• black on black
    20
    Sigurno klub nije progutao 500 karata. Nema nikakvog razloga zašto bi baš za ovo gostovanje to radili, niti bi ova uprava ulazila u takve svinjarije.

Po meni je smanjen kapacitet drastično, a klub nije htio izaći s tom info odmah jer bi ispalo da nisu uspjeli izlobirati normalni kapacitet po drugi puta ove sezone što ispada nesposobno u neku ruku. Ispred karatane se pričalo o sveukupno 700 karata dobivenih, ali to naravno nitko ne može potvrditi. Na kraju je ispala puno veća glupost nego da su odmah bili transparentni.
  • The Undertaker
    5.8k
    Koliko ja znam, praksa je bila prije a i danas je (neka me isprave ako više nije tako) da sve ulaznice idu preko jednog čovjeka. Ne kažem da on nešto mulja (naprotiv, o čovjeku sve najbolje) već da postoji centralno mjesto i evidencija zahtjeva i izdavanja ulaznica odnosno točno se zna kome su se izdale ulaznice i na čiji zahtjev. Ako smijem pogađati, očito je pritisak na ljude u klubu bio ogroman i dosta ih je zagrabilo i u kontingent gostujuće tribine namijenjen prodaji. Meni to čak i nije neki veliki krimen. Ono što bi bilo nedopustivo (ne kažem da je bilo tako) je da netko dobije 50ak karata ili da se dio da agencijama.
  • DrawTube
    5.3k
    Sve se bojim da ovaj nesmotreni i naivni potez uprave što se tiče Bratislave ne dovede do raspada foruma koji nikad podijeljeniji nije bio, pa ni kad smo na svakoj temi pričali o ustasama i partizanima

Ako dovede onda ćemo žaliti zbog izrazite gluposti ove uprave i ogroman minus će joj biti što je podijelila navijace
  • superhik
    11.2k
    Ajmo jednu stvar razriješiti. Dinamovo proljeće nema 100% udio u Skupštini kluba. Ako ste dobro pratili izbore, a nadam se da jeste, onda znate da je pobjeda izborena u foto finišu. Tako da prozivati DP i ljude s ovog foruma koji su dali svoj obol ovoj borbi vam je promašeno pošto sigurno isti nisu dobili i podijelili baš sve ulaznice za Bratislavu.

Druga stvar je što se sa svojom zlobom ugasili dobru ideju da se ovdje postavljaju i dobivaju pitanja i svojevrsna neslužbena podrška od strane kluba za ta pitanja. Hvala vam na tome.

Treća stvar je što nakon zlobnih komentara, a posebice prozivanja osoba da su lažirale odgovor kluba kroz ChatGPT dovodi do zaključka da određeni broj nazovimo ih navijača Dinama ni ne zaslužuje ništa drugo nego Mamiće.
  • Draž
    1.4k
    Ajmo jednu stvar razriješiti. Dinamovo proljeće nema 100% udio u Skupštini kluba. Ako ste dobro pratili izbore, a nadam se da jeste, onda znate da je pobjeda izborena u foto finišu. Tako da prozivati DP i ljude s ovog foruma koji su dali svoj obol ovoj borbi vam je promašeno pošto sigurno isti nisu dobili i podijelili baš sve ulaznice za Bratislavu.superhik

Ad acta
  • don
    6.8k
    Treća stvar je što nakon zlobnih komentara, a posebice prozivanja osoba da su lažirale odgovor kluba kroz ChatGPT dovodi do zaključka da određeni broj nazovimo ih navijača Dinama ni ne zaslužuje ništa drugo nego Mamićesuperhik

samo da kažen ako i ja spadam u ovo, da nisan reka da je deda koristio chat gpt već taj tko mu je poslao iz kluba :grin:
  • Dudu9
    878
    Da je klub jednostavno stavio u online prodaju tih 150 karata nebi bilo ovog cirkusa
  • Haza
    5.4k
    I oni mogu prijaviti SAMO GODISNJAKE jer ZAPAMTITE : i na te popise upadnu neki ljudi koji su stalni na 90 posto tekmi (i gostovanja) i tako i tako bi trebali imati prednostNeron53

Pravo prvokupa za članove IO ne uključuje obavezu da ta osoba kojoj ide karta mora biti godišnjak. U mom konkretnom slučaju, dvije osobe nisu bili godišnjaci, ali su te karte bile plaćene.
    Te dvije osobe su bile u navijačkom sektoru, ali udaljeni od BBB, nisu dizali koreografiju u Munchenu.

Osobno znam da i određeni treneri u omladinskoj školi imaju pravo prvokupa za karte (neću ih imenovati), vjerojatno ne temeljem pravilnika, već zamolbe prema vrhu kluba, znam, jer mi je jedan prijatelj preko jednog trenera iz omladinske škole dobio prvokup za 3 karte za Munchen.

Neka se nitko ne naljuti, ali meni je ok da IO i NO dobije prvokup za 100 karata, ako se tome nadodaju sponzori, igrači, neki bitniji djelatnici u klubu, ta brojka za čas dođe do 300 karata.

Iskreno ne vjerujem u priče da su neki Povjerenici imali 50 karata, to mi djeluje nestvarno. Ali eto ja se referiram na ono što znam, pišem ovdje jer želim da budemo transparentan klub, pa i Forum.

Ali isto tako pozivam na korektnu raspravu, imamo klub kakav imamo 8 mjeseci, bit će grešaka u hodu, to je normalna stvar.
  • Simpatizer
    365
    Vi moderatori isto morate skužit da ovdje ima hrpa ljudi koji su bijesni i isfrustrirani jer su stajali u redu satima na hladnoći i izvisili za karte (i sve to u saznanju da je klub to mogao spriječiti da je napisao koliko se karata prodaje na karatani)

Vjerojatno vi sad mrzite to što se ljudi tu prepiru i ponekad i vrijeđaju, ali to je tako kad je netko ljut

Neće se forum urušiti zbog ovog, i neće svaki dan ili tjedan biti ovoliko ljutih ljudi tu
  • Neron53
    809

Samo bi se sakrila netransparentnost u objavi broja raspolozivosti ulaznica.
    Gurate vecina pricu u krivi smjer. Nema tu previse anomalija osim tajenje broja raspolozivih karata.
    Clanovi Nadzornog, Izvrsnog, Skupstinari, sponzori, igraci.....su vjerojatno samo iskoristili svoja formalna prava iz internog pravilnika
  • Neron53
    809

To je onda anomalija u pravilniku...jer onda pada u vodu garancije kluba da godianjaci imaju prednost.
  • Haza
    5.4k
    To je onda anomalija u pravilniku...jer onda pada u vodu garancije kluba da godianjaci imaju prednost.Neron53

A gle, član IO će to pravo dati možda nekom bitnom poduzetniku, sponzoru, koji će to vratiti klubu na neki način, nemoj se ljutiti, ali mislim da je legitimno da član Izvršnog odbora valjda ima pravo prvokupa za 5 karata.

Druga je stvar što to pravo koristi i trener u omladinskoj školi, a bogme ih tamo ima više.

Ali za neke velike zaključke, pričekajmo službeni odgovor kluba.
  • NitkoBitan
    18.7k
    Gostujuće europske tekme član Izvršnog i Nadzornog odbora ima pravo na:
    maksimalno 2 besplatne karte ulaznice kategorije 1.,
    Pravo prvokupa 5 ulaznica na navijačkoj tribini,
    Haza

Po meni, ovo je korektno i ne vidim ovdje problem, osim ako se karte nisu dijelile na neki meni nepoznati način.Haza

Ja sam siguran da je vecina koja je karte dobila preko clana IO/NO manje zasluzna za doci do karte za Bratislavu od prosjecnog godisnjaka. Pravilnik se treba mijenjat, ovih 5 karata po glavi samo za navijacki sektor mi lici na podobnistvo gdje je prioritet dofurat svoju ekipu ili familiju na fensi europsko gostovanje.
  • superhik
    11.2k
    Vi moderatori isto morate skužit da ovdje ima hrpa ljudi koji su bijesni i isfrustrirani jer su stajali u redu satima na hladnoći i izvisili za karte (i sve to u saznanju da je klub to mogao spriječiti da je napisao koliko se karata prodaje na karatani)Simpatizer

Nitko, barem tako vjerujem, nije pokušao umanjiti frustraciju koju su ti ljudi osjetili i osjećaju. Vjerujem kako nikome od nas nije palo na pamet umanjiti nečiju žrtvu koju je podnio da bi došao do ulaznice.
    I mislim da oko toga ne bi trebalo biti rasprave.

Međutim, frustracija je krivo kanalizirana. Kanalizirana je prema ljudima koji su prije svega se potrudili doći do odgovora baš zato što suosjećaju s navijačkim pukom.
  • Tradicija bunta
    6.6k
    Ako smijem pogađati, očito je pritisak na ljude u klubu bio ogroman i dosta ih je zagrabilo i u kontingent gostujuće tribine namijenjen prodaji.The Undertaker

Eto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.