• Peškaman
    4.7k
    To sam i ja mislio, ali ovi će igrati skroz drukčije. Najveća je vjerojatnost da igraju kao jogurt i rijeka protiv nas. Da oni nama prepuste sve i vrebaju nas iz tranzicijeemilperska

Mišljenja sam da će oni igrati napadački. Ponajviše iz razloga što im poslije nas slijede sljedeće utakmice:
    AC Milan (H)
    Atletico Madrid (A)
    Stuttgart (H)
    Bayern (A)

Njima je sutrašnja utakmica jedina prilika za uzeti bod/bodove i bonus koji UEFA daje. Isto kao što mi vidimo u Slovanu najveću priliku za 3 boda,tako i oni vide Dinamo, pogotovo jer igraju na domaćem terenu.
  • Crni86
    4.5k
    Takoder bi volio da Nevistic stisne zube i brani sutra.NitkoBitan

Prema najavi SN (makar mi to sta tvrde bas nema smisla jer je tako neva mogao ostati i u zg) Neva sutra nece biti ni na klupi vec ce iz loze pratiti tekmu.
  • NitkoBitan
    18.8k
    Nema boljeg motiva obrani da bude na razini od toga da je Zagorac na golu.
  • BBB Sibenik
    4.6k
    Sve osim poraza je uspjeh za Dinamo, ipak je ovo LP. Ne mislim iskreno da će bit lagano, dapače mislim da će bit jako teška utakmica. Ne zato šta je Slovan bolja ekipa od nas, nego ovo im je doslovno zadnja možda sansa za neke bodove i lovu na kraju krajeva uzet dodatnu. Al činjenica je da smo u slučaju pobjede na vratima raja i da je sa druge strane Slovan a ne Man City. Da bi iskoristio ovakvu sansu moraš imat sreće a i bit jako hrabar da je i zaslužiš. Ako nećemo ode bit hrabri protiv ovakvog suparnika, protiv koga ćemo onda. Zato se nadam da ćemo napravit sutra još jednom jedan veliki podvig.
  • Pavinho
    78
    Jel bila neka pressica za tekmu?
  • Crusades1986
    13.2k
    Bit će večeras prija treninga kao i u većini slučajeva
  • IstokKa96
    747
    Zagorac - Ogiwara, Torrente, KTC, Ristovski - Sučić, Mišić, Baturina - Pjaca, Špikić - Kulenović
    1:3

Sretno svima koji putujete i 'donesite' nam pobjedu.
  • Nino Bule
    14.2k
    Ja bi volio sutra 4 iza i rpg lijevi bek
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Oba beka Slovana (Zuberu, Blackman) su brza i ova kombinacija krila mi se cini kao los matchup. Kako bilo, mislim da ce ipak na kraju sredina bit kljuc utakmice s obzirom da nema Petka.
  • NitkoBitan
    18.8k
    Zuberu se ozljedio neposredno prije njihove subotnje utakmice (vjerojatno na treningu ili zagrijavanju).
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Po mojim informacijama Zuberu je fit i igrat ce. Vidjet cemo sutra. :grin:
  • Peškaman
    4.7k
    "Trener Slovana Vladimir Weiss (60) najavio je utakmicu na konferenciji za medije. Prvo pitanje bilo je o zdravstvenom stanju njegovih igrača, pa je Weiss nabrojio da su se ozlijedili Juraj Kucka, Kevin Wimmer, Julius Szoke i Sharani Zuberu, dok su se u kadar vratili Robert Mak i Jurij Medvedev.
    Novinari su potom Weissa pitali hoće li, s obzirom na broj ozlijeđenih igrača, njegova momčad biti sposobna odigrati utakmicu na visokoj razini. Nervozni Weiss je odgovorio: "Prvo pitanje negativno, drugo pitanje negativno. Imamo zdravstvene probleme, ali imaju ih i druge momčadi, pa tako i Dinamo.

Vjerujem u igrače koji će nastupiti. Nedostaju nam važni igrači, ali vjerujem u momčad. Obećao sam nekim igračima da će prije ili kasnije dobiti šansu. Evo im sada prilike. Borimo se u prvenstvu, želimo ga osvojiti jednako kao što Dinamo želi osvojiti hrvatsko prvenstvo."

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/nervozni-trener-slovana-znate-li-uopce-tko-igra-za-dinamo/2612584.aspx?fbclid=IwY2xjawGVxQtleHRuA2FlbQIxMAABHRyVMQ1ryX2uatn12W5fRPSlfo4s7SC4Zcfe78Y2kdUiTPS7gc-ePAFBcw_aem_JbR1bDrTmsTEK1SOIiwbBQ
  • Iskrenjak
    150
    Uf. Ne volim ovakve izjave kod protivnika prije utakmice.
    Covjek nas ozbiljno shvaca i zna tko mu dolazi kao protivnik. Mislim da ce bit grdo.
  • Nolifer
    8.5k
    Joj Bratislava, uvijek budi lijepa sjećanja, al ona turistička, na kojima sam bio. Ajde neka tako bude sutra i nogometna. Ne želim ništa unaprijed upisivati ili slaviti ili podcijeniti, jer nikad ne znaš što se može dogoditi. Mislim da imamo dobru šansu uzet puni plijen sutra i bitno da sudac ne odigra neku ulogu, nije da copram, ali nadam se da neće. Ono što bi htio ko obični navijač da bude sutra, je prava muška i ratnički, borbena utakmica. Ne bih podcijenio Slovan, da se ne okrhnemo, na nama je da im sutra pokažemo tko je i kaj je Dinamo!

IGRAJ DINAMO, NAPRIJED DINAMO, AJMO DINAMO, HRABRO DINAMO!!!

:cheer: :strong:
  • tp1997
    594
    Zanimljivo je sagledati obje perspektive. Slovaci dosta komentiraju u smjeru onoga što smo mi govorili za Jakira i njegove spike kako je Liga prvaka za uživanje.

Dosta njih je frustrirano i iz Weissovih izjava iščitavaju da on precjenjuje Dinamo, podcjenjuje Slovan i da je zapravo već potpisao poraz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.