• marcio amoroso
    37.3k
    A šta ćemo sa Čavlinom?
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    mislim da Zelenika u Varaždinu ne može imat preko 10 tisuća eura mjesečno.
    Bolji igrači u klubovima tipa Varaždin,Istra ili Slaven imaju od 8 do 10 tisuća mjesečno...
    Po meni da možemo gazit na 3 fronta bez šokova kao protiv Slavena ili Osijeka moramo na svakoj poziciji imat 2 top igrača kao Sučić/Rog,Rile/Rpg,Petković/Kulenović ili Baturina/Stojković.
    Da na golu imamo Nevu i Zeleniku to bi bilo top
  • ElDorado
    316
    Problem kod Čavline je da smo prepustili Osijeku 50% budućeg transfera tako tvrdi Boto. Zato se mađaroni sigurno neće odreći toga. Zelenika je pravi izbor. Bojim se da Nevistić nebu tak brzo ok jer za leđa zapravo i nema neke preuspješne terapije.
    Nije mi baš jasno zakaj je Zagorac ispred Filipovića kad je već doveden. Inače su treći golmani obično bili neki juniori.
  • Crni86
    4.5k
    cavlina mora branit. Po meni nema smisla da bude drugi golman, ak bu s nevom sve okej.

Cavlini je vec na zimu prijekopotrebno naci novi klub gdje ce dobivat minute ili ako se ne nade klub za posudbu, rade da sjedi na klupi kod nas nego u osijeku pa onda vidjet na ljeto sta dalje.
  • Peškaman
    4.7k

Kao što je napisao Paggini,poslat ga u Varaždin da skupi kontinuitet.
    Izvjesno je da u Osijeku to neće dobiti.

Zagorcu je,vjerujem,ovo zadnja sezona a vjerujem da nije velika razlika između plaće Zelenike i Zagorca.
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    po meni je njegov transfer nelogičan.
    Svakako mislim da još nije spreman za Dinamo ni za rotaciju.
    Ima on puno stvari na kojima treba poradit...istrčavanje,igra nogom,hvatanje lopti kad udarci idu u njega(uvijek je odbija i tako stvara paniku u obrani). On je i u Loksi imao ozbiljnih kikseva ali na to nitko nije obraćao pažnju jer je to realno sredina bez nekog velikog pritiska(osiguraju opstanak oko 20 kola i onda trpe "dječje bolesti"). Čavlinu poslat u Varaždin na posudbu,mislim da bi mu ta polusezona puno pomogla pogotovo po pitanju igre nogom jer Šafarić inzistira na igri od golmana.
  • NitkoBitan
    18.7k
    Zagorcu je,vjerujem,ovo zadnja sezonaPeškaman

Nije, ima ugovor do sredine 2026. godine. Oke, tu je s nama duze vrijeme i treba biti covjek, ali jednostavno nema smisla da zauzima mjesto kad mozemo imat boljeg drugog golmana za slicne novce.

Ako treba isplatit mu vecinu ostatka ugovora i dat neku funkciju u golmanskoj skoli ili nesto slicno. Nema smisla da nama takav golman brani u kljucnim utakmicama Lige prvaka, a uvijek postoji rizik da ce prvi golman bit ozljeden ili suspendiran.

Nama bi jedan Zelenika sjeo ko budali samar. Dobar golman, Dinamovac, ne bi trazio puno... Barem nas ne bi bio strah u slucaju ozljede Nevistica. Ako se ne varam Zelenika je skoro otisao iz Varazdina u neki njemacki klub da bude 2./3. golman, znaci nije mu problem sjedit na klupi.
  • Orc123
    8.5k
    Meni nema smisla dovoditi ikakvog golmana ako smo kupili Cavlinu. Nek se bori sa Nevisticem za jedinicu...sta ce nam jos jedan golman? Svaka cast Zeleniki koji je stvarno dobar golman i Dinamovac,...
  • kikinho999
    2
    Ako je to istina onda se nadam da postoji broj utakmica koje Cavlina treba branit da bi postotak vrijedio.
  • Daliban
    2k
    Ako smo stvarno dali Osijeku toliki postotak, onda neka otkupe ostatak Čavline i gotovo.

Zelenika mi je najdraži HNL golman, ali volio bih da odradi sezonu do kraja s Varaždinom pa onda vidjeti na ljeto kakva je situacija. Ima golmana, lako ih dovedemo i par mladih na zimu.

Baturinu nema smisla prodavati prije ljeta, a ako ga prodajemo na ljeto onda treba i dovesti ekstra nasljednika. Pod pretpostavkom direktnog ulaska u LP, kada tome nadodamo i novac od Batija, biti će i više nego dovoljno love da se dovede nadolazeća desetka ekstra klase. Stojković i Kačavenda mogu i dalje biti rotacija, a može se i jednog od njih dvojice prodati ako bude solidnih ponuda.
  • Nino Bule
    14.1k
    Problem kod Čavline je da smo prepustili Osijeku 50% budućeg transfera tako tvrdi Boto.ElDorado

Nismo prepustili nikakav postotak osijeku
  • Paggini
    24.7k
    Osijeku 50% budućeg transfera tako tvrdi Boto.ElDorado

Zašto bi prepustili 50% transfera klubu kojem posuđujemo našeg igrača, to nema apsolutno nikakvog smisla hahah
  • hardek
    3k
    A imaš takvih dealova al ne 50%. I u tom slučaju igrač mora odigrat određen broj minuta. Znam da je Istra dobila neki postotak od prodaje Belje i ima još takvih slučajeva al uglavnom se to kreće do 10% max rekao bi.

Na taj način klub koji posuđuje igrača se osigurava da ovaj neće sjedit na klupi i izgubit sezonu stagnirajući a ovi ne razvijaju tuđeg igrača za džabe
  • Zagi
    8.3k
    Nismo prepustili nikakav postotak osijekuNino Bule

To je rekao u onom njihovom podcastu. Nije rekao koliko točno ali da je dosta i da nije tipa ako se proda ove sezone nego dugotrajno. Nemoj me citirati ali u tom duhu.
    Laže? Si ziher?
  • ElDorado
    316
    Rekao Boto. Moron ga pitao zašto igrač Dinama on rekao super je deal djelimo transfer. Mozda sam krivo shvatio ali bas je rekao ono dijelimo transfer. I rekao je da ga nece vracat do isteka ugovora. Ak laže onda laže.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions