• Droljo
    8.7k

Pa jebiga sve konce ti je godinama vukao jedan lik uz par pomoćnika. Sad se to sve treba podijeliti po sektorima i tko je za što zadužen. Nemre to preko noći. Neke stvari se sređuju kako dolaze, u hodu, jer nemreš ti predvidjeti sve moguće scenarije i imati spremna riješenja. Za trenera se slažem ali to nije isto.
  • Simpatizer
    365
    Analizirajući proces detektirali smo interne nedostatke koje ćemo ispraviti donošenjem potrebnih internih aktova kako se propusti više nebi ponavljali u niti jednom slučajudeda

Ovo je napisao chat gpt.
  • The Human Spider
    132
    Još svi uče i bude to bolje.Droljo

Ajde, ajde Droljo, nemoj i ti molim te. Što točno imaš učit u tome da ne dilaš ulaznice ispod stola? Koju to školu moraš završit da se držiš predizbornih obećanja da se citiram "karte neće dijeliti razno raznim kanalima nego će sve biti transparentno".

Netko je jučer za sebe napisao "mah, ionako nisam zaslužio Bratislavu, zadovoljit ću se Goricom". A kako se to točno "zasluži" Bratislava? Jesi godišnjak? Jesi. Jesi član? Jesi. Jesi spreman platit XY stotine eura za otići na gostovanje? Jesi. Jesi čekao od 3 ujutro za ulaznice pa si dobio k*rac u čelo od ljudi za koje si glasao prije pola godine? Bogami jesi.

Papa se povukao sa Zone i prozvao me trovačem jer sam, kao i svi ostali, postavili pitanje gdje su otišle ulaznice. Da, ja sam ovdje problem.
    Predstojnik ureda predsjednika se još nije oglasio.
    Deda je zamolio Chat GPT da nas malo smiri.

Alo ekipica, zahvaljujući nama ste i došli na ta radna mjesta.
  • Haza
    5.4k
    Imam uvid u postojeći interni pravilnik kluba, pa mogu reći da za članove Izvršnog i Nadzornog odbora vrijedi slijedeće pravilo.
    Gostujuće europske tekme član Izvršnog i Nadzornog odbora ima pravo na:
    maksimalno 2 besplatne karte ulaznice kategorije 1.,
    Pravo prvokupa 5 ulaznica na navijačkoj tribini,
    Mjesto u svečanoj loži (uvijek se navodi u skladu s mogućnostima, jer neki stadioni zbog kapaciteta ne omogućuju neku privilegiju).
    Za HNL utakmice gostujuće:
    Mjesto u svečanoj loži ili ulaznica kategorije 1.,
    Maksimalno dvije besplatne ulaznice u skladu s mogućnostima.
    Obzirom da imamo 18 članova IO i NO, svatko od njih ima pravo na dvije besplatne ulaznice i plus ukupno 90 (18x5) mogućnosti prvokupa za gostujuću tribinu.
    Osobno, koliko znam, ovog se pravilnika drže u klubu i nisu ga prekoračili (kad su u pitanju bili Munchen i Salzburg).
    Po meni, ovo je korektno i ne vidim ovdje problem, osim ako se karte nisu dijelile na neki meni nepoznati način.
  • Z brega sam
    2
    Možda su neki uspjeli izžicati, ali za većinu njih znam da nisu dobili ulaznice niti su ih tražili.deda

Znam osobno jednog povjerenika, dobio je karte 4 karte za svoje članove, uz uvjet da su godišnjaci. Nudio mi je kartu i htio sam ju (naravno platit), ali je dobio je depešu da mogu samo njegovi članovi. Tu imam i ja putra na glavi jer sam se gural za kartu, za koju sam ionak mislil, pa na isto mi dojde, ionak bum ju dobil jer ih ima ih ak na vreme stanem v red.
    Također, stajem mu u obranu, jer znam koliko se daje za Dinamo i nije mi normalno da ne dobi kartu za sebe plus još jednu za svog člana, ak je i sam godišnjak i član.

Ocito je isla neka shema podjele preostalih karti koje nisu isle grupi. Mislio sam da će biti mali broj karata, ali se nisam nadao da bu tak malo. Čekao sam 6 sati, izvisio sam. Jbg. Da sam ispal bedak, ko i za ono vrijeme, jesam. A prošel sam to vrijeme i mislil sam da je to iza nas. Nisam se nadal tome ipak i razmem sve koji pickaraju na sve i svakog.

