• Zagi
    9k
    Zašto bi Stojković bio pretplaćen na mjesto 10ke kada ode Baturina?
  • Orc123
    10k
    tko je to napisao? Vrba ni nije 10ka, nego 8ica, bas kao i Kacavenda. Mogu to odigrati ali dat ce najvise na centralnom veznom. Radni igraci sa vicom u igri.
    Stojkovic je Bogom dan talent, cista 10ka, igrac poteza, ako ce ostat zdrav definitivno najveci kandidat da uskoci u Batijeve kopacke,...
    Imamo strasno potentnu mladost! Sucic, Pavic, Kaca, Vrba, Stojke, jos uvijek Bati, a prirodao bi i odlicnog Slovenca Suntu.
    Stvarno Bogatstvo!
  • Zagi
    9k
    tko je to napisao?Orc123

Ti . Ako ostaviš Vrbu na posudbi , a prodaš Baturinu i ne kupiš Roga, ostaje Stojković.

Stojkovic je Bogom dan talent, cista 10ka, igrac poteza, ako ce ostat zdrav definitivno najveci kandidat da uskoci u Batijeve kopacke,...Orc123
    vidiš da jesi

Zašto bi jedan imao prednost u odnosu na drugoga? Nek se bore.

Na ljeto. Baturina neće biti prodan na zimu.
  • Paggini
    34.6k
    Zašto bi Stojković bio pretplaćen na mjesto 10ke kada ode Baturina?Zagi

Pa ne bi bio, ali po mome osobnom osjećaju i dojmu, mislim da je prirodni nasljednik Baturine i da ima ono Olmovsko u sebi. To nije dokazano, kao što nije dokazano ni da je Vrba TAJ nasljednik.

Neka se obojica bore za poziciju, dovoljno će biti utakmica za obojicu. A Stojkan može i na krilo ići nekad, ako je Vrba na 10.
  • Zagi
    9k
    Može i Vrba na krilo.
    Nek se bore. Obojica su jako dobri, to je poanta.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Zajec je rekao da tražimo još jednog golmana za rotaciju,po meni idealan kandidat za tu poziciju je Oliver Zelenika.
    Domaći dečko i uz to Dinamovac
    Ima 31 godinu tako da može još 4 godine branit na ovom nivou
    Odlična igra nogom što je za klub poput Dinama u hnlu jako bitno
    Solidan u istrčavanju i ne prima pacerske golove
    Siguran sam da bi pješke došao u Maksimir da ga zovnemo!
  • Paggini
    34.6k
    Osobno mogu reći da sam radio sa djevojkom koja je jako, jako bliska sa suprugom Zelenike i stalno sam ju iz dana u dan davio da javi Oliveru da dođe u Dinamo.

Pričali smo ljetos, kad je završio transfer rok i pitao sam ju kao "šta ovaj zelenika glumi, šta ne dođe u Dinamo", pa mi je rekla da mu se nitko nije javio, a da ona misli da bi on itekako htio se vratiti u klub koji gleda kao SVOJ.

Super opcija za drugog golmana, možemo njima poslati Čavlinu za tesanje, recimo.
  • Crni86
    7.3k
    ovo bi bila prava stvar.

Zeleni je jedan od nas, a bome je i dokazao da ima kvalitetu. Vrijeme je mozda ne ljeto zagija gurnut u neku treneraku ulogu te povuc zeleniku, a cavlinu uglavit na posudbi u varazdinu. Top komba bi to bila.

Makar mislim da ce se cavlini vec na zimu trazit nova destinacija.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    boljeg se ne može nać za tu rolu rezervnog golmana.
    Mislim da bi on bio zadovoljan sa nekih 10-15 utakmica u sezoni i da uskače ako Neva ima neke zdrastvene probleme ili ako opet upadne u lošiju fazu kao prošle i ove jeseni.
    Gledam ga jučer kakva samouvjerenost u igri nogom i istrčavanju...strašan golman
  • NitkoBitan
    22.1k
    Koliku Zagorac ima placu? Varazdinu je recimo 2023. godine cijeli budzet za place igraca bio otprilike 1,5 milijuna eura, cisto za neki okvir koliko Zelenika zaraduje u Varazdinu.
  • marcio amoroso
    39.1k
    A šta ćemo sa Čavlinom?
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    mislim da Zelenika u Varaždinu ne može imat preko 10 tisuća eura mjesečno.
    Bolji igrači u klubovima tipa Varaždin,Istra ili Slaven imaju od 8 do 10 tisuća mjesečno...
    Po meni da možemo gazit na 3 fronta bez šokova kao protiv Slavena ili Osijeka moramo na svakoj poziciji imat 2 top igrača kao Sučić/Rog,Rile/Rpg,Petković/Kulenović ili Baturina/Stojković.
    Da na golu imamo Nevu i Zeleniku to bi bilo top
  • ElDorado
    1.5k
    Problem kod Čavline je da smo prepustili Osijeku 50% budućeg transfera tako tvrdi Boto. Zato se mađaroni sigurno neće odreći toga. Zelenika je pravi izbor. Bojim se da Nevistić nebu tak brzo ok jer za leđa zapravo i nema neke preuspješne terapije.
    Nije mi baš jasno zakaj je Zagorac ispred Filipovića kad je već doveden. Inače su treći golmani obično bili neki juniori.
  • Crni86
    7.3k
    cavlina mora branit. Po meni nema smisla da bude drugi golman, ak bu s nevom sve okej.

Cavlini je vec na zimu prijekopotrebno naci novi klub gdje ce dobivat minute ili ako se ne nade klub za posudbu, rade da sjedi na klupi kod nas nego u osijeku pa onda vidjet na ljeto sta dalje.
  • Peškaman
    5.9k

Kao što je napisao Paggini,poslat ga u Varaždin da skupi kontinuitet.
    Izvjesno je da u Osijeku to neće dobiti.

Zagorcu je,vjerujem,ovo zadnja sezona a vjerujem da nije velika razlika između plaće Zelenike i Zagorca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions