključivo s godišnjima, bez onog "za suborca koji nema godišnju jer nije iz ZGa"

Otkud Bratislava odjednom na mapi kao ultra gostovanjeEfes Pilsen

Dalo se između redaka u nekim postovima proteklih dana ovdje iščitati
  • Derby
    286
    barem ih je 10x više nego grupe

Po meni bi 25% za grupu bilo vrh i to isključivo s godišnjima, bez onog "za suborca koji nema godišnju jer nije iz ZGa"
    ZrnTSCHeZ

S ovim se ne slažem se... moj odgovor nije išao u tom smjeru. Grupa mora uvijek moći dobiti dobar dio karata iz više razloga koje vjerujem ne moram objašnjavati. I ne, na gostovanjima ostalih navijača nema 10x više od grupe. Zašto idete uvijek u ekstreme?

Razumijem da je puno ljudi ljuto trenutno, ali nemojte ljutnju usmjeravati na grupu jer je koliko vidim ispala sasvim korektna.

Ali s druge strane mi se kosa diže na glavi kad čujem ovakve izjave poput ove gore da grupa treba dobiti sve ili da mi ostali imamo Goricu i sl. gostovanja.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Kao prvo, grupa ništa ne uzima nego dobiva.Derby

Ako dobiva, znači da se "djele" karte, stavio sam da uzimaju radi lakše interpretacije, jer sigurno grupi niko ništa ne daje besplatno.

odjebiDerby

Predivan riječnik.

postoje navijači Dinama i van grupe.Derby

Postoje i u Frankfurtu navijači Eintrachta van Droogsa,Brigade Nassaua, UNS-a i drugih, pa koliko ih bude u Bochumu, Hoffenheimu, Minhenu, Kolnu i koje kuda??? Manji postotak zasigurno.

kaj da onda mi koji nismo dio grupe, a idemo na svaku tekmu doma ili vani, zaboravimo na gostovanja?Kepec

Naravno da ne, al ako si redovan na svakoj(doma kući)bez obzira jesi grupa ili ne, onda sigurno si kroz godine stekao neka i poznastva iz same grupe.

Grupa je za Minhen imala 900 karata?? Ako da, ja sam uvjeren da svih 900 nisu hc i ultra navijači, vjerujem da tu ima i dio onih manje hc, onih koji su više u simpatizerskom modeu nego navijačkom, ili se ne smatraju toliko BBB koliko neki, i oni koji nisu na svakoj, al im je to dobro došlo kao recimo "sigurna" karta za gostovanje.

bez onog "za suborca koji nema godišnju jer nije iz ZGa"ZrnTSCHeZ

Inače svi van ZG-a imaju godišnje karte jer imaju milion eura platu i jer im se baš jeftino isplati dolazit iz Njemačke, Dubrovnika ili možda Čapljine, kako da ne.

Upravo ta ekipa van ZG(mahom Slavonci i Hercegovci)je prije par godinu(ne tako davno) činila jako dobru okosnicu brojke na ondašnjim sektor i pol-dva koliko je sjever bio pun, valjda jer su Zagrepčani bili u zimskome snu.
  • ZrnTSCHeZ
    311
    Grupa mora uvijek moći dobiti dobar dio karata iz više razloga koje vjerujem ne moram objašnjavati. I ne, na gostovanjima ostalih navijača nema 10x više od grupeDerby

Nisam protiv kvote na grupu, nisam to niti nigdje izjavil samo sam bacil brojku koji postotak smatram primjerenim

Ovo 10x se nije odnosilo na gostovanja već općenita brojka omjera "pripadnika" grupe i ostalih navijača (ne formalnih članova kluba)
  • Liks90
    2.3k
    Gorica: 403 prodane
  • petrinjskikokošinjac
    90
    Nece se na forumu sigurno odlucivat koliki ce postotak karata grupa dobit za gostovanja. Svoje frustracije ljecite negdje drugdje a ne da provlacite grupu kroz svoje postove bez ikakvog razloga.
  • Droljo
    8.7k
    Nece se na forumu sigurno odlucivat koliki ce postotak karata grupa dobit za gostovanjapetrinjskikokošinjac

Neće se ništa odlučivati na forumu tak da ga je najbolje ugasiti. Jel tak?
  • Kepec
    6.3k
    Naravno da ne, al ako si redovan na svakoj(doma kući)bez obzira jesi grupa ili ne, onda sigurno si kroz godine stekao neka i poznastva iz same grupe.Navijač Dinama

Ja osobno jesam da, sigurno ima ljudi koji idu godinama pa su uvijek sa strane i ne znaju nikoga. Čak i da takvih nema i da svatko ima nekoga tko bi ga mogao ubaciti na popis je opet bezveze jer po kojem bi se kriteriju onda određivalo tko ide a tko ne ide na popis.

Najpoštenije je dio grupi, je li to 20, 30 ili 40 posto je na nekome drugome na odluči, a sav ostatak ostalima, bilo to za Bratislavu, Osijek ili Split. Naravno da ćeš se za Osijek morati stati koji sat prije u red nego za Split s obzirom na kapacitet, ali tu onda nije do Dinama nego do njih.

Kada kažem "sav ostatak ostalima", onda mislim na nas koji želimo na to gostovanje, a nismo na popisu. I ako imamo 1000 karata, 400 ode grupi, onda 600 ide u prodaju. Ne može 39 ići ja jednu stranu, 118 na drugu, 54 na treću i da u prodaji ostane 100 karata. Ne može i gotovo. To je gostujuća navijačka tribina, jedan dio su uzeli oni najžešći, drugi dio će uzeti oni malo manje žestoki i kraj. Ne smije biti sa strane u tih 600 karata dodatnih ubacivanja sa strane jer eto on zna tog i tog i lijen je doći u 7 ili 8 u red za kartu i onda on spava doma na dan prodaje, a ide na gostovanje, dok netko stoji par sati pred Ticketom da poljubi vrata.

Isprike na offtopicu, nadam se da će se to s ulaznicama rješiti na što bolji način i da ćemo ovdje opet čitati samo Liksa i Dedu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.