I da se razme, n puta sam čekal satima i n puta bum još čekal.

Odgovor koji si @deda dobio od kluba je: Znamo sto smo napravili. Malo smo se zaigrali. Al to vam nemremo reći javno.
    Mislim da bi ipak morali jer je "nestalo" previše karata za godišnjake, a to je baš ovu sezonu komunicirano kao prednost godišnjacima. Bute mogli prvi kupiti za sva gostovanja. Frulica!
  • deda
    33.8k
    Deda je zamolio Chat GPT da nas malo smiri.The Human Spider

Ne seri.
  • Paggini
    24.7k

Možda bi trebalo uzeti u obzir da u strukturama kluba, kojeg je preko 20 godina vodio jedan čovjek, još postoje ljudi koji nisu odabrani od strane naših ljudi, a nije da su zaslužili po nečemu dobiti otkaz otkad su naši ljudi u klubu.

Ako se dokaže da su ti ljudi krivi za ovo nemilo dilanje ulaznica, to je osnova itekako za izvanredni otkaz i nadam se da će se ići u tom smjeru.

Problem nastaje što sad vlada neko ozračje i mišljenje da otkad smo ušli u klub, da su na svakoj poziciji unutar kluba, od čistačice do direktora - naši ljudi. Nisu, te ovo udaranje po njima u ovom slučaju nije pošteno.

Ako se ovo ponovi, odnosno ako nije bilo posljedica za ovu izdaju najvjernijih navijača, onda će se moći već razgovarati šta se događa unutar kluba.
  • superhik
    11.2k
    smiri malo ton i način napadanja ljudi s ovog foruma koji su dali svoje slobodno vrijeme i resurse da bi ti i takvi bili informirani o nekim stvarima inače ćeš na hlađenje. Za početak na par dana.
  • NKDZ86
    1.9k
    mislim da bi pravila trebala vrijediti za sve, a ne da moderatura i admini mogu druge vrijeđat, dok drugi kad to naprave onda gotovo. također kao skupštinar bi trebao paziti na riječi na javnom forumu i nemoj zaboraviti da si skupštinar zahvaljujući velikoj većini navijača dinama.
  • NKDZ86
    1.9k
    želiš reći da su ostali navijači dinama koji stoje od 3h ujutro za karte "ti i takvi", drugi razred navijača i ljudi? prvu čine ljudi na popisu i povlašteni koje dobe karte iza blagajne?
  • superhik
    11.2k
    pročitaj još jednom što sam napisao. Možda shvatiš
  • deda
    33.8k
    O čemu ti pričaš momak. Lik praktički kaže javno da lažem. Meni nitko ne govori da lažem jer ja to ne radim. Razumiješ momak?
  • NKDZ86
    1.9k
    "Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen” (Mt 23,12).
    Uzvisiti se: sebe ili svoju neku naravnu ili stečenu značajku izdići iznad drugih, i istodobno omalovažavati druge.
    Poniziti se: Ne isticati svoj „ja“ u razgovoru, u djelovanju, u ponašanju.
  • Haza
    5.4k
    Kako bi dočarao svoje iskustvo s klubom, za put u Munchen sam zamolio jednog člana IO, za dvije karte za gostujuću tribinu (zamolio sam za dva člana kluba, koji su meni jako bitne osobe, i htio sam platiti za njih). Tom članu IO je ostala mogućnost prava prvokupa za samo jednu kartu, pa je on drugog člana IO molio da mu ustupi to jedno mjesto, i tako sam došao do dvije karte koje sam platio (dakle sve je bilo transparentno, i sukladno pravilniku).
    Ovo govorim čisto da prenesem svoje iskustvo, toliko je taj član IO pedantno, pošteno i transparentno sve radio, da mi je tad i pokazao tak pravilnik i rekao da ga se svi drže, i da će po prvi put moliti drugog člana IO da mu ustupi pravo prvokupa za jednu kartu.
    Ako su to radili za Munchen, gdje je bila ekstremna navala, zašto se toga ne bi držali na 10 puta manje atraktivnom gostovanju.
    Žao mi je ako je netko popušio, ili je razočaran zbog Bratislave, ali vjeruje da ćete dobiti razumno objašnjenje. Nemojte shvatiti upis kao bahaćenje jer znam nekog u IO, ili da branim IO zbog toga, napisao sam samo svoje iskustvo, i barem za ljude u IO mogu reći da su se držali pravila kao pijan plota.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.